Fit you too
Fit you too

Päivä täydellistä fitness-elämää! (+arvonta)


Mulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä tehdä my day tyyppinen postaus ”täydellisestä fitness-elämästä”. Oma elämäni on tosin aika kaukana sellaisesta ja erittäin hyvä niin. Tosin epäilen, että jotkut vaan haluaa antaa tietynlaisen kuvan elämästään ja siellä IG kuvien takana on sitten ihan tavallista arkea. Mun oma arkeni on keikkumista kultaisella keskitiellä ja suoraan sanottuna joskus ei vaan jaksa panostaa ihan 100 lasissa! Toki elämäntyylini on perusterveellinen ja joskus jaksankin tsempata enemmän. Haluan kuitenkin olla ylianalysoimatta kaikkea ja olenkin hieman muuttanut suhtautumistani liikuntaan ja ruokavalioon ihan tietoisesti (ei enää niin suorittamista). Olen huomannut, ettei se ole vaikuttanut minuun kuin positiivisesti, myös fyysisesti.
Millainen sitten olisi täydellinen fitness-päivä? Tiesittekö, että fitness sanana ei suinkaan tarkoita pelkästään sitä urheilulajia, jossa poseerataan perssuonet vilkkuen yleisölle kakkapökäleen värisenä. Sanan ”fitness” suomennos on ”terveys”, ”kunto” ja ”kuntoilu”. Itse ainakin koen fitness elämäntyylin enemmän positiivisena, kuin negatiivisena vaikka varmaan se monilla meneekin vähän yli ja luo elämään pelkkiä pakkoja ja rajoituksia. Kelleppä ei terveys ja kuntoilu tekisi hyvää!?

Kuva: Johanna Varis

Koska olen persoonana aika suurieleinen, niin kyllä tämäkin täytyy vetää vähän överiksi viihteen nimissä. Se että syön sen saman kaurapuuron kuin aina ja käyn jossain kävelylenkillä ei ole vielä kovin viihdyttävää luettavaa, eihän?? Mä haluan nyt tutustua oikein perinpohjaisesti tähän hommaan; Miten elää true fitnessihminen?? Siis sellainen, jonka elämää määrittävät hashtagit #fitnesslife #eatclean #noexcuses ja #leanandstrong !
 
Nyt mä kaipaan armaat lukijat teiltä vinkkejä: Mitä kuuluu täydellisen fitnessihmisen täydelliseen fitnesspäivään?
Miten tällainen 35-vuotias perheenäiti voi yhden päivän ajaksi muuttaa elämänsä sellaiseksi, että se läpäisee jopa tiukimpienkin fitnesslasien seulan? Kerro sinä se minulle! Ja nyt todellakin pitää olla ihan extra extra matskua jotta saadaa hyvä postaus aikaiseksi! Voit kertoa yhden tai useamman asian, tärkeintä on, että päästä stereotypiasi valloilleen :D!
Arvon kaikkien kommentoijien kesken tuotepaketin, johon olen koonnut kaikenlaista pientä ja kivaa blogin kautta saatua (paketin arvo n.25€). Vastausaikaa on tiistaihin 3.7 mennessä. Sitten keskiviikona toivon mukana pääsen elämään mun täydellisen #healthyliving päivän!
Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!

Kommentit (44)

 1. Mariem

  Päiväksi ainakin askelmittari/aktiivisuusranneke, paljon jauheita (prode, viher, vitamiini, ashwangadanaba jne), ruuat pitää kuvata, jos syöt kodin ulkopuolella, omat eväät. Uuden lajin kokeilu (mutta riittävän tehokas), hieman ”tavalliseten ihmisten” paheksuntaa, paljon jakoja päivästä someen, hehkutusta hyvästä olosta ja ”miten kaikki on tämän arvoista”.

