Fit you too
Fit you too

Tässä teille sitä joustavaa painonhallintaa!

Kirjoittelen vielä  vielä nopsan ennen kuin suuntaan unten maille. Koko päivä meni True Heartsin NLPT-koulutuksen ensimmäisessä osassa ja huomenna jatkuu klo.9. On ollut ihan mielettömän inspiroiva päivä ja jotenkin taas vahvistui tunne siitä, että olen oikealla alalla! Tänään pääsin tutustumaan myös itseeni ja välillä tätä arkea sumpliessa se oma pään sisäinen maailma vähän jää taka-alalle ja omat tunteet samaten. Välillä on myös todella voimauttavaa vaan istua ja kuunnella aikuista ihmistä 😀 . Kotiäidin luxusta! Rakastan lasten kanssa olemista, mutta toki niiden kanssa meininki on aika intensiivistä. Sen huomaa myös siitä, että aikuisten kanssa vietetty päivä ei samalla tavalla väsytä, vaikka heräsin aamulla jo viiden jälkeen!syyskuu (1 of 1)
Tää on ollut melkoinen viikko, nimittäin mulla loppui äitiysloma eli yksi vaihe elämässä on taas takana! Se tarkoittaa myös sitä, että aloitin jumpat ja PT-hommiakin starttailen pikku hiljaa, eli sen mitä aikataulut antaa myöden. Kovin montaa asiakasta en voi ottaa illoille, mutta muutamia mahtuu kalenteriin. Tällä hetkellä en tee vielä pakettiasiakkaita, vaan ainoastaan yksittäisiä ohjauksia, jonka aikana voidaan esimerkiksi miettiä asiakkaan tavoitteita, tehdä uusi saliohjelma, tai käydä läpi ruokavalioasioita. Perhearjen vastapainoksi on ihana tehdä sitä mitä kovasti rakastaa, eli työtä liikunta-alalla.
Jos tunnet, että voisin olla oikea henkilö ohjaamaan sua kohti terveellisempiä elintapoja, niin voit laittaa viestiä sähköpostiini katri@katriviirret.fi
Ohjaukset tapahtuvat täällä Helsingissä, Tapanilan urheilukeskuksella. Myös Tampereella tapaamiset onnistuvat toisinaan. Mietitään yhdessä mihin asioihin kaipaat eniten apua ja kuinka voin auttaa sua pääsemään tavoitteisiin. Ensimäinen tapaaminen on aina maksuton, eli ”ostopäätöstä” ei tarvitse tehdä ilman tutustumista. Tällä taataan se, että kemia toimii molempiin suuntiin.
Tällä viikolla alkoi siis myös ryhmäliikunnan ohjaus ja heti tälle ekalle viikolle paukahti neljä jumppaa kolmelle päivälle! Koska vedän monipuolisesti erilaisia tunteja, niin myös tuntien suunnittelussa on etenkin näin alkukaudesta tuntien homma. Viihdytän usein naapuriamme vetämällä oikein kunnon jumppashowt omassa olohuoneessa (no vaatteet päällä kuitenkin) 😀 ! Tällä hetkellä tosin mun kropassa tuntuu siltä, että lepo tulee nyt oikeaan paikkaan! Etenkin tunnit joilla askelletaan ja hypitään paljon ovat näin ensi alkuun jaloille aika kovaa kamaa ja siihen liittyy myös tämän työn ongelma. Nimittäin moni ohjaaja on loman jälkeen muutaman viikon suhteellisen jumissa, ennen kuin kroppa tottuu taas muuttuneeseen rasitukseen. Varmaan olette kokeneet itsekin sen, että kun vaihtaa tai kokeilee uutta lajia, niin se tuntuu lihaksissa ihan eri tavalla. Jokainen laji ja jumppa haastaa kroppaa vähän eri tavalla ja kunnon eri osa-alueita. Toisaalta se on ihan palkitsevaa – kroppa on ainakin hereillä!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin koko viikon unelmoinut, että kun perjantaina pääsen töistä kotiin, niin haen meidän lähi-pizzeriasta rullakebabin! Saako tätä sanoa hyvinvointiblogissa??? Siihen kylkeen maitolasi ja seitsemän päivää…. My life is complete! Oli täydellinen päätös illalle! Sai vatsa täynnä mönkiä peiton alle ja uni tuli minuutissa. Tämä jos mikä on sitä joustavaa painonhallintaa. On tärkeää oppia tasaino syömisessä, ettei mene överiksi kummassakaan päässä. Itselleni viikonloput on juuri sitä aikaa, että menen ihan mieleni mukaan. Tällä estän myös sen, että kiusaus mässäillä ei kasva liian suureksi, kun mikään ei ole kiellettyä.
Koska en laittanut teille 9kk kehityskuvia, niin tässä ainakin osoitus siitä, että eteenpäin ollaan menty keskivartalon suhteen! Ensi viikolla InBody-mittaukseen ja tuloksia tulossa blogiin. Tärkeintä on nyt kuitenkin se, että kroppa toimii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keskivartalo alkaa palautua siihen, mitä se oli ennen raskautta!

Ihanaa viikonloppua! Relatkaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.