Fit you too
Fit you too

Q&A – Mitä haluaisit tietää minusta?

Kysy & vastaa -postausta ei ole ollut blogissa pitkään aikaan, joten järkätäämpäs sellainen pääsiäisen kunniaksi 🙂 !1503_1 (1 of 1)
Kysymykset tämän postauksen kommenttiboxiin ja aikaa on sunnuntaihin 27.3 asti, jolloin vastaan teille.
Ihania pyhiä kaikille, olitte sitten vapaalla tai sorvin ääressä! Erityisterkut kaikille maailmanpelastajille, etenkin Annina, Missu & Heidi. 
PS. Joko tsekkasit edellisestä postauksesta ihanan salaattiohjeen, joka sopii todella hyvin esimerkiksi pääsiäispöytään…?

Kommentit (5)

 1. Heini

  Moi Katri! Mieleeni heräsi jo kysymys aikaisemminkin, mutta nyt saan sen kysyttyä. Itselläni ei ole lapsia, mutta kaksi pientä aktiivista koiraa löytyy ja lapsistakin toki haaveilen. Kuinka saat arjen rullaamaan kun perheessä on sekä lapsia että koiria? Kuinka koirat ovat suhtautuneet lapsiin? Kiitos ihanasta blogista. 🙂

 2. ninna

  1. parhaat luoteenpiirteesi? 2. mitä sanoisit nyt teini-ikäiselle katrille jos saisit jotain sanoa/neuvoa? 3. liikuntalaji jota et ikinä voisi harrastaa? 4. paras lukemasi kirja(josluet?)?

 3. Julia

  Mitä sanoisit henkilölle joka yrittää (ainakin mielestään) koko ajan laihduttaa mutta ei siinä onnistu? Miten ruoan saa pysymään poissa mielestä, kun se vain koko ajan siellä pörrää?

 4. Erja

  Kiitos inspiroivasta blogista!
  Millaisia vinkkejä sinulla on kehonhuoltoon? Milloin rullausta, milloin dynaamista tai staattista venyttelyä?

 5. Nimetön

  Mitkä on parhaat salit top 3? Mitä trendi diettiä tai ruokavaliota kannatat ja mitä et? Miksi näin? Noudatatko itse mitään ruokavaliota? Missä kouluttauduit pt:ksi? Kuinka usein treenaat? Miten saat kiireisen arjen toimimaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.