Fit you too
Fit you too

Päivän asu : Häissä Vanajanlinnassa

 

Eilen juhlittiin ystäväni upeita häitä Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa. Päivä oli todella kuuma, mutta onneksi itse hääjuhla oli ilmastoidussa juhlateltassa. Vanajanlinna on paikkana todella kaunis ja hääpaikalta oli  järvimaisemat. Lisäksi ruoka oli erinomaista ja jos mietit hääpaikkaa omiin häihisi Hämeenlinnan suunnalta, niin ainakin näin vieraan näkökulmasta voin suositella Vanajanlinnaa! Morsiankin sanoi, että ihanan helppoa oli järjestää siellä häät, kun kaikki tuli talon puolesta eikä tarvinnut stressata turhasta.
Mutta mennäänpä sitten siihen ”päivän asuun” eli eilisten juhlien asuun. En ole mikään etikettinatsi, mutta on tietysti joitakin asioita mitä naisvieraan pitää ottaa huomioon valitessaan häihin asua: Ei mustaa, kokovalkoista, eikä liian paljastavaa asua. En hankkinut häitä varten mitään uutta asua, koska minulla oli kaapissa vain kerran pidetty mekko, jonka ostin viime vuonna Tallinnasta Dress House -nimisestä liikkeestä. Tätä mekkoa ehdin käyttää vain kerran ja silloinkin häissä.

Hääkengiksi valitsin nudet avokkaani, jotka on palvelleet mua jo ainakin 5 vuotta! Platformin ansiosta ne eivät ole niin epämukavat jalassa, mitä voisi luulla. Tykkään kuitenkin että ne antavat tähän 168cm pätkään lisää pituutta, mutten ole silti pidempi kuin hurri. Ainoa ongelma kenkien kanssa oli nurmikko, koska piikkikorko uppooaa sellaiseen maastoon aika surutta.
 
Sain IG:ssä lähemmäs 10 viesti koskien korviksia ja ne ”minuuttishoppasin” Mangosta. Etsin jotain hieman pienempiä, mutta yllättäen taas katseeni vangitsi vaaleanpunainen ja pörröinen! Korvikset kestivät yllättävän hyvinä koko häiden ajan, ottaen huoion, että mä tamppasin jatkoilla melkein neljään asti…
Hiukset kiharsin ja ne oli niinkin tylsästi kuin ponnarilla (okei, saattoi tulla myös kiire). Läpinäkyvällä kumpparilla kiinnitettynä se on minusta ihan ok juhlakampaus, etenkään kun en ole mikään nutturaihminen.

Ainoa asia mitä mietin asussani on, että olenko liian vanha tuollaiseen mekkoon?? Jostain syystä mä vähän stressaan aina sitä, etten näyttäisi vanhalta kääkältä, joka koittaa epätoivoisesti pukeutua kuin parikymppinen. Lienee sanomattakin selvä, että hento pinkki on yksi lempiväri pukeutumisessa ja rakastan myös tuota mekon kuviointia.

No, ehkä te voitte kertoa mielipiteenne – sopiiko tällainen asu hyvin 35-vuotiaalle?

Kommentit (10)

 1. heidimaria

  Ihan täydellinen:) Tosi kaunis!

  • fityoutoo

   Ihanaa, kiitos <3 !!!

 2. Nimetön

  UPEA mekko! Aivan ihastuttava, ja pöh, ei todellakaan mikään teinimekko! Tyylikäs pienellä twistillä(avohihat) ☺

  • fityoutoo

   Kiva kuulla! Itsekin ajattelin, että on ihanan tyttömäinen muttei kuitenkaan liian hörhelö 🙂 .

 3. A

  Upea asu ja sinä ❤️ viime vuoden aikoina olet näyttänyt kyllä todella upealta 👍

  • fityoutoo

   Voi kiitos, ihana kuulla! Välillä sitä miettii, että onko alamäki jo alkanut, mutta ei vissiin ainakaan jyrkkä 😀 !!

 4. Anna

  Sopii todella hyvin! Ehkä itse käyttäisin tämän näyttävän mekon kanssa hillitympiä korviksia 🙂 Sulla on ihana ja rohkea tyyli 🙂

  • fityoutoo

   Kiitos! Mäkin mietin sekunnin murto-osan, et onko ne liian villit!? Mulla oli varattuna sellaiset yksinkertaiset kultaiset korvikset mut en voinut vastustaa näitä korviksia….

 5. Sanna

  Täydellinen kokonaisuus korviksia myöten. Mekko ei ole yhtään teinimekko, vaan kauniisti aikuiselle naiselle sopiva. Tuota kuosia ehkä hiukan eri muodossa voisin pitää itsekin, vaikka ikää on jo 47..
  Hyvä, kun hiukset oli simppelisti, niin jäi tupsukorviksille niiden vaatima tila.

 6. Nina

  Upea sinä! 😘

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.