Fit you too
Fit you too

Unelmien keskivartalo kesään mennessä!?

Mulla oli perjantaina tapaaminen hääpukuni ompelijan kanssa, kääks! En löytänyt oikein mielestäni hääpukua – tai siis löysin, mutta eräästä ulkomaalaisesta blogista. Ja blogin hääpuku oli myöskin yksittäiskappale, joten eipä sitten muuta kuin yhteyttä ompelijaan!
Jokainen haluaa varmasti näyttää häissään kauniilta ja itse olen ihan ok kunnossa tällä hetkellä, eli mihinkään hurjiin häädieetteihin en aio ryhtyä. Kuitenkin nyt näyttää siltä, että pukuni tulee paljastamaan keskivartaloni, joten kyllä tässä on töitä tehtävänä! Jalkoja ei nää onneksi kukaan 😀 ! Onneksi kysymyksessä ei ole mikään ”napapaita” tai vesirajaa hipova hame. Ehkä kyseessä on ennemminkin se tunne, että tietää olevansa kunnossa.
Haluan myös olla kunnossa jota voin ylläpitää ilman kauheita ponnisteluita, koska tiedän itseni; Mihinkään superdieetteihin musta ei vaan yksinkertaisesti ole! Kyllästyn ja tuskastun nopeasti siihen sikatiukkaan ruokavalioon ja aamuaerobisiin!
Mulla ongelmana on rasva alaselässä sekä kyljissä ja sitä on ollut siellä aina. Se oikein jumiutuu sinne! Oon muutoin sellaisessa ok sheipissä, enkä ala painoa pudottelemaan hirveitä määriä. Pelkään, että ylävartalosta tulee liian luiseva, jonka takia en halua laihduttaa. En pidä liian lihaksikkaista käsistä tai selästä, eikä se oikein istu hääeleganssiin (huom, vain oma mielipiteeni). Jollain ilveellä nyt vaan pitäisi saada keskivartaloa siistittyä heinäkuuhun mennessä. Nyt se lähinna aiheuttaa ahdistusta. Rasva ei tietenkään pala paikallisesti ja yleensä se lähtee viimeisenä sieltä mistä toivoisi.
Ajattelin kokeilla ihan mielenkiinnosta LPG:tä muutamia kertoja – en tosin odota ihmettä! Tiedän, että oikotietä onneen ei ole olemassakaan. Sokerin ja kaiken ”hötön” poisjättäminen saattaa auttaa hiukan tilannetta.
Käänsin katseeni niihin, joilla on keskivartalo ikuisessa rantakunnossa ja kysyin vinkkejä! Kellä on keskivartalo niinsanotusti mintissä…??? Aivan ensimmäisenä ajatuksiini tulee Aino, blogituttuni.
Moikka! Annappas parhaat vinkkisi keskivartalon muokkaamiseen?? Mikä on SUN salaisuus??”
”Parhaat keskivartaloa kuorimittavat liikeet ovat raskailla painoilla tehdyt isot moninivel-liikkeet, kuten kyykky, maastaveto, rinnalleveto jne. Lisäksi tykkää tehdä kehonpainolla liikkeitä, joissa syke on korkealla, jolloin myös kulutus nousee ja saadaan ne palikat paremmin esille. Näitä liikkeitä ovat esim vuorikiipeilijä, yleisliike, kerähypyt ja lankun (hooverin) variaatiot.
Vatsalihaksien näkyminen vaatii aika tiukkaa ruokavaliota (ei herkkuja, ainakaan kovin usein) ja säännöllistä treeniä. Omalla kohdalla todella runsaat liikuntamäärät (ammatti) pitää huolen siitä että kunto pysyy melko kireänä vuoden ympäriinsä!”
Oh well… Edes Ainolla ei ollut mitään taikapilleriä suositella! Tää tarkoittaa siis sitä, että huomenna senioreiden vesijumpassa vähän tavoista poiketen mavetetaan raivolla, vedetään rinnalle ja lankutetaan urakalla 😀 !
Onko muilla samansuuntaisia projekteja kesäksi?? Tai muita, joilla alaselkään kertyy kunnon pehmusteet?
PS. Viimeinen viikko vegaanikokeilua alkaa! Viikonloppuna oli pojan 4-v synttärit ja MYÖNNÄN, että houkutus kävi liian suureksi! Äidin tekemä voileipäkakku…mmm…..
Ainon blogi : Ainon tarinoita treenaamisesta
Instagram: ainorouhiainen
Snapchat: ainopaino

