Fit you too
Fit you too

Q&A – tätä te halusitte tietää!

Kysyin teiltä täällä blogissa ja instassa mitä haluaisitte tietää minusta! Kiitos kaikista kysymyksistä! Jotkut kysymykset olivat aika pitkiä ja tällä kertaa valitsin vähän lyhyempiä, jotta tästä postauksesta ei tule kilometrin mittaista.

Mutta leeeeeets gou!

1. Lempiruokani? 
Legendaarinen lempiruokakysymys toimii AINA! 😀 Mun lempiruokia on monia, mutta ainakin riisipaperirullat (jonka ohjeen löydät täältä), pho-keitto, ebi furai makit ja muutenkin sushi ja sitten kotimaisena vaitoehtona nakkikastike ja perunamuusi, sekä bataattiranskikset!
2. Mitä muuta harrastan kuin liikuntaa?
No, en voi sanoa tällä hetkellä edes harrastavani hirveästi liikuntaa… Mutta joka tapauksessa voisin sanoa harrastavani kauneusjuttuja, eli seuraan esim todella paljon kauneustubettajia. En oikein tiedä mitä muuta harrastan ihan oikeasti, koska aikaa ei hirveästi ole ylimääräistä. Nyt kaikki vapaa-aika on mennyt yrityksen perustamiseen, eli kai mä harrastan tällä hetkellä sitä!
No, matkustelu on yksi harrastus kyllä. Lähden itseasiassa ensi torstaina taas reissuun!

3. Voisinko alkaa vegaaniksi?
Vastaan tähän, että tuskin, enkä muutenkaan koe sitä omaksi jutuksi vaikka kasvisruoasta pidänkin!
4. Mitä teen työkseni?
Olen liikunnanohjaajana Helsigin Kaupungilla vielä 28.2. Sitten alan yrittäjäksi täysin uudelle alalle!
5. Omat lempibloggaajat / tubettajat
Hmm… Luen blogeja melko vähän, oikeastaan nappaan mielenkiintoisia juttuja FB:n feedistä. Luen aika sekalaisesti FF:n bloggaajien postauksia!
Youtubessa seuraan Hanna Öbergiä, Sarahs Dayta, Tatia, Larlarleetä ja uusin lempparini on Sam Ozkural!
6. Aiotko katsoa talviolympialaisia?
Aion TODELLAKIN katsoa aina kun vaan voin! Rakastan olympialaisten katsomista ja lempparilajini ovat taitoluistelu, pikaluistelu (todella koukuttavaa!), jääkiekko, kelkkailu ja tietysti – curlingin!
7. Mitä meikkejä ja kasvojenhoitotuotteita käytän, kun olen herkkäihoinen?
Tää on yhden postauksen pituinen kysymys, mutta mulla on meikkejä todella laidasta laitaan (ei siis esim pelkkää luonnonkosmettiikka) ja kasvojen hoitotuotteita samalla tavalla kaikenlaisia. Yksi lempparituotteeni on Nivean misellivesi kasvovetenä, sekä paras ihorasva ikinä (jota myös atoopikko poikani käyttää) on La Roche-Posayn ”Lipikar BaumeAB+”, jota saa apteekista.
Kiitos kyssäreistä! Muutama kysymys tosiaan vaatii ehkä oman postauksensa hieman myöhemmin…
Mukavaa viikonloppua kaikki!

 
 

Kommentit (1)

  1. ninna

    misellivesi on todellakin hyvä tuote, itselläni maybellinen. YouTubesta seuraan myös hanna öbergiä, todella iloinen pirteä aito. suomalaisista ”fitnesskanavista” pakkotoisto, fast pro, ristiote ja alonatv/poseland joissa hyviä vieraita haastattelussa, paljon ollut ff bloggaajiakin. toisinaan katson myös janni hussia. mukavaa vkoloppua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.