Fit you too
Fit you too

Tätä et varmasti tiennyt minusta!

Lauantai on blogeissa usein päivä, joilloin postauksen aiheet voivat olla vähän hömppää ja jotain muuta, kuin mitä aiheet normaalisti ovat. Mulla on usein tapana tehdä puhelimeen listoja aivan ties mistä asioista ja sitten kun lista on valmis, niin julkaisen ne blogissa! Tänään on luvassa postauksellinen asioista, joita et luultavasti tiennyt minusta!

Kuva: Johanna Varis

1. Itseasiassa tämän ekan jutun mä oon kertonut kerran mun IG-storyssä, joten joku teistä saattaakin sen tietää. Olen nimittäin hakenut BB:n aivan ensimäiselle tuotantokaudelle 2005 ja pääsin viimeiseen hakuvaiheeseen – eli oli aika hilkulla etten olisi päässyt taloon. En muista aivan tarkkaan miksi hain sarjaan, mutta olin ehkä katsonut ehkä UK:n version sarjasta? Muistan, että haastattelut tapahtuivat Tampereella Finlayssonilla ja ne kesti kaksi päivää.
2. Yksi mun onelma oli joskus olla iskelmälaulaja. Olis ihan sikahienoa päästä laulamaan joskus bändin kanssa! Itseasiassa tää asia tuli mun mieleen eilen, kun kuulin Anne Mattilan ”Taivaan kartta” -kappaleen, joka on mun karaokebravuuri. En oo tosin mikään kovin aktiivinen karaokekävijä, enkä oo itseasiassa koskaan laulanut karaokea Helsingissä. Silloin kun opiskelin Kuopiossa Pelastusopistolla, niin meillä oli tapana käydä opiskelukavereiden kanssa laulamassa silloin tällöin. Helsingissäkin on varmaan ihan kivoja paikkoja, suosituksia?
3. Mietittekö koskaan, kuka katsoo tv:n oudoimpia ohjelmia? Vastaus: Minä! Eipä ole kauaa, kun löysin itseni tuijottamasta e-urheilua (Dota2)… Siis suomeksi sanottuna sitä, kun kundit pelaa jotain räiskintäpeliä, jonka logiikasta mulla ei oo MITÄÄN hajua! Toinen suosikkini on Alfa-tv:llä tulevat Tractor Pulling -kilpailut! Toisaalta taas ”Maailman vaarallisimmat” metsurit/kalastusalukset/häämatkat ei kiinnosta mua ohjelmakonseptina ollenkaan.
Mikä on muuten oudoin ohjelma, mitä oot viimeksi katsonut tv:stä?

4. Mä harkitsin joskus etunimeni vaihtamista. Mun toinen nimeni on Sofia ja olisin halunnut muuttaa sen viralliseksi nimekseni, koska inhosin Katri -nimeä niin paljon. En edelleenkään pidä Katri -nimestä, mutta elän sen kanssa. Onneksi Katri Gruner rimmaa aika kivasti. Mun suosikki naisten etunimet ovat Leni (terkkuja vain lukijalleni Lenille!), Alma, ja Opri. Jos meille olisi siunaantunut tyttö, niin vahvoilla olisi ollut Cassandra, Kia ja Leona -nimet. Koska meillä on saksalainen sukunimi, niin Grete ja Kerli olisivat olleet myös kivat (ei sillä että hän olisi niihin suostunut haha…).
5. Viimeisenä siis aivan todella random fakta! Ja se on se, että mä rakastan olla pää alaspäin. Oon aloittanut ilmajoogan Studio Loftissa ja siellä on ihana hengailla hammock -kankaassa pää alaspäin! Tykkään myös todella paljon kaikista huvipuistolaitteista, joissa ollaan pääalaspäin ja kieputaan miten päin vain. Musta tuntuu, että tosi moni ei tykkää enää aikuisena olla pää alaspäin ja mun on aina vaikee saada Lintsillä ketään mun kanssa niihin pahimpiin laitteisiin. Jos mun lukijoissa on samanlaisia hurjapäitä, niin kootaan jengi ja mennään yhdessä lintsille 😀 !?
 

Löysittekö samankaltaisuuksia omasta elämästänne?

 
 
 
 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.