Fit you too
Fit you too

Paljastan teille kolme unelmaani, jotka aion vuonna 2018 toteuttaa!

 

I have a dream. No kelläpä ei! Mutta mitä unelmia aiot tänä vuonna toteuttaa?
Tähän aikaan vuodesta moni unelmoi esimerkiksi elämäntaparemontista. Joku toinen taas rakkaudesta. Varmaan aika monelle teistä myös perheen perustaminen on yksi tärkeä unelma.
Itse aloin pohtia näitä mun unelmia, kun mua pyydettiin osallistumaan 8.1 alkavaan Unelma Itsestä Online-valmennukseen, joka on kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus verkossa!
Moni mun isoista unelmista on jo toteutunut, mutta tässä matkan varrella niitä on tullut lisää. Haluaisin joka vuosi toteuttaa ainakin yhden pitempiaikaisen unelman. Viime vuonna se oli varmasti häät ja kaikki siihen liittyvä. Elämäni yksi parhaista päivistä.

Kuva: Jussi Rekiaro Photography

 
Yksi mun pitkäaikainen haave on ja tulee olemaan muiden motivointi ja innostaminen! Ihan nuoresta asti oon halunnut toimia monessa asiassa jollain tavalla esimerkkinä. Oon päässyt innostamaan muita työssäni liikunta-alalla ja sitä tietä on menty 10-vuotta. Oon sanonut aina, että oman esimerkin voima on vahvempi kuin uskotkaan! Kun työpaikan kahvihuoneessa syöt terveellistä lounasta ja kuulet siitä mahdollisesti ivailua työkavereilta, niin silti saatat sytyttää heidän ajatuksissaan muutoksen; Se vain tulee heistä ulos negatiivisena, koska he kokevat omassa toiminnassaan ristiriidan, eli halu ja toiminta ei kohtaa. Pakottaminen ja tuputtaminen ei ole koskaan niin tehokasta, kuin itse esimerkkinä toimiminen! Toivon myös, että päätökseni aloittaa yrittäjyys aivan uudella alalla ja tuntemattomaan hyppääminen voi toimia myös innostajana siellä ruudun toisella puolella jollekin, joka suunnittelee samaa!
Tätä haavetta pääsen toteuttamaan edelleen tänä vuonna ja toivottavasti vielä isommin. Auttaminen ja ihmisten kohtaaminen tulee olemaan myös uudessa duunissani kaiken pointti.
Toinen mun unelma on ollut menestyä työelämässä ja sitä unelmaa en ole vielä saavuttanut siinä laajuudessa kuin olen halunnut. Kuten olen kertonut, niin en ole lukion jälkeen käynyt AMK:ta (tai siis olen, mutta en loppuun) saati opiskellut yliopistossa (jos Kesäyliopistoa ei lasketa) ja tämä varmaan ainakin jossain määrin on jarruttanut matkaa. Oon pohtinut paljon, että olisi ehkä kannattanut ”aikoinaan” käydä joku yleispätevä koulutus (kuten tradenomin tutkinto), koska nykyään pelkkä tutkintotodistus on jo iso valttikortti. Mutta turha sitä on nyt jossitella ja pääsehän tässä vieläkin koulunpenkille niin halutessaan!
Menestyminen liikunta-alalla on jokseenkin haastavaa ilman omaa yritystä. Ja kuten varmasti kaikki teistä tietää, niin hyvinvointiala on yksi kilpailluimmista! Uusia yrityksiä tulee kuin sieniä sateella ja erottuminen on todella vaikeaa. En koe enää yhtään paloa tämän alan yrittäjäksi, koska se on raakaa hommaa ja työ todella iltapainotteista! Arvostan kaikkia liikunta-alan yrittäjiä todella suuresti!

Mun viimeinen unelma on sarjassamme ”kestounelmia”, eli matkustaa uuteen maahan! Viime vuonna matkustin ensimmäistä kertaa Arabiemiraatteihin ja tänä vuonna toivoisin sen uuden kohteen olevan Italia. Olemme haaveilleet, että vuokraisimme meidän ystäväperheen kanssa esimerkiksi Amalfin rannikolta asunto, joka olisi lyhyen matkan päässä rannasta. Onko kukaan teistä kokeillut tällaista ratkaisua? Olen jo tutkaillut AirBnb:tä, mutta asunnot ovat kyllä tosi kovissa hinnoissa. Etenkin tuo kohta Italiasta tuntuu todella upealta ja kuvissa maisemat on henkeäsalpaavat!
Tulkaa tekin mukaa tuohon Unelma Itsestä Online -valmennukseen! Seuraava valmennus alkaa tosiaan jo 8.1 ja kesto on 8-viikkoa. Näitä järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa! Odotan itse valmennukselta paljon, koska luin siitä hyviä kokemuksia. Sain myös teille alekoodin, eli kaikista Unelma Itsestä -tuotteista* saat  -10% alennusta koodilla unelmakatri. Tuo valmennus sisältää mm. reseptejä, sekä 6 erilaista treeniohjelmaa. Täältä näet tarkemman sisällön. Hintaa valmennukselle jää tuon alekoodin jälkeen alle alle kymppi viikossa!
Voidaan yhdessä jakaa kokemuksia ryhmä online -tapaamisissa! Toivottavasti nähdään siellä!

