Fit you too
Fit you too

Parasta juuri nyt elämässäni!


Olen nukkunut jo kahtena päivänä spontaanit päiväunet ja oi elämä, että se on IHANAA!!! Tää on vielä ollut eri aikaan kun lasten päikkärit, eli oon voinut mennä pötkölleen käytännössä monelta vaan. Kiitos vanhempieni täysihoidon.  Se tunne kun voi vetää peiton korviin ja olla välittämättä mistään! Mä uskon, että moni teistä voi ymmärtää miten isosta asiasta on kyse, koska täähän on käytännössä aivan mahdottomuus mun arjessa!
Ajatus siitä, että saan asioita eteenpäin, on todella palkitseva ja saan siitä henkistä tyydytystä. Vaikka tuntuu, että tekemättömiä asioita työrintamalla on paaaaaaljon, niin muutaman isomman keissin ratkaiseminen on ollut iso helpotus! Koitan suhtautua niin, että asia kerrallaan ja koko pääsiäistä en aio istua koneella. 

Parisuhdeaikaa meillä ei ole ollut hurrin kanssa ihan hetkeen ollenkaan. Tänään käytiin sitten yhdessä hiihtämässä (siis ILMAN lapsia) ja vaikka se nyt ei ihan romanttisemmasta päästä ollutkaan, niin hyvä alku 😀 ! Huomenna sitten varmaan hiihdetään samaan suuntaan…. 
Mä voin sanoo ihan rehellisesti, että mua ärsyttää eniten se, että ikinä ei ehdi juttelemaan rauhassa! Aina joku kiljuu korvan juuressa tai keskeyttää 10 sekunnin välein. 
Luoto, rauha ja maisemat ovat täällä aivan huikea juttu. Aamulla herätessä ulos katsoessa ei voi kuin pidätellä henkeä. Tää on täydellistä vaihtelua Helsingin kiireeseen ja ruuhkiin, kun täällä ei välttämättä nää naapureita pariin päivään ja jos näkeekin, niin ne on jossain jäällä pilkillä kilometrin päässä 😀 .

Hei kerroppas mikä SUN elämässä on parasta juuri nyt???

Kommentit (3)

  1. Sanna

    Hei terkkuja Kuusamosta, täällä etelän ihmiset saa stressitasot huomattavasti alemmaksi ja lapset ja aikuiset nauttii! Ihanaa pääsiäistä😊

  2. ninna

    Onhan tuo hiihto todellista laatuaikaa, luonto liikunta ja rauha mikäs sen parempi? Kui pitkiä lenkkejä teette? Hyvät ladut? perinteinen vai vapaa tyyli? Parasta juuri nyt en oikein keksi kun elämä muutenkin aika hankala nyt. Ehkä mallorcan matkan odottelu ja väsymyksen vähentyminen. Kiitos talvi ohi ainakin toivottavasti ainakin talviväsymys hellittänyt.

  3. Mira

    Opiskelu (vaikka se viekin järjen…):)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.