Fit you too
Fit you too

Tokaluokkalainen kävelee kuin nainen…

Liikunnanohjaajan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on se, että tietää joka hetki, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Siis myös silloin, kun ei ole mitään hajua mitä seuravaaksi tulee tapahtumaan!
Tänään aikataulut suomeksi sanottuna kusivat ja ehdin aamulle repiä jo muutaman harmaan hiuksen päästäni! Haluan aina suunnitella ja valmistautua tunteihin hyvin, mutta kun siihen ei olekkaan mahdollisuutta, niin ainoa keino on improvisoida mahdollisimman hyvin! Lapset eivät tietenkään sellaista huomaa, mutta opettajat silmä kovana vaanivat vieressäsi onko meininki uskottavaa.
Tänään mm. kasasin temppuradan viidessä minuutissa, vaikka olin ajatellut käyttäväni siihen puoli tuntia! Mutta kappas vaan, edellinen ryhmä olikin vielä kamat levällään salissa ja tiesin heti, että homma menee kyllä ihan pommiin. Viiden minuutin päästä on tulossa 40kpl valonnopeudella liikkuvia tokaluokkalaisia ja jotain tarttis keksiä ja NOPEESTI! Onneksi ohjauskokemuksen myötä oppii myös pitämään vahvan pokerinaaman ja koko ajan homma on vahvasti under control :D. Tunnin päätteeksi revin vielä hieman lisää hiuksia päästäni, kun sain purkaa yksin koko komeuden ja 500kiloisen patjan nostaminen yhden naisen voimin on tietysti ihan pikkujuttu. Otan sen toiseen käteen ja toiseen käteen trampan ja vielä kolmanteen käteen jotain muuta. Kyllä homma hoituu! Ei siinä mitään…piti vaan olla jo seuraavassa paikassa minuutin päästä!

Tänään olen siis ollut koko päivän tokaluokkalaisten kanssa. Aikamoisia sanaseppoja siellä olikin porukassa! Yksi tyttö tokas ulkoseikkailussa yhdelle pojalle että ”ole sinä hiljaa kun olet poika!”. Siinä onkin melko laadukasta vaimoainesta kasvamassa! 🙂
Sitten päivän lopuksi kysyin yhdeltä pojalta, että oliko mukava päivä. Poika vastasi, että ”ulkoseikkailu oli tosi pieni…tai siis oikeeastaan aika iso! Ja tosi hidas..Mut sit se olikin nopee”. Tuleeko hänestä mahdollisesti isona poliitikko?
Jännää on huomata miten tuon ikäisillä ryhmätyöskentely on vielä aivan vieras käsite! Minä minä minä ja sitten ehkä joku muu jos on pakko. Varsinkin tehtävissä, joissa piti auttaa muita, oli kauhean vaikea tajuta että ei riitä, jos itse joukkueesta on ainoa, joka pääsee maaliin. Yksi tyttö totesikin ennen kioskitaukoa, että mä menen yksin, koska oon niin ahne! No niinpä niin. Change your attitude woman!

Eilen olin taas niin puhki, kun olla ja voi. Oltiin melomassa vitosten kanssa kolme tuntia ja hyvä kun ehti kissaa sanoa välissä kun ryhmät vaihtui! Annan luokse päästessäni teki mieli vaipua koomaan…Niin lopussa energia oli! Olen tietysti sopinut kaikki illat treffejä, koska on mulla on niin paljon kavereita ja tuttuja täällä, joita en ole hetkeen nähnyt. Kaikki on buukkamaassa heti mun kalenterin täyteen, kun kerta olen Manseen saapunut :). ”Avovaimoni” onkin jäänty harmittavan vähälle huomiolle ja olemme lähinnä kohdanneet sängyssä illalla. Siis tottakai me nukutaan samassa sängyssä! Ja koira kans :D. No niin…joku tietenkin heti ymmärsi tämänkin ihan K-18 materiaaliksi! Mutta turha kuvitella mitään likaista tyttöjen kivaa. Tai siis tyttöjen ja koiran. Ai kauheeta. Nyt meni liian pitkälle, senkin pervot!!!!

Nyt laitankin työläppärin kiinni ja sotken kaupunkiin seuraaville deiteille.
Karkkilakko muuten pitää vielä ja pari tonnia vielä matkaa kolmenkymppiin! Nyt hieman jo tietysti kaduttaa, että menin lupaamaan ”kolmenkympin treenin” teille, koska kauheen kiva jos mä en jaksa edes punertaa kolmeasataa kertaa…vai oliko se kolmekymmentä kertaa? Eikun niinhän se taisikin olla! Ei mulla sitten ole hätää ;)..,
Tässä vähän kuvamatskua eiliseltä reissulta. Ilmat on ollu aivan luvattoman hyvät. I feel so sorry for you konttorirotat!! Mä niin nautin tästä kaikesta!!!

Kanootti ja kajakki..Sama asia! 🙂
Opehuoneessa juomatauko…
Joka päivälle noin sata lappua…Muista tämä. Ja tämä. Ja tämä.

Kommentit (1)

  1. Meema

    I feel you. Joskus kans itekki tullu väsättyä hienot vimpan päälle tuntisuunnitelmakaavakkeet tavotteineen päivineen ja seittemässä sekunnissa ennen tunnin alkua koko suunnitelma täytyny miettiä täysin uusiksi. Mut se on hauska huomata et extempore ohjaukset saa toimiin jopa ihan hyvin… joskus.. :DMut ala-asteella pitäis olla paljo enemmän yhteishenkeä kohottavia pelejä ja leikkejä, ainakin liikuntatunneilla yksilöitä korostetaan hieman liikaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.