Kommentit (10)

 1. emzi – http://emmelemzi.com

  todella mahtavat unelmat sulla 🙂

  • fityoutoo

   Kiitos 🙂 ! Niitä kohti!

 2. ninna

  unelmia ja tavoitteita pitää olla ja vielä kun ne toteuttaa, tai ainakin yrittää, elämään tulee lisää merkitystä ja onnea. toivon unelmasi toteutuvan. missä maissa olet käynyt? italia kuulostaa hyvältä. liikunta alalla parasta on juuri tuo muiden auttaminen ilon ja hyvän olon saaminen toisille, se kun näkee miten saa ihmisen piristymään ja edistämään terveyttä. alan yrittäjyys on vain todella kilpailuhenkistä nyt, vaatii paljon että pärjää. tarkoitat varmaan 8.1(tammikuu) eikä 1.8(elokuu)? ihana olisi osallistua johonkin valmennukseen vaikka sitten nettivalmennus mutta rahatilanne ei anna myöten valitettavasti.

  • fityoutoo

   Ruotsi, Norja, Viro, Liettua, Latvia, UK, Espanja, Kreikka, Kypros, Kanada, Thaimaa, Malesia, Singapore, Indonesia, Arabiemiraatit… Olikohan siinä kaikki 🙂 ?

 3. Nimetön

  Italia kuuluu myös minun tämän vuoden unelma listalle. On ollut jo monta vuotta haaveena, mutta jotenkin ollaan päädytty reissuun aina jonnekin muualle. Ja minä myös mietin että mikä olisi ammatillinen unelmani. En vaan saa päähäni, että mikä kiinnostaisi tarpeeksi jotta voisin tehdä siitä itselleni ammatin. Moni asia kyllä kiinnostaa vähän mutta en vain tunne sellaista paloa mitään alaa kohtaan.

  • fityoutoo

   Mä mietin tätä ammatillista unelmaa todella paljon koko viime vuoden ajan. Kävin läp NIIN monta eri vaihtoehtoa ja käytin siihen todella paljon aikaa ja energiaa. Tein ajatuskarttoja, tutkin ammatinvalintaoppaita ym. Lopulta tää ratkaisu tuli kuitenkin aika puskista, tai ehkä se oli vain kohtalo? Ehkä se sullekin kirkastuu samanlaisen sattuman kautta!

 4. Sanna

  Italia on ihana!! Se on sitten rakkautta kerrasta, varoitan jo etukäteen.
  Me vuokrattiin talo Toscanasta pikkukylästä aikoinaan. Läheltä Firenzeä, mutta kuirenkin niin maalta kuin vaan voi olla. Paikka oli enemmän kuin ihana. Talo vuokrattiin Interhomen kautta ja hinta oli kyllä kohtuullinen, jopa edullinen Varsinkin kun menee sesonkiajan ulkopuolella. Me olimme reissussa kesäkuun alussa ja aika oli mitä parhain. Lämmintä (suomalaiselle kuumaa) ja ei liikaa turisteja edes Venetsiassa.

  • fityoutoo

   Hei kiitos vinkistä, käynkin tsekkaamassa ton Interhomen, se ei ollutkaan mulle tuttu! Ja kyllä, epäilen kans että saatan rakastua paikkaan <3 !

 5. miele

  Onnea yrittäjyyteen! 🙂 Lisätietoja odotellessa 😀 Eikö sulla ole siis mitään muuta koulutusta kuin peruskoulu?

  • fityoutoo

   Oho, kävi pieni ajatuskatkos kirjoittaessa… Siis toki olen käynyt lukion ja kirjoittanut ylioppilaaksi! Ja on mulla myös 1,5v amk-opintojakin takana… Tosin niiden jatkamisesta ei oo mitään hajua vielä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.