Fit you too
Fit you too

Suosittele hyviä langattomia kuulokkeita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen salilla kulmasoutua vääntäessä päätin, että nyt loppuu pelleily näiden johdollisten kuulokkeiden kanssa! Millon se johto on tiellä, milloin tippuu napit korvista, milloin irtoaa se plugi soittimesta….aaargh! Aina niiden kanssa saa säätää! Meillä on varmaan kymmenet nappikuulokkeet ja joskus ne on menneet rikki muutaman kuukauden käytön jälkeen. Parhaat tähän asti ovat olleet Sennheiserin nappikuulokkeet.
Nyt kaipaankin hyviä vinkkejä teiltä armaat lukijat! Suositelkaa mulle hyviä langattomia (bluetooth) kuulokkeita – mielellään nappimallisia!
Nykyään näkee jengillä salillakin sellaisia ihan perinteisen mallisia kuulokkeita, mutta jotenkin se ”korvaläppämalli” tuntuu itsestä todella hiostavalta ajatukselta! Itse ainakin hikoan päästä jos jostain ja ajatus niistä hikisitä tyynyistä korvien päällä on aika iljettävä… Niissä varmaan on äänenlaatu parempi mutta voin siitä vähän joustaa hygieniasyistä.
Musaa soittelen varmaan pääosin puhelimesta Spotifysta. Pitäisi olla siis sellainen systeemi, että se musiikki soi pätkimättä vaikka puhelin ei ole ihan hollillakaan. Lisäksi olisi kiva, jos ääni ei tule hirveästi jälkijunassa esim. videota katsellessa.
Onko kellään kokemusta erityisesti näistä kuulokkeista (kuvat lainattu verkkokauppa.comin sivuilta)?beats jaybirdDenon

Kommentit (15)

 1. Elina

  Moikka!
  Mulla käytössä juuri nuo Beatsin Powerbeats 2:t. Soittaa pätkimättä ja pysyvät päässä (CrossFit). Huivia/pipoa on vähän outoa aluksi pitää näiden kanssa, mutta siihen tottuu. Akun kesto hyvä! Suosittelen!

  • fityoutoo

   Sopiiko nää hyvvin korvaan? Ymmärsin jostain youtuben arvosteluvideosta, että mukana ei tulisi vaihto-pehmusteita…?

  • Elina

   Kuulokkeessa on sellainen muovitutti, joka menee korvan sisään. Helppo puhdistaa ihan pyyhkäisemällä ja tarkemmin vaikka pumpulipuikolla. Vuoden ollut käytössä, eikä ole tullut tarvetta vaihtaa tutteja. Kuulokkeet ikään kuin pyöräytetään korvaan ja ne pysyvät kuin tauti! 😀 Bassot äärettömän hyvät ja ulkopuolisia ääniä ei kuule kuulokkeiden läpi.

  • -didi-

   Beatsit käytössä, ei mitään ongelmia niiden kanssa treenatessa. Suosittelen.

 2. Jonna

  Multa löytyy Jabran langattomat nappikuulokkeet ja on kyllä toiminu hyvin (: Hyvänä lisänä että vaikka menisi takuuajan jälkeenkin rikki, niin vaihtaa vaan kuulokkeet kun se bluetooth osa (eli klipsi) on irroitettava. Opiskelijabudjettiin nämä oli myös sopivat kun maksoivat vain 50e 😀
  /http://www.expert.fi/Tuotteet/Audio/Kuulokkeet/Philips-SHB5100BK) Tämän tapaiset, mutta tosiaan Jabran. En löytänyt enään heidän valikoimistaan tuota mulla olevaa mallia.

  • fityoutoo

   Hei kiitos vinkistä, näitä en olekaan vielä tutkaillut! Täytyy kaivella missä olisi myynnissä ja katsella arvosteluita 🙂 !

 3. Karoliina

  Itse käytän töissä nimenomaan sennheiserin (parhaat napit ikinä!!) nappeja, mutta treenatessa mulla nämä
  Sanoit että mielummin napit mutta noi on niin super hyvät että pakko vinkata! Ja olen sitten todella vaativa näissä kuulokeasioissa. 😀 Oon testannut ainakin 3 eri langattomat ja noi on aivan omaa luokkaansa. Pysyy niin jämäkästi päässä etten ole vielä sellaista liikettä keksinyt missä noi lentelisi/valuisi. Lisäksi nuo on suunniteltu urheiluun ja se on otettu myös huomioon noissa ’korvakupeissa’ eli ei hiosta vaikka itse myös hikoilen kuin pieni sika päästä ja naamasta. Voin todella lämpimästi suositella !! 🙂

  • Karoliina

   Niin ja vinkkinä vielä, jos tälläiset ’korvalappu’ malliset hankit. Älä vaan osta sellaisia missä hallintapainikkeet (yleensä siis oikealla puolella korvakupin ulkopinnassa) ovat kosketus toimiset. Mulla oli edellisissä niin ja oli vaan hiukan vittumaista kun satoi vettä ja laittoi lenkillä hupun päähän niin tietysti huppu hipoo jatkuvasti niitä kosketusnappeja ja vaihtui muuten tiuhaan biisit lenkin aikana 😀 Näissä SMS kuulokkeissa jotka linkkasin, nuo näppäimet ovat ihan painettavia versioita.

  • fityoutoo

   Apuva, linkkisi ei näy!!!

 4. Johanna

  Nämä on kylläkin juuri perinteisen malliset, ”on-ear”kuulokkeet, mutta….niissä on pestävät kuulokkeen pehmusteet ja suunniteltu urheiluun. Itse tilasin nämä n.kaksi kuukautta sitten ja salilla käyttänyt siitä asti 4-5krt/viikossa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen 🙂 Kyseessä on Urbanears Hellas-kuulokkeet.
  https://www.urbanears.com/ue_fi_en/hellas/

  • fityoutoo

   Nää ois aika kivan näköiset eikä kovin kalliitkaan! Kiitos vinkistä 🙂 !

 5. Beada

  Ostin innoissani noi Jaybirdit, mutta eihän ne mitään päässä pysyny. Onneks Gigantille sai palauttaa.. Hommasin tilalle pienen bluetoothilla puhelimeen yhdistettävän möhkylän Sonylta. Puhelin on reenikassissa ja voin ohjata musiikkia pienestä palikasta housunkauluksesta. Piuhat ei häiritse kun laittaa paidan alta kulkemaan 🙂 On myös halpa, http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/kuulokkeet-ja-kaiuttimet/SBH20BLK/sony-sbh20-bluetooth-kuulokkeet-musta.

 6. Nimetön

  Elixir Bluetooth nappikuulokkeet eivät pysy korvissa, liian suuret-pitkät napit. Sopivan mitättömät.
  Myydään Elifir-nimellä..huijausta

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.