Fit you too
Fit you too

Training hard or hardly training??

Jotkut väittävät, että tämä ”kuumuus” aiheuttaa laiskottelu-efektin kroppaan, mutta ei tällä naisella!
Tällä viikolla olen ollut kuin uudesti syntynyt, kiitos kuuluu luultavasti rautakuurille, joka on saanut hemoglobiinin nousuun. Virtaa on nimittäin riittänyt ja olen jaksanut valvoa ihan koko päivän sen sijaan, että aloittaisin ensimäiset päiväunet klo.12… Fiilis energisempi kuin viikkoihin ja se on mahtava homma se!
 
Maanantai alkoi ihan mielettömän onnistuuneella olkapää-ojentaja-treenillä! Avokki oli mukana auttamassa ja treeni väännettiin ihan kuin ”vanhoina hyvinä aikoina”, eli tuskaiseen loppuun. Voi että olinkin kaivannut sitä fiilistä! Taidan olla hullu… Treenipainot ovat tosiaan pudonneet, pakko se on myöntää, mutta aijon taistella vastaan :)! Tottakai syynä on ehdottomasti myös viimeisin kuukausi, joka punttitreenin suhteen ei todellakaan ole ollut mikään hurraamisen arvoinen. Nyt olen kuitenkin back in the business! Tai siis ainakin siis siinä määrin, kuin tällainen pikkuhiljaa emävalaaksi muuttuva wannabe-bodari voi ikinään olla :D!!
Tiistaina pyöräilin stadikalle ja kävin vesijuoksemassa ja nauttimassa auringosta. Keskiviikkona vedin vain yhden jumpan, mutta tänään pääsin taas salille jalkojen kimppuun. Tässä saldoa:
 
– Jalkaprässi 3*20*100kg + 25*110kg (alla lämmittelyt 15*50kg ja 15*75kg)
– Bulgarialainen kyykky smithissä ilman lisäpainoja vas. 12-14-15 oik. 10-8-10 (on paljon heikompi…)
– Reiden ojennus laitteessa 15-14-15*35kg (pysäytyksellä)
– Askelkyykky kävellen 3*10m (eestaas) 9kg:n käsipainoilla
 
Palautukset noin 2min luokkaa, eli hieman pidemmät kuin normaalisti. Prässi kulki pitkästä aikaa aika mukavasti ja todellakin jauhan sitä niin kauan kun nyt voin. Sama on muutaman muunkin liikkeen kanssa, joista joudun ennenmmin tai myöhemmin mahan takia luopumaan. Kuuntelen omaa kroppaani kuitenkin koko ajan, enkä todellakaan halua että joku saa sellaisen kuvan, että painan hullun kiilto silmissä terveyden kustannuksella! On muistettava, että tässä vaiheessa on ihan turha enää aloittaa kovia treenejä, jos aikaisemmin on keskittynyt kävelylenkkeihin ja käsitöihin. Mutta jos treeniä on takana jo vuosia, en todellakaan nää mitään syytä sen vähentämiselle – keventäminen on eri asia. 
 
Eilen pidin treenistä vapaata ja illalla oli ohjelmassa sushia ja minigolfia ihanassa Helsingin kesäillassa. Terveisiä muuten manseen, on tää kesä ihan mukiinmenevää aikaa täälläkin, mutta ei täällä Tammelantorin veroista kesäpaikkaa silti ole! 
Mulla ei ole niin laajasti kokemusta sushista, mutta avokki syö sitä joka viikko, joten meidän vakkarimesta on Umeshu Töölöössä. En todellakaan ole mikään raa’an kalan ystävä, mutta olen oppinut pitämään sushista ja vetelin sitten california makirullia, joissa oli sisällä rapua ja avocadoa. Palan paininneeksi vielä yksi ebifurai temaki ja mä olin kyllänen mamma!
Kun kaikki olivat polttanut sisuskalunsa wasabitahnalla, niin juotiin jälkkäriksi sumpit hietsussa! Porukkaa oli ihan pipona liikenteessä. 
Kauheen komee lankomies mulla!! Ja lihaksikas!! <3        
Ja kauheen ihana ilmakin oli! Tuolla ladossa oli sitäpaitsi tanssit ja arvaatkaa lähtikö it-tuki poskivalssille?!? NO EI!!!  

Illan kruunasi sitten minigolf. Täytyy kyllä myöntää, että tuollaiset leikkimieliset hommat ovat olleet mulle aina vähän vaikeita tilanteita. Olen nimittäin todella kilpailuhenkinen ja vihaan häviämistä! Siinä onkin leikkimieli kaukana kun yks sekoboltsi akka alkaa hakkaamaan kanssapelaajia minigolfmailalla… No ei vaan, tyydyin vain sanallisiin loukkauksiin.
Minigolf ei kuitenkaan kuulu tämän naisen vahvuuksiin (yllättävää, koska normaalisti olen multitalentti…) ja olen sitä viimeksi pelannut joskus vuonna nakki! En mä tiedä oliko siinä meidän porukassa kukaan muukaan yhtään sen ammattilaisempi ja jos multa kysytään niin ihan tuurihommia! Se on korkeemman kädessä mihin se pallo eksyy!

Naisena oon pitäny pääasiana, että osuis edes toisella yrittämällä reikään…  

Tänään kun olin jotakuinkin selviytynyt eilisen pelin aiheuttamista ikävistä traumoista, niin katsoin valoa kohti ja pakkasin vanhan kunnon six-pack coolerin täyteen kivaa kesäsyömistä (vesimelonia, kirsikoita ym.)
Mentiin nimittäin stadikalle pankkineidin kanssa analysoimaan parit ihmissuhdesotkut muutaman muun auringon palvojan kanssa. Jotta koko homma ei olis mennyt ihan makoiluksi niin käytiin siinä puoliska tuntia taas vesijuoksemassakin! Se on jotenkin niin mukavaa puuhaa taivasalla ja kaverin kanssa aika menee kuin siivillä! Kesästä on siis nautittu ihan täysin rinnoin ja voin kertoa, että nykyään on myös rintaa millä nauttia :D! Hyvää viikonloppua!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.