Fit you too
Fit you too

Tasan kaksi viikkoa!!!!

Taas on tullut se aika vuodesta, kun nukkumaanmenovarustukseen kuuluu pitkähihainen paita ja villasukat! Oon kova likka palelemaan ja hurri tykkää nukkua viileässä, joten meidän lämpötilamieltymykset eivät aivan kohtaa 😀 . Muuttaisin mielelläni jonnekin, jossa paistaa aina aurinko!

No, ajatus siitä että kahden viikon päästä pääsen LÄMPÖÖN helpottaa kyllä aika lailla!!! Oon niin epä-syysihminen kuin olla ja voi ja me yleensä matkustetaan aina loka-marraskuussa. Tällä kertaa tää on epävirallinen häämatka, eli lapset lähtee messiin, joten mistään ”romantiikkalomasta” ei voida varsinaisesti puhua haha.
Ollaan siis menossa Thaikkuihin, jossa ollaan oltu ennenkin. Tää on mulle itselleni Thaikuissa neljäs kerta jos oikein laskin. Olen käynyt Aasiassa myös Malesiassa, Balilla ja Singaporessa. Thaimaa siksi, koska sinne on melko edullista lentää ja se on lasten kanssa todella helppo maa! Ilmasto on myös takuulämmin, toki vielä taitaa Etelä-Euroopassakin ruskettua.
Meillä on lennot Bangokiin ja siitä lennetään Krabille (päämääränä Ao Nang). Sen verran toi seikkailunhalu noiden pienten lasten kanssa häviää, että valitiin itseasiassa sama hotla kuin viimeksi. Tylsää – I know! Mutta ainakin tiedetään jo etukäteen, että hotellissa on kaikki mitä tarvitaan ja vähän ylikin. Uima-altaat on isot ja sopivat myös 2-veelle. Kreetalla vuosi sitten petyttiin siihen, että muka lapsiystävällisessä hotellissa uima-altaan vesi oli aivan jääkylmää….
Lomalla mennään tietty noiden muksujen ehdoilla, mutta aion ainakin ruskettua (PALJON) ja ihan olla vain. Hotellissa on ihan ok punttis, jossa viimeksikin käytiin vuorotellen miehen kanssa. Lisäksi käyn varmasti ihan joka päivä jossain hieronnassa tai hoidossa. Oon muuten saanut elämäni oudoimmat hierontakokemukset juurikin Thaimaassa…. Yhdellä kerralla hieroja mm.nukahti kesken hieronnan!
Thaimaassa parasta on myös ruoka, joka on etenkin ton 4-veen mieleen. Ihanaa saada taas oikeasti tuoreita hedelmiä, eikä mitään kontissa puoli vuotta matkanneita kivikovia mangoja!
Tää reissu tulee jotenkin todella hyvään saumaan. Pientä turnausväsymystä on ainakin itsellä ilmassa, kun työ on kuitenkin suht fyysistä ja kotona vielä toinen fysiikkakierros vielä töistä päästyä! Varmasti myös pimenevät illat vaikuttaa energiatasoihin ja kohta on taas pimeää jo silloin, kun pääsee neljältä töistä.
Reissun jälkeen ei olekaan kuin muutama viikko töitä ennen joulua ja ihania pikkujouluja luvassa. Nopeestihan tää syksy tässä vierähti, vaikka aina syyskuun alussa tuntuu, että jouluun on karmivan pitkä aika!
Ps. Jos joku on joskus tilannut Halla X Hallan:n uikkarin, niin voisitko kertoa onko mitoitus mielestäsi normaalia/pientä/suurta…? 
Olisi muuten kiva kuulla, että missä te meinaatte reissata tänä syksynä tai nyt tulevana talvena? Etenkin jos on hyviä vinkkejä lapsiystävällisistä paikoista (etenkin todella hyvistä hotelleista!) niin vinkkejä vastaanotetaan. 
Lue myös:

Mitä kannattaa ottaa huomioon pienten lasten kanssa matkustaessa?

Kommentit (4)

 1. Epe

  Ihanaa lomaa ja paljon lämpöä teille! 😊 Talvilomalla myö reissataan Suomessa (koska hiihtäminen! Ja vain viikko loma-aikaa). Mutta seuraavana kesälomakautena olisi tarkoitus lähteä Seattleen ja Vancouveriin 😊 Lomaa odotellessa!

  • fityoutoo

   Mekin tykättäs reissata esim Lapissa, mutta näin pienten lasten kanssa ei oo vielä paljon järkee lähtee. Toi Vancouver on varmaan kiva paikka, mä oon käyny Calgaryssa sen verran että lensin sinne 😀 .Kanada oli upea paikka!

 2. ninna

  Kateus iskee! Tekisi itsellenikin hyvää tankata kaamosväsymykseen aurinkoa ja d vitamiinia. toiv sää suosii vai oletko ns sää ihminen? eli pilaako huono sää loman? ensi vappuna varasin itselleni 2vkon mallorca matkan ollut usein siellä tarpeeksi lyhyt lento ja turvallinen paikka. suosittelen ehdottomasti lapsiperheille! alcudia hotelli zafiro ehdottomasti ja tjäreborgin kautta. tjäreborgiin ollut tyytyväinen. jos lapset pitää bamsesta siellä bamseklubi. matkustaa olisi kiva mutta kallista ja ekoihmisenä lentäminen syyllistää. kotimaakin on hyvä. mitä mieltä kotimaan kohteista? korvaako ulkomaanloman?

  • fityoutoo

   No kyllä mä yleensä tykkään et on ihan kunnolla lämmin! 🙂
   Noi muksut on vielä sen verran pieniä että ne ei viihdy noissa lasten klubeissa, mutta varmasti parin vuoden päästä!
   Kotimaassa voisi käydä lähinnä kylpylässä ja Punkaharju ois kans yks unelmakohde kun siellä on se Saimi Hoyerin hotelli mitä moni on kehunut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.