Fit you too
Fit you too

Pikku breikki tekee hyvää!

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Olenpas ollut laiskana. Huomaan, että mun focus on ollut nyt viikon ajan tosi paljon muualla kuin blogi- ja somejutuissa! En tiedä vaikuttaako siihen myös ehkä se, että blogin lukijamäärät tuppaa näin keskikesällä kokevan hienoisen aallonpohjan? Että en mä sitten mitään kirjoita kerta ei ketään kiinnosta 😀 ! Ni!
No en tietenkään ajattele näin. Välillä vaan tulee hetkiä, että kaikkea muuta on mielessä. Päivisin koneelle istuminen ei houkuta yhtään ja nyt olen ollut jäätävän siivous- ja sisustusvimman vallassa viime päivät! Oon kunnon raivolla laittanut kotia kuntoon kun miehenikin jäi vihdoin ja viimein lomalle! Paljon on vielä ikuisuusprojekteja kesken, mutta ainakin muutama juttu on vedetty to do -listalta yli! Huonekaluprojekteja ja jopa KÄSITÖITÄ ajattelin väkerrellä 😀 . Pitää varmaan liittyä marttoihin…
Muistakaa muuten lisätä mut snäppiinne! Siellä ja instassa piileskelen nimimerkin katrivee takana.
tampere2 (1 of 1)
Mulla on ylihuomenna Petri Mastin kanssa blogin bannerikuvaukset ja ammattilainen olis varmaan vetänyt jonkinlaisen pikku kiristelyn ennen kameran eteen astumista! Vieläkö ehtii?? Kyllä totuus on kuitenkin se, että kuvissa nähdään Katri ihan ”nesteineen päivineen”, koska en saanut aloitettua tässä mitään sen kummempaa kuuria! Ei ole paastoa, ei ketoosia, ei kuivattelua… Vaan ihan tavallinen minä. Ehkä mäkin olen siinä mielessä ikuinen laihduttaja, että suunnittelen aina kaikenlaista. Mutta onneksi olen tyytyväinen itseeni näinkin. Eiköhän se sitten näy kuvista jos on näkyäkseen. Vielä pitäisi jostain löytää kiva kuvausasu! Tällä kertaa banneriin tulee iloinen ilme! birdseye_housut
ivypark_toppiToivotaan, että kuviin tilamaamani aivan (toivottavasti) täydelliset Niken housut* ja Ivy park -toppi*  Zalandolta saapuvat ylihuomiseksi! Kannattaa muuten käydä kurkkaamaassa muutenkin valikoimaa, koska paljon treenivaatteita on nyt -50% kesäalessa*!! Kuten noista kuvista huomaatte, niin kävin viime viikolla Umpulla leikkauttamassa entistä lyhyemmät hiukset. Tykkään, että kesällä fleda ei vaan makaa kuumana kasana niskassa…tampere1 (1 of 1)
Ensi torstaina sitten suunnataan nuoremman veijarin kanssa iloiseen Itään ja siellä vierähtääkin muutama viikko! Hieman harmittaa kun olen päässyt tuohon uuteen salitreeniin niin hyvin käsiksi että miten sen mahtaa käydä… Täytyypä ottaa ihan selvää onko mökkikuntamme sali auki kesällä ollenkaan? Kyllä tuo treenaaminen ja saliharjoittelu on mulle niin henki ja elämä, että ei sieltä tohtisi olla kahta viikkoa pois. Toki mökillä treenaataan ja ajateltiin vuokrata sup-laudat jos on hyvät kelit. Muuten sitten kehonpainotreeniä, uintia ja mitä keksiikään!
Mites aktiivisia olette blogien lukijoina näin keskikesällä? Millaisia juttuja haluaisitte lukea vai onko teilläkin pientä breikkiä ruudullaolosta…?
Postauksen kuvat Emma / 100 yötä kesään -blogi
 

Kommentit (3)

 1. Anni

  Minä luen kyllä Ihan Jokaisen Kirjoituksen Sinulta, että bring it ooooon!

  • fityoutoo

   Ihana kuulla! Kyllä täältä juttua tulee 🙂 !

 2. Elina

  Itse taas luen blogeja enemmän kesällä kun on kerrankin aikaa:)
  Onko tuo kuvissa oleva ihana pitkä mekko myös Zalandolta?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.