Fit you too
Fit you too

Päivän asu: Rouva Pörrö!


Päivän asussa näkyy lomaostoksia takin, kenkien ja korvisten muodossa!
Täällä on menossa alennusmyynnit, joten todella hyviä tarjouksia oli joka paikassa (-50%-70% alet). Etsin itse täältä kenkiä, koska Espanjassa on tunnetusti todella hyvät valikoimat kengissä ja hinta on todella edullinen. Onnistuinkin löytämään nuo kuvassa olevat kiiltävät maiharit tänään ja hintaa niillä oli alennuksen jälkeen 19€!! Ja mikä parasta, ne ovat todella hyvät jalassa!
Toinen löytö joka sai mut aivan hullaantumaan on tuo pörrötakki – se oli rakkautta ensi silmäyksellä!! Tykkään pukeutua joskus vähän erikoisiinkin asuihin, koska olen luonteeltani muutenkin enemmän näkyvä kuin vetäytyvä. Me suomalaiset turhaan kainostellaan ja pelätään laittaa päällemme mitään hiemankaan massasta poikkeavaa. En halua sulautua seinään ja joskus musta on kiva, kun ihmiset miettii, että mitä ihmettä tolla on päällä 😀 ?? Sellaisia vaatteita ei vaan oikein suomesta löydy tai sitten ne istuu vaan hirveän huonosti. Tuo pörrötakki tuo mun mieleen hattaran tai vaahtokarkin! Olen rakastunut siihen isosti! <3

Korujakin täällä on halvalla vaikka minkälaisia. Nuo roikkuvat korvikset ostin eurolla, mikä on mun mielestä juuri sellainen hinta, mitä noista voi maksaa. Kotiin lähti myös muita korviksia ja yksi sormus.
Olisihan täällä vaikka mitä ihanaa… Mutta nykyään koitan miettiä mitä tulee sitten oikeasti käytettyä. Lisäksi Suomeen on turha täältä mitään lipilapeja tuoda minishortseista puhumattakaan…
Huomenna kotimatkalle hyvillä mielin ja levänneenä!

Kommentit (2)

  1. Sussu

    Ihanat vaatteet!! Wau, sopii sulle ja on tosi näyttävät! ☺ Tykkään tosi paljon sun tyylistä, aina ihailen sun asukuvia. Jos olisin 20kg laihempi, pukeutuisin just noin. Tällä hetkellä pörrövaatteet vaan saa näyttämään kamalan isolta..tiputtelen siis raskauskiloja 😅 mutta ehkä syksyllä voi jo pukeutua eri tavalla! Juuri kaupassa ihailin vaaleenruskeaa pörrötakkia..

    • fityoutoo

      Siis kiitos aivan ihanasta kommentista, tuli tosi hyvä mieli! <3 Äläkä ota paineita niistä raskauskiloista, ne kyllä lähtee ja hiljaa hyvä tulee. Muutos käy hitaasti mutta silloin tulokset on pysyviä. Tsemppiä!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.