Fit you too
Fit you too

Testissä: ”Instagram-uikkari”!

Aina aika ajoin jokin tietty, pieni brändi on IN ja some täyttyy kyseisen brändin tuotteista. Makian takkeja näkyi jossain vaiheessa kaikilla, Bille Beinoa hehkutti jääkiekon pelaajat ja missit ja onhan näitä.
Ja sitten on tietysti Halla x Halla, jonka ekologisilta ja upean värisiltä uikkareilta et ole voinut välttyä somessa!

Hieman taustaa: Halla x Halla on siis kotimainen, kahden naisen perustama yritys, joka suunnittelee uimapukuja, bikineitä ja nykyään myös urheiluvaatteita ekologisesti tuotetusta kankaasta. Kangas on valmistettu kierrätetystä muovista sekä kalaverkoista. Kaikista kivointa uikkareissa on kuitenkin väritys, joka on jotain uutta ja erilaista. En tiedä kuinka hyvin ne sopivat suomen syksyyn, mutta ainakin täydellisesti paratiisin väreihin!
Mistään ihan halvasta uikkarista ei ole todellakaan kysymys, nimittäin postikulujen kanssa niiden hinta kipuaa 75€:n. Ja kyllä, ihan puolueettomuuden nimissä maksoin uikkarin itse, enkä edes pyytänyt yhteistyötä. Hinnassa maksaa kotimaisuus ja se, että itseasiassa tuolla hinnalla saa kaksi uikkaria; Kyseessä on käännettävä malli! Minun oma uikkarini väritys on nimeltään ”LUME” ja sen toinen puoli on pastellinen sateenkaari, ja toinen mintunvihreä. Eikä käy kieltäminen, uikkari on nätti kuin karkki. Kaunein uikkari, jota olen koskaan omistanut!
Saman värin bikinit olisivat maksaneet 90€ ja vaikka ne malliltaan olisivatkin olleet uikkaria ehkä sopivammat, niin tuo on jo itselleni kipurajan ylittävä hinta.
Sitten itse uikkarin käytettävyyteen! Niin kaunis kuin uikkari onkin, niin on 75€ mielestäni aika rapsakka hinta sellaisesta uikkarista, joita voi pitää kuvissa. Eli sen olisi ihan suotavaa toimia myös käytännössä! Ainakin itse haluan liikkua ja uida niin, ettei koko ajan tarvitse pelätä itsensäpaljastelun tapahtumista. Otin uikkarista koon M ja koot ovat aika nafteja. Koko M on itselleni ihan hyvä, mutta siinä ja siinä olisiko L ollut parempi. Uikkarin tuplakangas on aika napakkaa eikä jousta paljon, joka on mielestäni vain hyvä juttu.

Halla x Hallan tuotteet ovat profiloituneet mielestäni aika vahvasti hoikan, ruskettuneen ”surffitytön” uikkareiksi (jota itse en kyllä ole heh heh). Tämän nyt näkee jo pelkästään brändin instagram-feediä vilkaisemalla! Uikkarin malli on todella syvään uurrettu molemmilta puolilta ja persposkia on ihan mahdotonta saada kunnolla peittoon (no, ei varmaan ole toisaalta tarkoituskaan). Itseni kohdalla ongelma on juurikin leikkaus, koska minulla on suht pitkä selkä. Uikkarin etukappale on liian lyhyt, joka tarkoittaa sitä, että uikkari liikkuessa porautuu… Kyllä. Juurikin sinne! 😀 Itselleni tuli vähän epämukava olo, kun koko ajan piti miettiä näkyykö toosa vai tissi….
Toinen ongelma itseni kohdalla on juurikin ne tissit! Uikkari sopii loistavasti hyvin pienirintaiselle tai silikoniboobseille. Jos sinulla on iso kuppikoko tai itseni tavoin ”maan vetovoima tehnyt tehtävänsä”, niin uikkari ei kyllä silloin imartele figuuria. Jos taas rintavarustuksesi on luokkaa ”ei mitään, mikä voisi karata”, niin malli on silloin varmasti ihan turvallinen.
Yhteenvetona voisin sanoa, että uikkari päällä en ehkä kokenut olevani täysin vapautuneessa tilassa. Itselläni on myös joku outo juttu, että jos olen satsannut rahaa johonkin hienoon juttuun normaalia enemmän, niin en raaski käyttää sitä – typerää, tiedän! Toki Suomessa nyt ei muutenkaan ilmojen puolesta tässä varustelussa pysty oleilemaan kuin kesällä, eikä tuo uikkari ole kyllä sellainen, joka päällä mennään uimahalliin vetämään rintauintia tonni.
Hyvä mieli sen sijaan tuli oikeasti ekologisen tuotteen ostamisesta ja kotimaisen yrityksen tukemisesta! Kotimainen tuote maksaa aina enemmän ja hintaa on ihan turha verrata johonkin H&M:n, (mahdollisesti lapsityövoimalla) kolmansissa maissa tuotettuun huonolaatuiseen versioon. Ymmärrän myös sen, että jos uikkari ei ole minun kropalleni sopiva, niin ei tarkoita etteikö se sopisi muille! Loppuun haluan vielä sanoa, että tämä Halla x Hallan uikkarin väri ja laatu saa kyllä itseltäni ehdottoman 5/5!

