Fit you too
Fit you too

Treffeillä

Meillä oli eilen hurrin kanssa pitkästä aikaa treffit! Aikaa pitäisi järjestää enemmän vain kahdestaan, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Ja tällä siis tarkoitan sitä, että oltaisiin aivan kahdestaan. Kyllä meillä lapset on välillä hoidossa isovanhemmilla, mutta yleensä me menemme sitten juhliin (kuten huomenna ystäväni häihin) tai vastaaviin juttuihin. Viimeksi meillä oli ”treffit” kun oltiin juhannuksena mökillä ja käytiin kahdestaan lenkillä 😀 . Tosi romanttista. Tavallaan.

Eilen olin järjestänyt meille hieman ohjelmaa suppailun ja piknikin parissa. Mun on pakko myöntää, että jopa se treffien sunnitteleminen lapsiperhe arjessa tuntuu joskus isolta hommalta. Koska lapset olivat vain illan hoidossa, niin mihinkään kovin kauas ei voinut mennä, mutta halusin tekemisen olevan jotain muuta kuin pelkkää istumista. Tiesin, ettei hurri ole koskaan suppaillut ja meidän lähellä uimarannalla sai vuokrata lautoja. Ilma sattui olemaan aivan 5/5 ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta.  Suppailun lomassa ehti jutella ja nauttia muutenkin upeasta illasta!
Meillä on siitä erikoinen parisuhde, ettei meillä puhuta juurikaan ”syvällisiä”. Varmaan jonkun mielestä treffeillä pitäisi puhua parisuhteen tilasta, mutta joko me ei osata tai ei tunneta siihen tarvetta. Joskus mä oon miettinyt, että kuuluisiko treffeillä keskustella vaikka siitä, millaisena me nähdään tämä parisuhde esimerkiksi 10 vuoden päästä? Sekin tuntuu vähän oudolta ajatukselta, tai teennäiseltä… Tai en osaa oikein pukea sitä sanoiksi. Meillä näytetään kyllä usein tunteita ja halaillaan ja pussaillaan. Kukaan ei voi väittää, että oltaisiin jotenkin sulkeutuneita. Mä tiedän, että me molemmat ollaan todella onnellisia ja jos kaikki toimii, niin ei kai sitä tarvi alkaa niin analysoimaan…?

Suppailun jälkee mentiin syömään ja vähän harmittaa, etten ehtinyt järjestää sellaista oikein ehtoisan emännän piknikkiä. Söimme ilmakuivattua kinkkua suoraan paketista mansikoiden kanssa ja dipattiin suolakeksejä levitettävään vuohenjuustoon. Toisaalta ajattelen, että hieno kattausta tai tarjottaviakin tärkeämpää on se, että järjestää yhteistä aikaa.
Treffien jälkeen etsittiin vielä tovi kadonnutta auton avainta ja luojan kiitos se löytyi… Muuten treffeille ois tullu pieni 300€:n lisäbonus uuden avaimen hankkimisesta! Loppu kuitenkin hyvin, kaikki hyvin. Ilta oli oikein onnistunut.

Nyt alan valmistautua hurrin synttärijuhliin ja jos haluatte nähdä lähemmin viikonlopun tunnelmia niin päivitän nimimerkillä katrivee instastorya.

♡Milloin sä olit viimeksi treffeillä? Mitä teitte?♡

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.