Kommentit (9)

 1. anne

  Nyt on pakko kommentoida, että sun kroppa on sellainen, joka on itselleni ultimaalinen tavoite.
  Tässä kuumottelen, olenko jälleen haukannut liian ison haasteen. Laskettu aika on kuun vaihteessa (tosin kellottelen supistuksia parhaillaan kassit pakattuna….) Ja naimisiin oltaisiin menossa kenties vuodenvaihteessa. Ja ainoa hääpuku, joka tuntuu omalta, on crop top + hame.. elämässä pitää olla haasteita!! 😀

  • fityoutoo

   Voi apua, kiitos <3 ! Ihanasti sanottu!
   Ja hei kauheasti tsemppiä nyt synnytykseen!!! Jännitän täällä sun puolesta!!!!

 2. -E-

  Täällä on häätlokakuussa ja mun pitäs puolestani ihan vähän sitä löysää tiristää lantiolta, jotta puku istuisi nätisti. Tilanne aika sama kuin sulla. Olen ihan ok kunnossa ja kiloja ei tarvitsisi suuresti pudottaa vaan se pinnalla oleva höttö. Ihan eka pitäisi saada ruokavalio kuntoon tai toisin sanoen pois kaikki turha napostelu, herkut tms. Jos onnistuis edes, että kerran viikossa herkuttelisi eikä aina silloin tuolla ja tällöin täällä.

  • fityoutoo

   Totta, siitä se lähtee, ruokavaliosta. Ei ole oikotietä onneen tässä asiassa…

 3. Silja

  Itse olen niitä, joilla on aina ollut hoikat jalat ja kädet, mutta alaselkä, kyljet ja alamaha peittynyt tukevan kerroksen peittoon. Noh, n.2v sitten lopetin sokerin syönnin (nyt herkuttelen ehkä yhden leivoksen kerran kuussa ja muutamasti vuoteen tietty karkkiöverit) ja se kerros on lähtenyt livohkaan vaikka muuten olenkin painoa yrittänyt nostaa! Sokerista kun pysyn erossa niin se rasva tuntuu kertyvän enemmin muualle 🙂

  • fityoutoo

   Mä ihan vakaasti uskon, että pelkästään sokerin välttely auttaisi tähän ongelmaan! Kommenttisi sai taas muistamaan miten tärkeää on siivota ruokavaliostaan ne sokeriöverit pois. Sanoo nainen, joka on perso makealle 😀 !

 4. Mikaela

  Mulla on aivan samanlainen kroppatyyppi! Jaloissa ei ole grammaakaan rasvaa, samoin rintakehä on todella luiseva ja rintojen yläpuolelta voisi helposti laskea metrin päästä jokaisen luun ja nikaman. MUTTA sitten on tuo hemmetin alaselkä sekä maha. Rasva ei lähde millään eikä edes ylimpiä vatsapalikoita saa millään esiin. Ei edes jännittämällä tai asentoa vääntelemällä 😀
  Jos keksit sen ihmepillerin niin kerro! Siihen asti suisittelen vain hemmetin sheippaavia aluspöksyjä.
  -Mikaela
  http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  • fityoutoo

   Haha, harmi vaan ettei hääpuvun alle voi laittaa mitään sheippaavaa 😀 ! Eli niistä ei ainakaan hääpäivänä ole kyllä apua…. Mutta onhan tämä osin rakenteellistakin. Mulla asiaa korostaa vielä aika leveä lantio.

 5. suppis

  Omaan silmään sun selkä näyttää tosi hyvältä, enkä nää mistä tiristää 😮

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.