Fit you too
Fit you too

Päivän asu: Monta lempparia päällä samaan aikaan!

Ihanaa perjantaita ihmiset!♡

Korvikset ovat PinjaPuun Kuningaskalastajat ja löytyvät täältä.

Mulla on ollut aika rento perjantai, eli piipahdin päivällä I love Me -messuilla katselemassa ja kuuntelemassa mitä messuilla oli tarjottavanaan. Oon ollut tällä viikolla aika poikki, joten pieni hölläys tekee hyvää.
Täytyy sanoa, että minusta tänä vuonna messuilla oli oikein kiinnostavia näytteilleasettajia ja erityisesti mua kiinnosti kotimaiset korut, luonnonkosmetiikka ja tietysti hyvät messutarjoukset. Itse tuhlasin eniten Foodinin osastolle, koska kaapeista oli loppuneet mm.kylmäpuristettu kookosöljy, sekä maustamaton hera, joka on mun lempparihera ollut jo vuosien ajan.
Tänään päälle päätyi monta lempparivaatettani, joista ehkä eniten mieleeni ovat nämä Weekday -merkkiset kangashousut, joissa on aika täydellinen pituus.  I love Me -messuilla oli muuten Katri Niskasen osastolla todella paljon samantyyppiset housut ja muutenkin olin iloisesti yllättynyt kaimani valmisvaatteista. Hinta oli tietenkin hieman suolainen, mutta varmasti vaatteiden laatu on hyvä.
Housut ovat Weekdayn ja löytyvät täältä 

Korkeavyötäröisten housujen kanssa on kiva pitää croptoppia, koska en ole niin sinut keskikeissini kanssa, että voisin sitä ihan vapaasti esitellä! Topin näin alunperin Lissabonissa Stradivariuksen liikkeessä, mutta en silloin tullut ostaaneeksi sitä. Bongsin kuitenkin saman topin Zalandolta. Löydät sen täältä.
Nahkatakki on vaate, joka on aika olennainen osa varmaan monen lukijankin vaatekaappia! Se vaan sopii niin moneen tilanteeseen ja niin moniin eri alaosiin yhdistettynä! Tykkään kuinka tuo takki tuo jotenkin ryhdikkään olemuksen. Oon ollut vähän yllättynyt, koska ostin juuri nahkaisen hameen ja Katri Niskasen osastolla katselin nahkaista t-paitaa.

Tässäpä teille hieman asuinspiraatiota! Löysin muuten messuilta aivan mielettömän karvahatun, jonka näet IG storyn puolella. Taidan ottaa ensi talveen Russian meets military -teemaisen pukeutumistyylin!
 

Meinaatko käydä I Love Me -messuilla ja jos jo kävit, niin mitä tarttui mukaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.