Onko teillä kokemuksia kyseisen brändin uikkarista tai muista tuotteista? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (10)

 1. Laurinha74

  Allekirjoitan täysin mielipiteesi uikkarista!

 2. bansku

  Ihanaa nähdä jonkun ”normaalin” kokemuksia näistä! 😀

 3. Nimetön

  Minusta nuo pepun paljastavat uikkarit on kamalia enkä sellaista voisi käyttää. Brändinä tuo on kyllä kiinnostava, mutta jos kaikkien malli on paljastava niin ei henk.kohtaisesti kiinnosta mua ja toisaalta mulla on jo yksi uikkari ja yhdet bikinit ja ne riittää mulle. Hintaa taas en pidä kovana, koska oma uikkarinikin maksoi alennuksen kanssa joku 60 e ja se oli minusta ihan edullinen, koska se on nätti ja naisellinen, mutta peittävä ja sillä pystyy sen verran uimaan kuin tarvitsee. 🙂

 4. Aino

  TIlasin kanssa kyseisen uikkarin. Laadukas on, mutta tosiaan tulee pidettyä vain auringonottomielessä, vähän on meinaan samoja ”ongelmia” kuin sulla 😀 Bikinin yläosat sensijaan oli ihan huippuostos, niillä on vesijumpatkin onnistuneet!

 5. Silja

  Mulla on täysin sama uikkari ja täysin sama homma! 😄

 6. Jenni

  Mulla on vaan kyseisen merkin yläosa koossa S ja oon kyllä tykännyt siitä. Toisaalta isorintainen kaverini kommentoi, että ”näyttää joltain lapsen bikiniyläosalta” 😀 Pienirintaiselle menee hyvin, monella mallillakin tuntui nettikaupassa olevan sama koko. Mutta tosiaan mitään ”lisää” ei tuo ja vaalea materiaali kun on, niin nännit kyllä näkyy. Alaosaa en sellupyllylleni raaskinut tilata.

 7. AP

  Hauska kuulla, että on ihan samat kokemukset uikkarista! En mielestäni ole kauhean pitkäselkäinen tai pitkä muutenkaan, mutta uikkarin pituus ei kyllä riitä.. Jos oon alaosan asetellut hyvin, niin sitten yläosasta meinaa jotain vilahtaa ja päin vastoin 😀 Oon kokoa XS ja tilasin koon S, joka tosiaan tuntuu pieneltä. Onkin jäänyt käyttämättä, vaikka olisi kyllä ihanan värinen..

 8. Nimetön

  Rakastan HallaxHallan uikkaireiden värejä ja olen ostanut heiltä sekä kokouikkarin, että bikinit. Mulla uikkarin takaosa lörpsöttää pikkaisen häiritsevästi ja tosiaan peppua saa välillä nykiä piiloon.
  Omat tissini ovat aika olemattomat ja HallaxHallat lanaavat ne kyllä tehokkaasti lyttyyn. Ei siis ihan täydelliset uikkarit, mutta ekologisuus sekä herkulliset värit saivat ostamaan. Kuntouinnissa valitsen edelleen muut uikkarit, mutta rannalla ja altaalla lillutteluun nuo ovat oikein passelit.

 9. Jossu

  Pakko korjata sen verran, että vaikka brändi onkin kotimainen, niin merkin tuotteet valmistetaan Indonesiassa. Kaukana siis made in Finlandista.

  • fityoutoo

   Okei, kiitos korjauksesta :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.