 2. Jade

  Viherpirtelö aamulla ja kourallinen vitamiineja, sitten työpäivä, jonka päälle kesäisiä lajeja ja sykkeen seurantaa. 😉 Illalla terveellinen iltapala. Ja treenatessa kookosvettä virkistykseksi.

 3. Elisamm

  Vähintään 2 treeniä päivään!

 4. Annina

  Pitää herätä aikasin aamuaerobiselle ja hehkuttaa kuinka kaikki on tämän arvoista vaikka satais vanhoja mummoja taivaalta. Tietty kaikki ihmeelliset lisäravinteet sun muut, joista kukaan ei oo kuullutkaan, mutta joita ilman ei kukaan true fitness girl vaan voi elää. Sit tietty salilla paljon pakaraa ja lähes jokaiseen liikkeeseen tungetaan n mukaan kuminauhan , koska se nyt vaan on in.

 5. H

  Täydellisesti kuoriutuvat kananmunat 😀

 6. henna

  aamuaerobinen, punnitut ateriat täydellisillä makroilla, salitreeni ja tottakai kuvia kun on treenaamassa 😀

 7. Epe

  Ehdottomasti käytävä suihkurusketuksessa ja laitattaa kynnet, joissa tulee olla jotain bling blingiä 😄

 8. Mallariina

  Aamuaerobinen, punnitut ateriat + muista vain valkuaiset kananmunista, kova salitreeni, vähän väliä poseerauskuvia ja illalla kuivatteluvalkkari 👌🏻😂

 9. anni

  Heti aamulla herätessäs hehkutat miten ihanaa elämä on ja muistutat muutenkin oikein varsinaista päivänsädettä. Tietysti heti aamulla iso vesilasi, jossa on sitruunaa, että saat varmasti aineenvaihdunnan käyntii;) Muuten päivään kuuluu tietysti aamukävely, puuro, kunnon salitreeni, johon normaali ihminen kuolis mut sä vaa hymyilet hikisenä samalla ku otat kunnon salipose kuvia ja toitotat miten ihanaa treenaaminen on:D Ja ehottomasti kuvaat kaiken mitä syöt, popsit lisäravinteita ja punnitset joka suupalan, että kaikki varmasti tietää miten fit oot!:D

 10. maikki

  No kynnet kuntoon tietenkin 😀

 11. Riikka

  Tietty aamuaerobinen oli keli mikä tahansa ja hehkutukset päälle niinku koko päivän ajan jonka jaat koko ajan someen. Viherpirtelö ja mahd.paljon lisäravinteita aamulla, yliterveellistä ruokaa koko päivän ja hehkutat tietty kuinka hyvää se on. Vähintään salitreeni vielä illalla ja sit posetreeni. #lovemylife

 12. Riikka

  Joo ja tietty treenikuvat someen ja punnitut ruuat. Ja aina eväät mukana oli mitä tahansa tarjolla.

 13. Maikki

  Joo justiinsa tuo mitä Mariem kirjoitti, että kuvia kaikesta! Ja just sitä hipetystä kuinka kaikki menee hyvin ja aika riittää kaikkeen!

 14. 1sbe

  Ehkä myös käynti kehonkoostumismittauksessa koska edellisestä on jo _viikko_?
  Muista ilmoittaa myös makrot ja mikrot. NY-lippis pitää löytyä päästä ja jostain täytyy myös löytää PORTAAT koska porrastreeni! Tietysti selfie jossa onnellinen hymy, kuulokkeet korvilla ja sheikkeri kädessä. Ehkä voit myös vinkata jonkun hyvän treenin-sarjatauon-aikana-nautittavan tehostavan juoman jota ilman ei vedä enää yksikään tavallinenkaan kuntoilija? Illalla kotona peilin edessä ehkä posetreenit (tietysti oikeat korkokengät jalassa!) Ja raejuusto ja rahka tietty.
  Puddinkia taas et vedä koska se on heikoille ja nautintoa tavoitteleville velttoilijoille.

