Fit you too
Fit you too

Treenaava nainen, tunnistatko nämä tilanteet elämässäsi?

Treenivaatteet = Lempivaatteet?

Kun mä lopetin liikunnanohjaajan työt, niin vaatteiden suhteen alkoi ihan uusi aikakausi; Enää ei töissä voi käyttää treenitrikoita ja teknistä paitaa! Tai voisi, mutta se ei olisi ehkä kovin classy. Ennen vaatteiden suhteen oli jotenkin ihanan helppoa, koska värien ei tarvinnut mitenkään erityisen hyvin matchata yhteen. Kun vaan veti kaapista ensimmäiset puhtaat trikoot ja paidan. Huonona hiuspäivänä päähän lippis ja takkina joku perus fleece tai pusakka. Kenkinä toimii tennarit.
Trikoissa tuli sitten käytyä kaupassa, hakemassa lapset ja… No, muualla mä en juuri käynytkään! 😀

Rintsikat päällä vain pakosta!

Musta on tullut hirveän mukavuudenhaluinen kotona! Vaikka en nyt missään Nanson paitulissa aivan viiletä menemään, niin tykkään kotona kaikista eniten olla mukavissa vaatteissa. Urheilurintsikat kuuluu ehdottomasti juuri niihin! Tavallisissa rintaliiveissä on vähän sama juttu kuin farkuissa, eli niissä on ok lähteä ovesta ulos, mutten viihdy niissä yhtään kotona. Urheiluliivit on niin ihanat, kun ne ei purista eikä ahdista ja voi vapaasti kyykistellä ja hyppiä kotona.

Mitä sieltä kassista löytyykään…?

Mun treenikassi on sellainen aarrearkku, ettei tosikaan! Sieltä löytää kaikkea mahdollista ja mahdotonta ja usein paljon sellaista, mitä en edes tarvitse. Mulla oli mm. pitkään vaippa kassissa 😀 . Kerrottakoon, ettei niitä meillä enää edes käytetä. Mutta eihän sitä tiedä jos iskee vaikka yht äkkiä virtsatietulehdus ja pidätyskyky heikkenee.
Oon tietenkin vetänyt ainakin kerran kaupan kassalla lompakon mukana pikkuhousut tiskiin.  Lisäksi mun kassin pohja on kaikkien hävinneiden hiuspinnien ja kynien sijoituspaikka.

Toinen löytyi, toinen ei.

Mulla löytyy treenikassista aina välillä myös parittomia asioita. Yleensä se on seurausta siitä, että jompi kumpi pojista on tutustunut laukun sisältöön ja vetänyt sieltä osan tavaroista pihalle. Eipä ole kerta eikä kaksi, kun oon etsinyt salilla turhaan laukusta toista treenihanskaa tai vetoremmiä! Laukussa on myös parittomia sukkia ja olenpä mä pari kertaa lähtenyt liikenteeseen myös yhdellä kengällä. Onneksi vain kerran olen joutunut vetämään jumpan ilman kenkiä!

Kassialman elämäntyyli!

Vielä liikunnanohjaajan töitä tehdessä mulla saatto olla mukana niin paljon tavaraa, että joku olisi ollut sillä tavaramäärällä viikon lomareissulla! Vaihtovaatteet, läppäri, kengät, pyyhe ja purkit ja putelit vievät ihan mukavasti tilaa kassissa. Mä tein alkuvuonna vielä kiertävän liikunnanohjaajan töitä, eli olin joka päivä eri toimipisteessä. En voinut siis jättää tavaroita mihinkään, vaan niitä piti aina kantaa mukana. Pahinta on, jos joutuu treenin jälkeen menemään jonnekin, jossa täytyy näyttää ”ihmiseltä”. On ihan mukava kanssaihmisiä kohtaan, että käy suihkussa ja kaiken tilpehöörin kantaminen mukana vaatii vähintään matkalaukun tilavuuden.

Kuulostaako mikään näistä tutulta??

Kommentit (1)

  1. Mimmi

    Ääh niin tuttua!! Nykysin tuntuu et pitäs niitä treenivaatteitaki olla monet 100e parit kaapissa, kerran somen viemänä tilasin ja kaduin välittömästi! Tottakai ostaa jos tykkää ja haluaa mutta itellä ei vaa kukkaro kestä 😂 Harvoin käyn myöskää salilla suihkussa koska tykkään mieluummin kantaa pikkureppua ku isoa treenikassia, lippis vaan syvemmälle päähä 😎

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.