Fit you too
Fit you too

Pinkki tukka – in or out??

Kaupallinen yhteistyö: Prime Hair and Beauty Design

Mä en juurikaan seuraile hiustrendejä ja mulla onkin ollut vaalea pitkä tukka jo todella pitkään. Oon kokeillut elämäni aikana varmasti kaikkea muuta paitsi kirkkaan punaista ja pikimustaa hiuksissa ja ehkä ihan hyvä niin. Mulla on ollut tässä aikojen saatossa niin lyhyttä, polkkaa kuin tosi pitkääkin mallia. Permis (joskus ylä-asteella), teippipidennykset (eivät pysyneet mulla), otsatukka ja Victoria Beckham -tyyppinen lyhyt leikkaus on varmaan olleet isoimmat muutokset, joihin tuskin palaan enää koskaan… Tai no, ainakin vahva ”tuskin” noille kaikille!
Mulla oli juuri ennen Lissabonin reissua vielä päivävisiitti Manseen, jossa vierailin mun hovikampaajalla Prime Hair and Beauty Designissä. Tällä kertaa Vilma oli lomalla, mutta hiukseni leikkasi ja värjäsi Umppu, joka kirjoittaa meillä FitFashionissa Prime Life -blogia.

Olin päättänyt, että haluan hieman jotain piristystä päähäni ja pyysin Umppua laittamaan mulle samanlaisen pinkin tukan kuin viime vuonna! Sain silloin aivan hullun paljon kehuja uudesta väristäni ja vaikka pastelli-juna on puksutellut aseman ohi jo aikoja sitten, niin sama se! Sitä laitetaan mitä milloinkin halutaan!
Tämä väri on siitä kiva, ettei se ole ikuinen eikä jää kamalan näköiseksi ”haaleaksi” tukkaan, kuten joku punainen kevytväri, jota teininä iskin päähäni. Tiedättehän, muutaman pesun upea ja sen jälkeen tukka näyttää kuin sitä olisi värjännyt kreppipaperilla! Mä olen muuten kokeillut sitäkin!
Umpun laittama väri lähti muutamassa pesussa pois, eli sen ei ollutkaan tarkoitus olla pysyvä. Oma värini eli vaalea kylmä blondi on kyllä näinkin upea, mutta pinkki kyllä edelleen houkuttelee. En tainnut saada siitä vielä tarpeekseni. Aion hankkia kotiin jotain tuotetta, jolla saan halutessani aina pinkin palautettua hiuksiin. Mulle on suositeltu ainakin Schwartzkopfin Strawberry -shampoota, Lorealin Coloristaa ja Biozellin color -maskia. Pakko muuten vielä mainita, että mä en todellakaan halua sellaista kirkkaan pinkkiä tukaa, vaan pastellipinkin (kuten kuvissa).

Jos teitä kiinnostaa miten nuo kiharat/laineet on saatu aikaan, niin voisin tehdä siitä oman blogipostauksen?? Voit vaikka painaa tälle postaukselle ♡ niin nään onko lainepostaukselle tilausta 🙂 ! Minusta nuo on aivan ihanat ja erilaiset kun ne perinteisen ”missilaineet”.
Sain Umpulta reissuun matkakokoisia Balmainin tuotteita, jotka tulivat söpöissä pikku laukuissa. Käytän normaalistikin Balmainin hopeashampoota ja hoitoainetta ja ne on sopineet mun hiuksille loistavasti. Balmainin ylellisiä hiustenhoitotuotteita saa ostaa Prime Hair and Beauty Designista (Voimakatu 2, Tampere).

PS. Joko tykkäät Fit you too -blogista facebookissa? Jos et niin paina peukkua oikeasta laidasta (tai mobiilissa alareunasta) ja saat tiedon aina kun uusi postaus on ulkona. 

Kommentit (1)

  1. Linda

    Mää ainakin haluun tietää how you make noi kikkarat 😊

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.