Fit you too
Fit you too

Ulkonäköihanteeni

Minulla on muutamia esikuvia fitness-urheilun saralla. Toisin kuin jotkut saattavat luulla, en pidä todellakaan liian lihaksikkaista naisista. Mielestäni juuri tämä asia erottaa bikinisarjan ja tavallisen fitnessarjan kilpailijat toisistaan. Vaikka suomalaiset ovatkin lavalla vielä harmittavan usein liian värittömiä ja joskus aika mauttomasti stailattukin, niin kammoan myös amerikkalaista liian muovimaista vaikutelmaa. On nykyään melkein enemmän sääntö kuin poikkeus, että kilpailijoilla on silarit ja useilla myös täytettä muuallakin. Kauniit ihmiset pilaavat ulkonäkönsä totaalisesti! Mitäs sanotte tästä Jessican uudesta lookista??
Itselleni ei ole tullut onneksi tarvetta ruiskuttaa yhtään mitään yhtään mihinkään. Rakennekynnet, ripsipidennykset ja hiuslisäkkeet ovat ihan ok, mutta too much is too much niissäkin. Jos haluatte tietää mitä tarkoitan, niin kurkistus Jersey Shoren jaksoon riittää :D… Yksi hyvä esimerkki on muuten brittien Katie Price, vaikka en voi väittää ettenkö olisi aivan koukussa hänen realitysarjaan! Voisi kuvitella, että sillä naisella on ollu implantit jo syntyessään, sen verran on mahtunut täytettä kuiteskin aika pieneen naiseen…

Tietty naapurintyttömäisyys yhdistettynä huoliteltuun säteilevään olemukseen on siis ihanteeni!
Itse tykkäisin pitää koko ajan ripsipidennyksiä, mutta oman avomieheni mukaan ne näyttävät mauttomilta, joten kuunnellaan nyt tässä asiassa enempi miesnäkökulmaa…

Listään tässä muutamia suosikkikisaajiani fitneksestä. Ihan suurin suosikkini on amerikkalainen Talia Therese! Mielestäni hänen ulkonäkönsä on ihan täysi kymppi! Lisäksi hänellä on aivan uskomaton fysiikka!
 
Oikeastaan pohjoismaalainen versio Taliasta ja toinen ikisuosikkini on ruotsalainen Linda Fodor, joka ei tosin taida enää kilpailla. Hänkin on mielestäni aidosti kaunis, eikä liian ylituunattu. 
Silikonit ovat vielä ihan ok (no jotain rajaa kyllä niissäkin), mutta lisäämällä vain aivan hirveä määrä glitteriä ja hiuslisäkkeitä on tulos usein valitettavasti aika transumainen… Suomessa jotkut kilpailijat ovat, anteeksi vain, todella halvan näköiseksi stailattu. Mistä mahtaa johtua?
Kolmas ison maailman julkimo, joka on ”nainen makuuni” on Nicole Wilkins Lee, joka on voittanut vaikka ja mitä, mm. IFBB Figure Olympian v.2009.
Suomalaisista naisista ihailen Katarina Tunturia joka palaa taas tauon jälkeen kisalavalle. Hänet tavanneena voin kertoa, että naisesta huokuu sellainen itsevarmuus ja draivi että huhheijaa! Lisäksi hän on myös todella kaunis ja kantaa itsensä ryhdikkäästi (ryhti ennenkaikkea naiset!!).
Itse kammoan liian maskuliinista ulkonäköä. Tässä hyvä esimerkki:
Aikamoiset eloveenat on tuolla ”tytöllä” ollu lautasella aamuisin. Mutta kyllä suomessakin näkee (valitettavasti) joskus aika miesmäisiäkin kisaajia. Noh, makunsa kullakin sano koira kun pallejaan nuoli – eikös niin?
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.