 15. Kerttu

  Alueellinen tyhjällä vatsalla ja porrastreeni loppuun. Chiasiemen tuorepuuro ja vihersmoothie+ kaikki vitamiinit ja kookosvedet päälle. Omat eväät töihin valkuaisia parsaa ja riisiä ei haittaa jos ei voi lämmittää. Töiden jälkeen pepputreeni sarjojen välissä peppukuvat. Treeni koostuu vain palata potkuista lantionnostosta ja bulgarialsisesta. Kanaa riisiä ja parsaa valkuaisilla treenin päälle. Kaikki punnittua grammalleen myös kurkku ja salaatti ja suola ja kaikesta kuvat instaan.
  Uusimman inbody tuloksen jakaminen ja vähän posetreeni kuvia

 16. Jenni

  Parsaa ja kanaa kylmänä, minigrip pussista.
  Peili belfieitä (muista lannerangan ylikorostettu lordoosi).
  Muista että vaan sun treeneillä ja ruoka-ajoilla on väliä. Lapset voi odottaa ja etenkin kaikki muut.
  Treenaa pelkkää persettä ja olkapäitä.
  Muista meikata salille!!!!
  Koko päivän jumppatrikoot, mielellään better bodiesit. Ja käteen sheikkerissä macajacaherahöpö smoothie!

 17. S

  Aamulla lenkille heti klo 5, sen jälkeen aamupala, töitä koneella, 2*sali päivässä. Salien jälkeen vielä töitä ja sitten päivän päätteeksi hehkutusta kuinka ihanaa elämä on, kun saa tehdä mitä rakastaa.

 18. Tuija

  Rahkaa, proteiinijauhetta, rahkaa, broileria ja kananmunia valkuaisella. Salitreeniä vähintään kaksi kertaa päivässä, palautusjuomaa päälle. Toki aamulla aamulenkki ja illalla iltalenkit ja muut aeroobiset päälle. Sitten vähän proteiinia lisää. Eläkä unohda punnita sitä proteiinia. Pari selfietä salilla ja tottakai ne pikku bikinit 😉

 19. Marika

  Juhlissa ei voi syödä tarjottavia muiden kanssa vaan syö kylmää kanafilettä autossa fitnesspurkista, joka otetaan fitnesskylmälaukusta 😀 ja voi että kuinka hyvää ja kätevää!

 20. Riina

  Kanaa, riisiä ja parsakaalia vaan 😉 Aamulla tietty lenkki ennen auringonnousua.

 21. henriikkav

  Aamu alkaa aikaisin shakerillisellä vettä ja iso kuppi bulletproof kahvia, jonka jälkeen hyppäät kalleimpiin mahdollisiin lenkkareihin ja kipaiset aamulenkille. Silminnähden väsyneenä ja silmäpussit polvissa asti roikkuen hehkutat feikkihymy naamalla, miten elämä on ihanaa, etkä vaihtaisi sekuntiakaan, kun puuskutat menemään pururadalla.
  Aaamulenkin jälkeen vuorossa on joku ihana smoothie bowl, mieluiten jostain kamalan kalliista kahvilasta. Päivä jatkuu meal preppingillä, sillä vaikka aamupalan söitkin nätisti katettuna, niin loppupäivän ajan syöt kylmää kanaa+riisiä+parsakaalia pakasterasiasta tai vaihtoehtoisesti kirsikkatomaattia+leikkelettä+riisikakkua suoraan paketista, ruokailut suoritetaan mieluiten autossa istuen tai esimerkiksi kauppakeskuksen penkillä istuen. Ruokailujen oikea väli on erityisen tärkeää, joten eväsrasia on kaivettava minuutilleen silloin, kun on ruoka-aika. Ruokajuomana tietenkin Nocco/Celsius-juoma. Muista hehkutaa, miten kätevää valmiiksi prepatut ruoat on.
  Muista käydä myös puolison/kaverin kanssa päivällä Mäkkärissä/Hesessä ja kuvata, miten seuralainen syö jonkun Big Mega-aterian ja itse juot vain Zero Colaa. Hehkuta, miten ihanaa sun elämä on ja miten et ikinä voisi vaihtaa elämäntyylisiäsi mihinkään muuhun.
  Kuntosalitreeni kuuluu asiaan myös. Treeni tapahtuu täydessä meikissä, gymsharkin trikoissa tai pikkuriikkisissä shortseissa, yläosan peittona vain urheilurintsikat. Treenaat pakaroita ja olkapäitä, sekä teet salitreenin jälkeen HIIT-treenin juoksumatolla. Treenin jälkeen kuvaat hikistä naamaasi ja hehkutat taas elämääsi. Treenin lomassa/jälkeen muista mainostaa käyttämiäsi lisäravinteita, selität miten et ikinä pärjäisi ilman niitä.
  Salitreenin jälkeen syöt palautusaterian kotirapussa (koska on aika syödä, et kerennyt kotiin asti ennenkuin ruokailun aikaikkuna sulkeutuu), jonka jälkeen raahaudut paskaisena/hikisenä sänkyyn nukkumaan 😀

