Fit you too
Fit you too

Saatiin maistiaisia hääkuvista!

… Ja ajattelin, että tekin saattaisitte haluta nähdä niitä 🙂 !
Hääkuvaajamme oli Oona Linna (Happy Moments Photography). Kuvat oli mulle bändin lisäksi häiden ehdottomasti tärkein ”lisäkulu”, koska kuvat ovat käytännössä ainoa muisto eri hetkistä pitkin hääpäivää! Onneksi sain vinkin hyvästä kuvaajasta ja oli kyllä jokaisen sentin arvoinen jo näiden kuvien perusteella! Olen edelleenkin pienoisessa häiden jälkeisessä shokissa, koska en vaan voi uskoa, miten ihana tuo päivä oli! Miksi naimisiin ei voi mennä esimerkiksi kolmen vuoden välein – mutta aina saman miehen kanssa??
Kirjoittelen enemmän sitten kaikesta hääblogin puolelle (pääset sinne klikkaamalla tuosta sivuspalkista!).
Tässä kuitenkin upean Oonan ottamia kuvia – ne varmaan kertovat tarpeeksi hänen ammattitaidostaan ilman mun enempiä ylisanoja. Nämä ovat siis vasta niinsanottuja ”sneakpeak” kuvia ja aikamoisella jännityksellä odotan, että mitä kaikkia upeita hetkiä hän on ehtinyt taltioimaan kameraansa. Toivottavasti näissä kuvissa näkyy teillekkin koko päivän upea fiilis. <3

Oona sanoi ”Siis mun on PAKKO saada teidät tohon veneeseen!”

Vihkiseremonia oli ulkona aivan upeissa maisemissa. Pukuni on muuten teetetty Helsingissä Ateljee Aariassa!

Perinteinen hääkakun leikkaus suoritettiin halkaisemalla meidän yhteinen cupcake :). Cupcaket oli tilattu Blondie Bakesista ja ne oli aivan rikollisen hyviä… Varsinkin gluteeniton pekaanipähkinä – OMG!!!

Meikki ja hiukset olivat ystäväni Reijan käsialaa. Mulla oli vähän päivästä riippuen n.10 visiota siitä miten haluan hiukset ja oli hirveän vaikea päättää (samoin lopulta epäröin myös puvun kanssa). Näin jälkikäteen muuttaisin jakauksen paikan 😀 . Nuttura pysyi kuitenkin kuin tauti, koska mun tanssiliikkeet olis varmaan irroittaneet löysemmän kampauksen!!

Hääbiisinämme oli Sara Bareillesin ”Gravity”.

”You hold me without touch.
You keep me without chains.
I never wanted anything so much
Than to drown in your love and not feel your rain.”

Kommentit (2)

  1. Jenni

    Mä en vaan kestä 😍😍 nää kuvat, niistä välittyvä tunnelma, morsian, sulhanen siis ihan kaikki ❤ täydellistä❤

  2. Laura

    Toi venekuva on aivan ihana!
    😍 Siinä on jotenkin KAIKKI kohdallaan, tosi kaunis. Onneksi kuvaaja pakotti teidät siihen. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.