Fit you too
Fit you too

Sähköiset hiukset – tiesitkö tämän…?

Mulla on tähän aikaan vuodesta aina sama ongelma: Hiukseni ovat TAJUTTOMAN sähköiset!
hiuspostaus3Olen koittanut vaihtaa harjaakin näin talven tullen, mutta silti mun hiukset leijailee yläilmoissa joka kerta kun harjaan niitä! Puhumattakaan siitä tilanteesta, kun olen käyttänyt pipoa! Onneksi jo muutama vuosi sitten sain hyvän vinkin tähän ärsyttävään vaivaan.
Ja kyllä, minäkin tapasin ennen muinoin kastella sähköisiä hiuksiani vedellä, joka on ihan vihonviimeinen kikka…
Käytän hiuksiini vähän vaihdellen eri shampoo + hoitoaine -comboja ja tällä hetkellä otin käyttöön taas pitkän ajan jäljeen Redkenin All soft -sarjan. Jostain syystä noiden käytön jälkeen sähköisyys on mielestäni vain lisääntynyt, vai kuvittelenko vaan? Kuivat hiukset sähköistyvät helposti, joten varmaan olisi syytä ottaa joku vähän kosteuttavampi hoitoaine käyttöön. Jätettävänä hoitoaineena mulla on ollut nyt testissä Label M johon olen kyllä tosi tyytyväinen (riittoisaa!!). Pitkään käytin Maroccanoilin light-öljyä, mutta sitten päätin vain kokeilla jotain muuta vaihteeksi. Se ei sovi kiharoiden alle, koska latistaa tukkaa liikaa ennen käsittelyä.hiuspostaus4
Käytän aina joskus myös suoristusrautaa ja kiharrinpuikkoa (nuo kuvan kiharat tehty puikolla) ja  kuten tiedätte, niin kuuman raudan näyttäminen kutreille ei ainakaan paranna niiden kuntoa. Jos haluaa vähentää sähköisyysongelmaa, niin kannattaa välttää myös turhaa käsittelyä. Jos kuitenkin esimerkiksi suoristat tukkaa, niin muista aina käyttää alla lämpösuojaa!
Itse olen kuitenkin huomannut kaikista parhaimmaksi sähköisyyden poistajaksi sen, että laitan kuivaan ”valmiiseen tukkaan” ihan pienen tipan hiuksiin hiusöljyä! Sain joskus ajat sitte blogin kautta Four reasonin argan beauty serumin, joka toimii tähän tarkoitukseen loistavasti ja ihan pieni tippa riittää! Sen lisäksi mulla on myös testissä tuo Biozellin kosteuttava suihke, joka on myös oikein toimiva tuote, kun sitä annostelee riittävän kaukaan eikä pumppaa tuoteta puolta pulloa tukkaan. Muuten se saa aikaan vähän latistavan vaikutuksen.
Kannattaa siis kokeilla pörrötukkaa hiusöljyä, niin saat leijailevat kutrit kuriin!hiuspostaus2

Kommentit (3)

 1. Syksylintu

  Täällä yksi sähkötukka! Hiukseni ovat olleet aina melko terveetkin, silti äärettömän sähköiset: parturitkin aina huomauttavat tästä.
  Mulla on myös herkästi rasvoittuvat hiukset. Mulla jos kuiviin hiuksiin laittaa öljyä, rasvoittuu tukka hetkessä. Mutta kun laitan sen pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin, voi öljyä laittaa enemmän ja hiukset ei rasvoitu. Vinkki tuli kampaajaltani ja on toiminut!

  • fityoutoo

   Toi on varmaan tosi hyvä vinkki niille joiden tukka rasvottuu! Itselläni ei luojan kiitos tuota ongelmaa ole. Pirullinen sähköisyys riittää…

 2. Ann

  Mulla on myös tolkuttoman sähköinen tukka. Se ei varsinaisesti ole rasvoittuva, paitsi jos laitan hoitoainetta. Niin vähää ei voi laittaa, etteikö päästä tulis klähmäinen liimaletti. Pelkkiin latvoihin laittaminen ei vaikuta sähköisyyteen ja sähkäreihin mitenkään.
  Normaalisti en käytä hoitoainetta ollenkaan, kun mulla on täysin värjäämätön ja käsittelemätön liukas pitkä tukka. Talvella on pakko. Täytyy kokeilla ekan kommentoijan vinkkiä, mutta en odota ihmettä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.