Fit you too
Fit you too

Rakkaat lukijat.

Rakkaat Fit tou too -blogin lukijat

On tullut aika kiittää teitä kaikkia. Yli 200 000 ihmistä on lukenut mun blogia tänä vuonna. Se on mun mielestä ihan kunnioitettava määrä lukijoita! Kiitos kaikista kommenteista ja ylipäätään siitä, että klikkasitte sisään.

Nyt on kuitenkin aika sulkea yksi ovi ja Fit you too -blogi loppuu Terve.fi -portaalissa. Syitä on useampia, mutta varmaan pääsyynä on uudistumisen kaipuu, sekä se, etten koe sopivani uuteen portaaliin .

Aloitin Fit you too -blogin vuonna 2011, eli yli 7-vuotta sitten. Se on nykyään aika pitkä elinkaari blogille! Oon saanut näiden vuosien aikana tutustua aivan ihaniin ihmisiin, joista osasta on tullut mulle tosi hyviä kavereita. Oon myös saanut huomata sen, miten erilaisia jotkut ihmiset on oikeassa elämässä verrattuna heidän blogiminäänsä. Ja usein tämä on siis ollut pelkästään positiivinen huomio.

Aion pitää tammikuun vapaata kirjoittamisesta ja helmikuun alussa puhaltavat uudet tuulet. Kerron niistä teille myöhemmin.

Kuten tiedätte, niin kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu! Mulla on tunne sydämessä, että näin tän kuuluu mennä. Mä oon treeni- ja ruokavaliojuttujen suhteen jo sanonut kaiken sataan kertaan 🙂 . Ja ylikin!
Kyllä mä silti koen, että mun tehtävänä on vielä motivoida monia ihmisiä ja auttaa heitä löytämään oma potentiaalinsa! Mutta se ei rajoitu pelkästään terveellisiin elintapoihin. Kyllä te musta kuulette vielä!

Haluan vielä tähän loppuun sanoa, että kuunnelkaa itseänne kun teette päätöksiä ja luottakaa siihen tunteeseen, joka on sydämessä – se on useinmiten oikeassa. Niin mäkin aion tehdä nyt! Vuonna 2019 on ihan mielettömiä juttuja luvassa, joten niitä kohti. 

♡ KIITOS!♡

Kommentit (3)

  1. Tuija

    Mitämitämitä…? Apua, toivottavasti sinusta kuullaa pian lisää, koska sinun juttuja on niiiiin mukava lukea! Onnea ja tsemppiä kuitenkin uusiin tuuliin <3

  2. Epe

    Kiitos Katri siun blogikirjoituksista, toivottavasti saadaan vielä lukea siun hassunhauskoja kirjoituksia vielä jatkossakin! Olet inspiroiva ihminen! Pusi pusi ja nami nami (vai miten se nyt meni…) ja hyvää sekä onnellista vuotta 2019!😊

  3. Katariina

    Uskon että hyvä päätös mitä sitten ikinä ootkaan päättänyt! Ootan että saan kuulla pian lisää! Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.