 22. petra

  Kuvia pyllystä. Vain ja ainoastaan pyllystä, esittelit sitten hammastahnaa tai pukamavoidetta.

 23. jasmine

  nukkumalla ensin tarpeeksi ja muistaa pitää myös lepopäiviä

 24. Maria M

  Aamulla ensiksi lenkille ja tarmoa puhkuen töihin, jossa tulee mainittua muutaman kerran kuinka reipas ollaan oltu. Töiden jälkeen lasten kanssa harrastuksiin, yu-kentän tai jalkapallokentän laidalle, täydessä tämmingissä. Ja jos vielä jaksaa, pieni kuntosalitreeni voisi tulla tarpeeseen.

 25. Ida

  Aterioiden punnitseminen, aamuaerobinen..:D

 26. anna s.

  Hyvät unet 🙂

 27. Henna

  Aamuaerobinen klo 5 (mieluiten HIIT jossain ulkoportaissa), päivällä mahdollisesti pari tuntia töitä jossain kuntosalin vastaanotossa tms., illalla salilla pakaratreeni ja samalla kuvia someen saavutetusta peppupumpista. Ruokana smoothieita, rahkaa sokeroimattomalla mehukeitolla ja broileria, riisiä ja parsakaalia. Johonkin väliin ripsi- ja kynsihuolto sekä hieronta. Illan viimeisenä tekona päivän kulusta kirjoitetaan postaus blogiin, tärkeintä on hehkuttaa kuinka kiireistä mutta ah niin ihanaa ko. elämäntyyli on. 😀

 28. Maija H.

  Tää on paha! Minusta sä edustat sitä kivaa linjaa fitneksestä 🤗
  Jos överiksi pitäisi heittää: aamuaerobinen viherjauhejuoman voimalla. Sen päälle riisikakku+broilerileike+avokadoaamiainen. Päivällä punttia ennen-aikana-jälkeen boostijuomien kera. Lounaaksi riisiä, kanaa, parsaa, terveellistä öljyä. Illalla porrastreeniä ja lisää shakerin ravistelua. Iltapalaksi valkuaisia ja jauheita. Mitä enempi jauheita sen parempi! Unohtaen kaikki satokauden herkut ja tuoreus 😂🤣😂

