Fit you too
Fit you too

Tänään on ”syö mitä huvittaa!” -päivä!

Tosi masentavaa, mutta olen taas kipeänä. Ennen reissua sain varmaan angiinan, mutta silloin en ollut kuumeessa. Eilen oltiin juhlimassa meidän ystävillä tuplasynttäreitä ja olin jo autossa koko ajan jäässä. Illan mittaan olo muuttui pikku hiljaa huonommaksi ja siinä ne juhlat sitten menikin pötkötellessä muiden syödessä kakkua…Kylläpä muuten ärsytti!

Eilinen random-selfie juhliin mennessä…

Tänään olen oikeasti vain ollut vaakatasossa, joka ei todellakaan ole mulle tyypillistä. Nukuin koko aamupäivän ja sen jälkeen olen katsonut telkkarista reissun takia missaamiani Sohviksia ja paria muuta lempiohjelmaani. Oli oikeasti lähes rikollinen olo, kun ei tehnyt mitään! Olin vaan niin veto veks, että en kyennyt mihinkään järkevään. Sen lisäksi on koko ajan huono omatunto kun ei ole töissä – tiedän, tyhmää.
Kiinnitättekö te huomiota ruokavalioon myös kipeänä?
Mulla on vähän sellainen juttu, että jos olen kipeä, niin en jaksa yhtään miettiä mitä syön. Vaikka silloinhan oikeasti nimenomaan pitäisi syödä tosi ravitsevasti ja nauttia kilokaupalla inkivääriä, valkosipulia ja vihermehuja! Ehkä jos joku olisi tullut tänne tekemään mulle niitä vihermehuja, niin olisin niitä voinutkin juoda… Mutta aamulla en saanut koomaltani edes puuroa keitettyä!
En tiedä mistä se kertoo, mutta mulla ei oo MITÄÄN ongelmaa syödä huonosti 😀 ! Vaikka terveellinen ruokavalio on ollut  luonteva osa mun arkea jo vuosia, niin osaan kyllä tarvittaessa vetää myös aivan läskiksi. Ja yleensä se on just silloin kun olen kipeänä! Tänään olen mm. syönyt aamulla paahtoleipää aamupalaksi, päivällä vedin Saarioisten roiskeläpän ja Pepsi Maxia ja äsken mies toi mulle kaupasta Croisantin. Todella ravitsevaa ja täysipainoista ruokaa siis…
Pakko muuten tunnustaa, että noi roiskeläppäpitsat on ihan sairaan hyviä!!

Olen muuten kovasti sitä mieltä, että mun pitää nyt ehdottomasti saada meille se mehulinko, jotta pääsen tekemään mehuja. Mitä merkkiä suosittelisitte? Olen kuullut, että joku melko edullinen Philips voisi olla ihan hyvä! Toisaalta panostaisin mieluiten heti kunnolliseen. Esim. blenderin kanssa kävi niin, että OBH osoittautui ihan surkeaksi vaativammassa käytössä ja sen jälkeen hankittu Rawmix on aivan eri planeetalta! Kuulen mielelläni vinkkejä teiltä kokeneemmilta mehustajilta!
Tsemppiä sinne muillekin flunssan kourissa makoileville!

Kommentit (2)

  1. Jonna / Palasia arjestani

    no siis mullehan käy aina kipeenä just noin eli syön mitä sattuu ja tasan sitä mitä jääkaapissa on. Yleensä tilaan mieheltä kotiinkuljetukselta vielä jonkun mäkkiaterian tai vastaavan 😀 Mua harmittaa vietävän paljon, kun möin meidän mehulingon pois. Se oli pölyttynyt jo jonkin aikaa kaapin päällä ja päätin luopua siitä. Virhe! Meillä oli joku Philipsin malli hintatasoa n. 100e. Oli hyvä vekotin ja helppo puhdistaa.

  2. ninna

    Krya på dig! Hoppas du blir snart frisk. Så typiskt att bli sjuk efter semestern. Toivottavasti ymmärsit. Kun jos olen kipeä ruokahalu katoaa mikään ei maistu olo on tukala pahoinvointi estää eikä nälkää ole. silti energiaa pitää saada koska esim yhden asteen lisälämpö lisää energiankulutusta 10%. Epäterveellisesti en syö, mutta kyllä joustavammin esim. proteiinipatukoita, kaupan riisipuuroa, hernekeittoa, maapähkinävoita, kiisseleitä ja itsetehtyä pannaria. teetä kuluu pari litraa. roiskeläppäpizzaa syönyt viimeksi teininä, siihen en enää koskisi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.