Fit you too
Fit you too

Kun SummeraJam2006 tilanteen pelasti…

Välillä musta tuntuu, että tulee päiviä, jolloin mun ylle laskeutuu joku epäonnen verho. Yleensä kyse ei oo mistään isoista jutuista, mutta tiedättekö kun tekis mieli huutaa universumille, että MIKSI KAIKKI SAMANA PÄIVÄNÄ???? 😀 Tai sit se vaan on niin, että tekevälle sattuu ja niille, jotka ei tee mitään ei myöskään satu mitään! Yhdessä välissä tässä keväällä hukkasin ihan huolella tavaroita, mutta onneksi ne pikkuhiljaa löytyi (ja ehdin tietysti soitella pitkin ja poikin niiden perässä…). Ainoa, joka ei koskaan ilmestynyt kolostaan on mun bussikortti ja toinen Tafferin vetoremmi.
Tänään meni sitten taas niin tyylikkäästi kuin mennä voi. Tässä pieni tarina, olkoon aiheena vaikka ”Miten paljon sekoilua mahtuu puoleen tuntiin?”….
klo.18.30 lähden anoppilasta. Puhelin unohtuu sinne. Noo, haen sen jumpan jälkeen… Tuskin mä sitä tarviin.
klo.18.45 lähden ohjaamaan jumpan, Töyrynummen koululle, joka on ihan meidän lähellä. Menen kävellen.
klo.18.50 saavun koululle, jossa vahtimestari ystävällisesti kertoo, että alkamassa on miesten sählyvuoro, eikä koululla ole tänään mitään jumppaa. Mitvit??? Pää lyö tyhjää. Oonko väärässä viikossa, päivässä, häh??
Kysyn vaksilta voinko lainata nettiä, että voin tarkistaa seuran ryhmäliikuntakalenterista missä ja milloin jumppa todellisuudessa on. Mulla kun ei ole omaa kännykkää, josta voisin nähdä mulle tulleen tuurausviestin.
Vahtimestari ei kuulemma pääse nettiin, koska hänellä ei ole tunnuksia.
Löydän onneksi käytävästä ystävällisen naisen ja kysyn voisiko hän katsoa puhelimestaan kalenterin seuran nettisivuilta. Hän antaa mulle puhelimen. Netti on hiiiiiiiiiiidaaaaaaaas. Eihän täällä mikään 3G tai 4G tietenkään toimi!! Juoksen puhelimen kanssa ulos, jossa netti vihdoin alkaa pelittää. Vihdoin kun saan kalenterin auki, niin huomaan että olen väärässä koulussa!! Ei siis Töyrynummi vaan Kotinummi. Shieeeeeeet! Juoksen kotiin tuhatta ja sataa.
klo.18.58 äkkiä kone auki. Netti sentään toimii! Kotinummen ala-asteen osoite hakuun ja google maps kertoo, että matkaa on 4km. Äkkiä auto alle ja nokka kohti oikeaa paikkaa!
klo.19.07 saavun Kotinummen ala-asteen pihaan. Jätän auton luultavasti sakkopaikalle. Koulussa on sata ovea ja juoksen kuin päätön kana hirveässä räntäsateessa koulua ympäri kokeillen jokaista ovea! Lopulta löydän pääoven (tietysti aivan vastakkaiselta puolelta kuin mitä parkkipaikka..) ja löydän vahtimestarin, joka kertoo, että olen oikeassa paikassa eivätkä asiakkaat vielä lähteneet. HUH!
klo.19.10 Saan vahtimestarilta mankan ja löydän tieni oikeaan saliin jossa joukko naisia odottelee mua. Pyytelen jumppareilta vuolaasti anteeksi ja olen varmaan aikamoinen näky. Mutta hetkinen…..
Katson mankkaa joka on AATAMINAIKAINEN – siis oikeesti: Mankassa on kasettidekki 😀 😀 😀 !!! Arvatkaapa pari kertaa, yhdistyykö mankkaan iPodini tai puhelimeni??? JUUEI. No, tänään ei varmaan soi suunnitellut musiikit….
Sanokaa nyt vielä, ettei liikuntasalilla ole edes sähköjä, vaan ohjaaja on yleensä laulanut asiakkaille.
Luojan kiitos tajusin ottaa varuilta mukaani cd-levy koteloni, jossa on kaikkia aivan random cd:itä. En tiedä yhtään mitä kappaleita mankasta alkaa kuulua, mutta SummerJam2006 pelastaa tilanteen! Tämä taisikin olla aivan eka kerta, kun cd:lle tulee käyttöä, eikä yhtään liian myöhään!! Onneksi tällä kokemuksella pystyy jo sen verran improvisoimaan, että väärä musiikki ei pilaa tunnelmaa.
klo.19.13 alkaa jumppa höystettynä yllätysmusiikilla! Kaikki menee kuitenkin loistavasti ja ilmeisesti jumppaajatkin ihan tykkäs. Winning!
 
 

Kommentit (1)

  1. ninna

    loppuhyvin kuitenkin mutkien kautta.huh.samaistun samanlaista oman ohjausaikana tapahtunut väärä aika tai paikka levyt unohtui tai väärä mankka.mitäbiisej tol levylei muistu 2006kesä mieleen onneksi voi improvisoida jos on pitkä kokemus ja jumppaajatvaan tyytyväisiä jos jotai n saa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.