 29. Julia

  Hauska arvontaidea!!
  Aamu alkaa tietenkin hyvällä kaurapuuroannoksella, jossa makrot kohillaan viimosen päälle. Tästä seuraa joku hyvä välipala, jossa ROHEIINIA riittää. Salilla teet tietysti pepputreenin, ja reenin lopuksi belfie ettei mee uurastus hukkaan. Aamuaerobisen sijaan treenin päätteeksi HIIT kuntopyörällä kalorinkulutuksen maksimoimiseksi. Pukukopissa palkkari ja treenin jälkeen 1,5 tunnin sisällä kanat ja riisit naamaan, jotta ei iske #katabolia. Pitkin päivää muistat someen hehkuttaa hyvää fiilistäsi ja sitä, kuinka kohta lähet treenaamaan. Johonkin väliin varmaan mahtuu joku proteiinipatukka tai Nocco-juoma 🙂

 30. Siiri

  Heti aamusta aerobiselle (tyhjään mahaan). Aamulenkiltä selfie, jossa hehkutat aamulenkkien ihanuutta (mielellään HIIT.) Selfiessä myös hästäg #nomakeup, mutta kuitenkin syytä olla ripsienpidennykset, ”sävyttävä päivävoide”, kulmat jne. laitettuna. Hymyile vaikka väkisin.
  Aamupalaksi puuroa tai munakasta, EI KELTUAISIA! Ne syntiset sisukset heitetään pois heti kättelyssä,
  Sitten urheilutrikoot jalkaan (esim Gymshark, Better bodies on jo so last season) ja joko ripsihuoltoon, kynsihuoltoon, kehonkoostumismittaukseen, suihkurusketukseen/ solkkuun (jossa et julkisesti paljasta käyneesi) tai HYPOXI-hoitoon (yhteistyö). Muista mainita hoidon selluliittia poistavasta vaikutuksesta. Huom. mainitse ettei sinulla kuitenkaan ole selluliittia, koska kävit vain palauttelemassa kroppaasi raskaasta treenistä.
  Päivän treeni on luonnollisesti persetreeni (olkapäihin voi myös hakea tuntumaa). Muista ottaa selfieitä niin, että pylllyä on peilisalissa väännetty sopivaan kulmaan huolella. Myös treenivideota kyykätessä, alhaalta päin totta kai. Huom! On tärkeää mainostaa tässä kohtaa jtn latausjuomaa ja sitä kuinka hyvältä se maistuu. Huom 2. Mikäli treenaat juhlapäivänä, on päivittäminen erityisen tärkeää. Tyylillä ”Mietin miten hiljaista salilla on, kunnes tajusin että on juhannus. Älkää hukkuko, itse hukun hikeeni hihi.” Salilta palatessa snäppiä, kuinka ”en tasan kävele huomenna näillä jaloilla.”
  Ilta kuluu ahkeran meal preppauksen merkeissä. Kanaa, parsaa ja riisiä. Jos oikein hulluksi heittäydyt, voit lorauttaa mukaan tujauksen kaloritonta ketsuppia. Iltapalana pieni herkutteluhetki, LOHILO-jäätelöä (yhteistyö).
  Huomoita:
  * Salilla päällä urheilutrikoot ja treenirintsikat (ei urheilutoppia!!)
  * Hiukset 2 ranskanletillä tai korkealla ponnarilla
  * #noexcuses #girlswholift

