Fit you too
Fit you too

Tää saa todellakin mun fiiliksen kattoon!!

*Postaus sisältää mainoslinkin


Viikko on ollu todella rankka ja sen päälle sain vielä flunssan. Buu. Olin eilen Lohjalla bloggareille tarkoitetulla reissulla ja varusteiden ohjeistus oli vähän puutteellinen; Päädyin metsäretkeilemään farkuissa, nahkatakissa ja tennareissa – siis kuinka noloa!?! Metsässä oli kohtalaisen viileää ja siinä tilanteessa kunnon pipo ja hanskat olis olleet enemmän kuin tarpeelliset ja orastava kurkkukipu ei ainakaan helpottanut yhtään. Luojan kiitos tänään on ihana löhö-sunnuntai, enkä tee MITÄÄN!
(Paitsi katson muutaman jakson Kardashianeja…)
Oon jo jonkun aikaa kerännyt listaa niistä asioista, jotka on oikeasti aika pieniä, mutta saa mun olon piristymään välittömästi! Etenkin nyt kun olo on ollut vähän alamaissa (tai ehkä paremminkin vähän räjähtänyt 24/7…) niin juuri ne pienet jutut voi olla päivän pelastus! Kun palasin tuohon listaan kirjoittaakseni tämän postauksen blogiin, niin pelkästään niiden ajattelu piristi kummasti 🙂 .

Tuutko kahville?

Mun mielestä on ihanaa mennä käymään jonkun luona kahvilla! Siinä on jotain ihanan ”tavallista” ja perinteistä! Vielä sillon kun asuin Tampereella niin kahvittelin kavereiden kanssa melkein joka ilta. Vähän jopa harmittaa, että elämä on _muka_ niin kiireistä nykyään, että kahvikutsuja ei enää satele samalla tavalla.
Mulla ei asu tässä ihan lähellä kuin muutama kaveri, mutta nään heitä mielellään ja keittelen kupposet kuumaa. Tykkään pyytää ihmisiä myös meillä käymään ja meille voi aina tulla kun olen kotona 🙂 . Elättelen toiveita, että paras kaverini muuttaisi johonkin meidän lähelle, jotta voitas juoda pitkiä kahveja ja jauhaa ihan turhanpäiväisiä vaikka lasten mentyä nukkumaan….

Jes se on alessa!

Siis onko mahtavampaa kuin se, että jotkut pitkään sun kuolaamat kengät tai vaikka takki on alennuksessa ja just sun koko vielä saatavilla!? Mä en yleensä osta vaatteita kuin alesta ja odotan että jotkut mun himoitsemat tuotteet saa ovh:ta halvemmalla. Näin käy esimerkiksi tennareiden kanssa, koska en missään nimessä laita yli 100€ perus arkikenkiin…

Mä löysin mun häälookkiin täydellisesti sopivat varakengät alennuksesta ja nää tennarit* pelasti mun illan ihan täysin!

Please viikonloppu, tule jo….

Tiedättekö sen kutkuttavan tunteen, kun viikonloppuna tapahtuu jotain, mitä olette odottaneet pitkään?? Yleensä mulla se on joku reissu tai tyttökavereiden kanssa järkätty juttu! Viimeksi olin aivan innoissani, kun matkustin mun kaverin kanssa Tampereelle ja yövyttiin mun siskon luona. Meillä oli NIIN hauskaa ja oli ihanaa vain olla! En kaipaa mitään isoa porukkaa välttämättä, vaan sitä että voin rauhassa jutella mulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Valmiiseen pöytään!

Mä oon tunnetusti todellinen food lover ja nautin joka kerta täysillä kun saan istahtaa valmiiseen pöytään! Se on PARASTA! Tykkään eniten kun joku kaveri tai tuttu on valmistanut ruokaa, mutta kyllä ravintolakin käy. Kävin eilisellä bloggaajareissulla Päiväkummun Kylpylässä Lohjalla ja lounasbuffa oli ihan 5/5. Oli ihana mennä nälkäisenä syömään ja ruoka maistui täydelliseltä. Sellaiselle, joka syö usein ravintolassa tämä ei varmaan ole mikään elämys, mutta itselleni valmis pöytä on kyllä aivan varma mielialan kohottaja!

Hyvä meikki/hiuspäivä!

Okei, vannon että teistä todella moni tietää aivan täysin mistä puhun! Joskus se vaan toimii ja joskus ei! Kahden minuutin hius”tekele” voi olla täydellinen ja kerää kehuja pitkin iltaa. Sama pätee meikkiin! Mun mielestä on myös tärkeää kehua muita ja harvoinpa kukaan pahastuu siitä, että saa kuulla positiivisen kommentin itsestään. Mulle itselleni hiukset ja kauneus on tapa rentoutua ja välillä tykkään panostaa. Haluan jatkuvasti opetella paremmaksi meikkaajaksi pelkästään jo se, että saan mun pintakuivan ihon näyttämään kuulaalta ja hyvinvoivalta on todellinen saavutus 🙂 .

Oliko tässä sellaisia juttuja, jotka tekee teidätkin iloiseksi? 🙂

Muista, jos tykkäsit niin paina <3. KIITOS!!!

Ps. Jos tähdet ovat kohdallaan, niin kuvaan huomenna arkimeikkivideon ja se on loppuviikosta ulkona!!!

Kommentit (2)

  1. ninna

    Tuutko kahville/lenkille on parasta, tulee tunne että toinen välittää ja on hyvä ystävä hänelle, tärkeä. Harvoin saan mutta kiva jos niitä tulee. tosin liian nopea varoituaika ei ole hyvä itse tarvitsen ainakin päivän varoitusajan. Valmis pöytä on myös kiva tosin tarjoan sitä mieluummin. Tervetuloa vaan kun paranet?

  2. Minnea

    Oi, kahvittelu on ihana ja niin unohdettu perinne! Pitäiskin yrittää herättää se takas henkiin omassa kaveripiirissä! Tästä postauksesta tuli hyvä mieli 🙂
    Minnea
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.