Fit you too
Fit you too

Parisuhdepostaus: Riitely, treeni ja reissaaminen!

Sain Monnan blogista idean tälle parisuhdepostaukselle. Monna oli antanut lukijoidensa kysellä häneltä ja hänen mieheltään Tuukalta kysymyksiä, joihin sitten molemmat vastasivat itsekseen (löydät postaukset TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ). Ajattelin, että ihan loistava idea – mehän tehdään tuo sama Hurrin kanssa! Ja tosiaan kopioin vielä ihan pokalla samat kyssärit tänne omaan blogiin (tai osan niistä). Minä en siis ole nähnyt Hurrin vastauksia etukäteen, eikä hän minun.
1. Mikä toisessa on parasta?
Minä: Kun tavattiin, niin ihastuin ekana ulkonäköön ja tietysti siihen, että keskustelu sujui niin hyvin. Nykyään päällimmäisenä on luonne: Hurri on todella tasainen, inhoaa draamaa, ei huuda tai raivoa ja on lähes aina hyvällä tuulella! Hän on aina mun kallio, eli 100% luotettava ja tekee oman osansa. Meillä on myös samanlainen huumori.
Isänä hän on tietysti myös vertaansa vailla ja kantaa vastuunsa. Sit on kyllä pakko sanoa, että ulkonäkö on edelleen yksi erittäin vahva osa-alue 😀 . Harvalla 38-vuotiaalla on noin hyvä kroppa!
Hurri:  Huumorintaju ja tyttömäinen pilke silmäkulmassa on varmaankin ne ominaisuudet jotka ensin tulevat näkyviin, silmää miellyttävän ulkonäön alta. Muiden huomioonottaminen, samanlaiset arvot ja tunteiden näyttäminen lisäävät vain viehättävyyttä. Voisi näin kliseisesti sanoa että Katri on sisäisesti ja ulkoisesti kaunis.
2. Mistä teillä riidellään?
Minä: Me ei riidellä oikeastaan koskaan. TIEDÄN, tämä on aika outoa. Hurri inhoaa riitelyä ja hermostuu erittäin harvoin. Jos meillä jostain menee sukset ristiin, niin se on yleensä joku ihan pikkuasia. En edes muista mikä oli edellisen kerran aihe.
Hurri: Ei meillä yleensä riidellä koska riiteleminen on P*rseestä. Kumpikin osaa välttää ärsyttämästä jos näkee että toinen on huonolla tuulella.
3. Mihin veisit toisen unelmatreffeille?
 
Minä: Varmaan vapaaottelemaan 😀 . No ei vaan, varmasti syömään hyvää Aasialaista ruokaa. Joo tai sukeltamaan, se on Hurrin lempiharrastus! Ja sit varmaan ajelemaan jollain tosi nopeella Porchella Saksan autobaanalle.
Hurri: Aikuisten kesken snorklailemaan Malediiveille jossa illallinen syötäisiin rannalle katetulla pöydän ääressä kynttilävalossa ja yö vietettäisiin merenpäällä sijaitsevassa bungalowissa.
4. Mistä haluat toista kiittää? / Mistä olet toiselle kiitollinen?
Minä: Kyllä mä kiitän siitä, että meillä arki sujuu niin ihanasti. Ja tietysti rakkaudesta ja lapsista! Koskaan ei oo ollut olo, että haluaisin erota. Olen kiitollinen myös siitä, että hän kestää mun vähän ”moniulotteista” luonnetta ja lievää itsepäisyyttä…
Hurri: Olen kiitollinen paljosta mutta ehkä eniten siitä että muodostamme hyvin toimivan perheen jossa kummallakin vanhemmalla on myös omaa aikaa tehdä ja toteuttaa itseään.
5. Matkusteletteko vain yhdessä vai myös yksin ja kuinka pitkiä aikoja olette toisistanne erossa?
Minä: Mieheni matkustelee työn puolesta aika paljon. Mä matkustelen kyllä kotimaassa useinmiten yksin. Meidän seurustelun aikana oon ollut 3 kertaa ilman hurria ulkomailla (jos risteilyä ei lasketa). Pisimmillään ollaan oltu erossa reilu viikko muistaakseni. Pärjään kyllä ihan hyvin lasten kanssa yksinkin, mutta viikossa tulee jo kauhea ikävä.
Hurri: Matkustelemme paljon yhdessä koko perheen voimin mutta myös kahdestaan on välillä otettu hyppyjä arjesta. Työmatkat ovat tietenkin sitten asia erikseen ja työmatkoja on useampia vuodessa, normaalisti kuitenkin vain muutaman päivän pituisia. Pieni aika erossa tekee vain hyvää ja vahvistaa suhdetta.

6. Mikä toisessa ärsyttää eniten?
Minä: Heh, varmaan nalkutus. Tai nalkutus, joka on verhoiltu ystävälliseen kehoitukseen ja alkaa sanoilla ”Kulta, mä en aina jaksais sanoa tästä samasta asiasta, mutta…”. Hurri on myös tosi kova harkitsemaan kaikkea, mä harkitsen harvemmin.
Hurri: Yliampuva kilpailuhenkisyys ja *omg* sottaisuus. Nytkin on ruokapöydällä likainen aamupalalautanen, puoliksi juotu kahvikuppi jossa kylmää kahvia ja jopa lounas-astiat. Kun ne jossain vaiheessa sitten löytää tiensä keittiöön niin ne jää tiskialtaaseen lojumaan vaikka tiskikone olisi tyhjä.
7. Jos treenaatte yhdessä niin teettekö aina molemmat omat treenit vai teettekö joskus saman treenin yhdessä?
Minä: Me ollaan molemmat urheilullisia, eli se on meillä elämäntapa. Jos tehdään jotain yhdessä, niin yleensä pyöräillään tai lenkkeillään. Usein miten teen oman treenin, mutta näin kesällä varmasti ollaan enemmän myös yhdessä.
Hurri: Lapset ovat sen verta pieniä vielä ettei heitä voi yksin kotiin jättää. Eli toinen treenaa ja toinen vahtii lapsia, sitten vaihdetaan. Mitään peppu-lantionpohja-pumppijumppaa tosin en yhdessä lähtisi tekemäänkään, vaikkei lapsia olisikaan, eli jos ei mielenkiinto lajia kohtaan kohtaa niin sitten treenataan erikseen.

Tällaisia juttuja meidän parisuhteesta tällä kertaa 🙂 !

Kommentit (4)

 1. C

  Niin ihana!
  Vai ei Hurri lähtis lantionpohjajumppaamaa sun kanssa 😂

  • fityoutoo

   Joo ei, ei pysty ymmärtään 😀 !

 2. Nimetön

  ”Jopa” lounasastiat, heh. en voisi ikinä olla ns nalkuttajan kanssa eikä sellainen taatusti minun kanssani : D On vähän muutakin ruokapöydällä kuin lounasastiat 🙂

  • fityoutoo

   No, kyllä mäkin tykkään siisteydestä. Eli kai se on ihan hyvä, että toinen jaksaa välillä huomautella…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.