 31. Marja Nätti

  Sitruunavettä pohjalle ja eikun aamuaerobiselle kukonlaulun aikaan vaan säällä kuin säällä,tyhjällä vatsalla kunnon metsälenkki tai muu vastaava. Kuvia tottakai, edestä takaa sivulta ja joku maisema 😂
  Superhypermega-terveellinen smuuthie kaudein yrteistä ja lehtivihreästä, rasvakahvia kitusiin ja sitä RAHKAA! Ja munanvalkuaista tottakai. Riisikakku ja real leipäkin sallittua koska sullahan.on yber kova FITneSs Päivä tuloillaan. Kuvaat aamiaisesi myös sekä lun sitä nautit, hymyssä suin.
  Salitreeni tai joku jumppa esim crossfit treeni,kuhan on tarpeeks poweria ja tarpeeks haastavaa koko kehoa kourmittavaa fitnessiä. Kuva mennessä treenin aikana ja treenin jälkeen, meikeissä ja superkalliissa varustuksissa tietty😂 Ai kauhee😂😂😂😂😂😂
  Ruokaa treenin jälkeen,pakko saada ja sehän koostuu kauden kasviksista ja kanasta. Kuvia.
  Lepo ja auringonottoa bikineissä,kuvia.
  Illalla treenit jälleen ja kyllähän sitä nyt jaksaa kun olethan FITISSÄ JA SE ON ELÄMÄNTAPA. KUVIA😂
  Illan treenien jälkeen palauttavana vaikka vaahtokylpy,lasillisen kuivan valkkarin kera.
  Jos teet tuona päivänä töitä, kuvia. Ja kun kerta olet FITneSS mama niin lapset mukaan illan treenin vaikka lämppärinä kyykkyjä ja lapsen nostoa tms.
  Äläkä unohda FITneSS juomia salilla salin jälkeen FITneSS juomapullosta.
  Ihanaa päivää😂👌

 32. Heli

  Yhteistreenikuvia miehesi kanssa hymy huulilla ja elämän ihanuuden hehkutusta. Tai treenin vetäminen esim. Kauppareissulla hyödyntäen penkkejä ja katukivetyksiä mm. 😀
  Treenivaatteet viimesen päälle tietty!
  Hauska idea, odotan innolla minkälaisen fitnesspäivän saat koottua 😉

 33. Henna

  Hyvät unet, kunnon aamulenkki ja sitten se tärkeä aamiainen; kanamunaa, parsakaalia ja puuroa +marjoja. Kunnon suihku ja meikki, muista kynnet jo edellispäivänä.

 34. Anu

  Ruokapuoli:
  -aamupala: (luomua ja gluteenitonta) kaurapuuroa 42g, maidotonta raejuustoa 99g, marjoja 32,5 mustikkaa, RYPSIöljyä 1rkl (muut on saatanasta), iso kuppi kahvia (koska #gonnahittheday #BOOM)
  -lounas: kanaa 100g, riisiä 60g (kuivapaino, ai että on ihanaa kun saa PALJON HIILARIA KONEESEEN!!!!!!), kasviksia vapaavalintaisesti (valintojen maailma<3) + loraus (n. 20 tippaa) rypsiöljyä
  -välipala: 250g rasvaton maitorahka, 1,5dl sokeroimaton mehukeitto, 10 cashew pähkinää
  -päivällinen: sama kuin lounas, mutta ilman rasvalisää
  -iltapala: banaanipannari (koska fitness elämän ei todellakaan tarvitse olla mautonta!! Saat eri variaatioita vaihtelemalla mausteita: kanelia, luomu kanelia, ceylon kanelia, kaneliaromia.. lista on loputon!)
  +5litraa vettä päivän aikana+omegat+sinkki+D-vitamiini+magnesium+treenin jälkeen hera+malto+treenin aikana BOOM -laturi+herkkuhimoihin pepsimax/nocco+purkkaa koska se vie ajatukset muualle jos nälkä vaivaa

 35. Evelina

  Trendit tuntuvat muuttuvan melko paljon. Mutta itselle ainakin tulee mieleeni proteiini (kana, rahka) ja riisi(-kakut) sekä parsakaali! 😀 En tiedä onko tämä enää niin trendikästä. Ja sit valkuaiset ja marjat, kaurahiutaleet… kaikki vaa’an kautta tietenkin. Kynnet on myös hyvä olla aina kuosissa.

 36. Salli

  No nukut kunnolla ja syöt aamulla terveellistä puuroa ja mehua ja sit vaan menoksi.

