Fit you too
Fit you too

Päivän asu : Arki & juhla

Eilen mulla oli kaikenkaikkiaan täydellisesti onnistunut päivä! Nyt olo on hieman rapsakka, mutta oli kyllä sen arvoista…

Aamu alkoi sillä, että mulla oli kampaaja, paikkana tietysti Prime hair and beauty design Tampereen Ratinassa. Olin niin fiiliksissä, että sain kampaaja-ajan juuri lauantai aamulle, koska se poistaisi myös tukanlaittoongelmat illan pikkujouluihin valmistautuessa! Kampaajani Vilma Iso-Hirvelä on blondannut mun tukkaa jo useita kertoja aiemminkin ja joka ikinen kerta olen lähtenyt kampaajalta erittäin tyytyväisenä. Primessä on aina kiva rento tunnelma ja uutuutena heillä on pesupaikalla hierovat shiatsu-tuolit, joten pesun yhteydessä sai päähieronnan lisäksi selkähierontaa! Täytyy sanoa, että tällaisen viikon jälkeen oli aivan ihanaa saada hemmottelua.
Hiuksissani oli lähtötilanteessa kolmea eri väriä (latvassa blondi, ”välissä” hieman tummempaa ja oma juurikasvuni). Väri, tai siis paremminkin sanottuna raidat (mun tukka raidoitetaan aina, eikä koskaan siis blondata läpikotaisin) on tehty Schwarzkopfin Blond me- väreillä, johon on integroitu plexi vaalennusaineessa ja pesupaikalla Blond me:n seerumi ja maski.
Hiuksiini laitettiin nyt myös ekaa kertaa sävytyksenä Kc Professional -sarjan ”Blond toner”, joka auttaa puhtaan blondin aikaansaamisessa. Itse kun nimeomaan tykkään enemmän kylmästä sävystä.

Hiusten laiton jälkeen kummityttöni nappasi pari pikaista asukuvaa – pahoittelen rumaakin rumempaa maisemaa. Tässä asussa nyt ei ole mitään sen ihmeellisempää, aika basic tyyliä itselläni. Nude mekko/tunika yhdistettynä mustiin revittyihin farkkuihin ja Timberlandeihin. Olen alkanut jotenkin kyllästyä noihin Timberlandeihin ja haluaisin myydä ne pois ja ostaa jotkut uudet kengät. Hattu on muuten Uffilta ostettu joskus viime vuoden puolella 🙂 . Tykkään kierrellä myös kirppareita.
Illan asussa piti tietysti olla ”sitä jotain”, koska kyseessä oli spesiaalitilaisuus!
Jalassa mulla oli mun ehdottomat lemppari ”juhlahousut” eli punaiset Missguidedin leveälahkeiset housut*. Joka ikinen kerta joku kysyy multa, että mistä ne on, kun ne näkyy kuvissa. Zalandolla on muuten tosi hyvä systeemi, eli jos oma koko on loppu, niin voit pyytää ilmoituksen sähköpostiin, kun sitä on taas saatavilla. Usein kokoja saattaa tulla nopeastikin myyntiin. Tänään alkoi muuten talviale, joten vielä ehtii lahjojakin tilaamaan! TÄÄLLÄ kaikki naisten alennetut tuotteet*.
Kultainen paita on BikBokin, mutta ostettu FB-kirpparilta. Kirjekuorilaukku on ostettu joskus vuosia sitten ulkomailta.

 
Ensi viikolla lomailen, joten ehdin hyvin kirjoitella blogia! Laittakaa taas postaustoiveita tulemaan! Mitkä aiheet kiinnostaa? 

Kommentit (2)

  1. Hanna

    Moikka!
    Mää näin sut eilen Tampereen yössä ja näytit upeelta 😀

  2. ninna

    Aivan ihanat oranssit trumpettihousut, olisin kuollut noiden takia teininä olin oranssifani ja tietysti 90luvun muodissa oli trumpettihousut, käytin ainoastaan niitä. Nytkin pidän niistä eniten housumalleista. Ihana kun sulla on ”Joululoma” Myday postaus olisi kiva, ajatuksia Joulusta/joulukilot stressaako?, Jouluruokailusi ja sitten olisi kiva lukea ajatuksiasi ja tavoitteita vuodelle2018. riktigt glad jul!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.