 37. Katja

  Aamuaerobinen tyhjällä vatsalla ja sen päälle aamiainen, joka sisältää kananmunan valkuaisia ja kasviksia. Salitreeni tehdään tietysti urheilurintsikoissa ja mahdollisimman pienissä shortseissa. Lounaalla parsakaalia ja kanaa, kuten myös päivällisellä. Iltapalaksi voikin sitten taas syödä niitä valkuaisia.
  Muista koko päivän ajan hehkuttaa, kuinka ihanaa kaikki on ja tärkeintä on se MATKA. Ja mikä tärkeintä; ota kuvia ruoka-annoksista ja salilta (muista poseerata 😂).

 38. Katjushka

  Aamuaerobinen, päivän ateriat täynnä superfoodeja ja/tai lisäravinteita. Salitreeni posetusten kera, tarinaa siitä miten rankka treeni tuli tehtyä mutta miten hyvää se tekee. Kehutaan salit, pt:t ja yhteistyökumppanit. Mainostat sit samalla jotain urheiluvaateliikettä kuvien kera. Sit treenin jälkeen joku superterveellinen ateria ja siihen joku terveellinen jälkkäri koska ”ei ruoassa tarvita sokereita tai hiilareita tai rasvoja jotta se olisi herkullista”.
  Illalla sit vielä vähän kehonhuoltoa joogamatolla. Kuvat kaikista aterioista päivän aikana ja treeneistä samaten. Tietty jos päivään saa mahtumaan jonkun kauneushoitolakäynnin niin olis piste iin päälle 😀

 39. Jenni

  Ehdottoman tärkeänä pitäisin latteita mietelauselmia (esim. ”Smile and the world will smile with you <3") tyrkkypersekuvan yhteydessä. Lisäksi mielestäni oleellista on korostaa henkistä kasvua ("Matka on ollut pitkä, mutta tekisin sen koska tahansa uudestaan. Kiitos rakkaat (tiedätte kyllä ketkä!!!!) <3 <3) – ja ihan ehdottomasti taas kylkeen kunnon herutuskuva.

 40. Marii

  Porrastreeni kaikennäköisillä pompuilla, kuvattuna IG storyyn, ja noin sadan aineisosan uberterveellinen vihersmoothie päälle! 🙂 Kaikki tämä tietysti ennen työpäivän alkua, että saadaan mahdollisimman hyvä startti päivään 🙂

 41. Viivi

  Aamu alkaa smoothiella jossa on rahkaa ja hitosti kaikkia superhyper ituhippi hiutaleita, sitten mennään juoksu lenkille ja käydään hyppimässä portaita! Tottakai reissuta otetaan paljon kuvia someen ja #healthyliving. Juodaan litroittain vettä!

 42. Jiikoo

  Aamupalaksi smoothiebowl, paitsi ensin tietysti aamujooga ja juoksulenkki tyhjällä vatsalla. Sen jälkeen uusimmat Niken/addun/muun suositun brändin sporttiset kuteet ylle kenkiä myöten, ja salaattilunchin jälkeen pepputreenin tekoon, treenin jälkeen jäähdyttely solariumissa ja infrapunasaunassa, ig päivitys tietysti tästä kaikesta. Palkkari huiviim ja kotiin kokkaamaan kanaa,riisiä ja parsaa. Illalla sitten vielä mealprep koko viikoksi, iltajooga ka smoothie, ig päivitykset ja ysiltä nukkumaan jotta huomenna sama toistuu. Ehkä uudet niket/addut/muu brändimerkki outfit tilaukseen ennen nukkumista, ja pepputreeniohjelman päivitys.

 43. hilkka

  Aamutreeniä ja kanamunaa 🙂

 44. Th

  Kaikki edelliset hyviä+muista mainita jonkin kuvan yhteydessä että”olen oppinut että pidän lähelläni vain ihmiset jotka oikeasti antavat minulle hyvää energiaa” eli toisin sanoen sinulla on vain ystäviä joilla on sama t ”fitness”arvot eivätkä näe muuta elämää ympärillään.toivottavasti sait kiinni mitä tarkotin😁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.