Fit you too
Fit you too

Päällimmäinen tunne: Helpotus

Huh. Viimeinen työpäivä OHI. Helpotus on valtava!

Blogissa näkyvät kuvat A-lehdet / Johanna Myllymäki

Tänään jäin ”joululomalle” työstäni liikunnanohjaajana ja jatkan 1.1 mutta hieman eri tehtävissä. Etsin siis edelleen aktiivisesti töitä, mutta olen kuitenkin ”tositarkoituksella” liikenteessä, eli en hae kuin oikeasti potentiaalisia (ja realistisia) paikkoja! Uskon, että uusi työ löytyy kun on löytyäkseen ja tällä hetkellä nautin muutaman viikon lomasta ja siitä, että sain syksyn kunnialla päätökseen. Tammikuussa odottaa joka tapauksessa uudet ryhmät ja uudet asiakkaat ja se tuo aina mukavaa vaihtelua!
Syksy on ollut vaikea, koska olen joutunut tietynlaisen ”vainon” kohteeksi, jota en nyt halua avata tässä enempää. Olo on ollut välillä tosi maissa ja olen kokenut, että minua on nöyryytetty ja kohdeltu epäreilusti. Onneksi työkaverini (kaikki) ja myös esimieheni ovat todella loistavia tyyppejä ja he ovat ylipäätään syy miksi en nostanut kytkintä, vaan jatkan edelleen ensi keväänä. Meillä on todella hyvä työilmapiiri! Olin tietysti myös tyytyväinen, että minulle tarjottiin jatkoa! Lisäksi pidän työstäni, vaikka toki sen fyysisyys yhdistettynä tähän arjen pyöritykseen on sellainen kombo, että välillä tekisi mieli maata vain sohvalla! Lepoa on pakko opetella.
Pahinta tässä syksyssä on ehkä ollut se, että en ole pystynyt enää nauttimaan ohjaamisesta samalla tavalla kuin ennen, kun asiat ovat painaneet mieltä. Tätä työtä täytyy rakastaa ja siitä täytyy nauttia nimittäin rikastumaan sillä ei pääse 😀 . Työ vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja ainakin omassa työssäni erittäin joustavia asiakaspalvelutaitoja, joka on toisinaan aika haastavaa. Jokainen asiakaspalvelua tehnyt tietää miten haastavaa on vain koittaa pysyä aina asiallisena, vaikka sisällä kuohuu!

Tämän viikonlopun vietän Tampereella ja NAUTIN! Lauantai-aamuna mulla on Primessä kampaaja, jossa Vilma Iso-Hirvelä laittaa mun fledan pikkujoulukuosiin! Ollaan vuokrattu mun ystävien kanssa huoneistohotellista huoneisto, jossa saunotaan ja käydään välissä Heinätorilla syömässä. Illalla sitten suunnataan Tampereen yöelämään… Eli tulkaa moikkaamaan jos satutte törmäämään 😉 !
Viikonloppuna on tulossa vielä päivän asu -postaus ja tietysti kuvaa uusista hiuksista!

Kommentit (2)

 1. Johanna

  Voi harmitus. Onpa tosi kurja kuulla tällaisesta. Lähetän luoksesi lämpöä ja tsemppiä! Mikä onni onkaan että työyhteisö tukee sinua. Minulla itselläni on kokemusta just tällaisen ”vainon” kohteeksi joutumisesta ja tiedän miten pahalta se tuntuu vaikka kuinka yrittäisi jättää saamansa kohtelun omaan arvoonsa. Minä ymmärsin vasta kun pääsin tilanteesta pois, sain hengähdettyä ja aikaa kului, että kohdallani taisi olla kyseessä se vanha kunnon kateus. On kyllä niin surullista kun ihminen kääntyy toista vastaan ilman mitään oikeaa syytä. Kateus vie kalatkin vedestä – pahimmillaan se voi kuitenkin viedä mielenterveyden niin kaateelliselta kuin kateuden kohteeksi joutuvalta.
  Tulipas pitkä vuodatus! 😅 Tämä aihe selvästi kosketti minua.
  Nyt kuitenkin hyvää joulunodotusta ja kaikkea parasta sinulle ja perheellesi! ❤️
  Ps. Niin ja odotan kovasti sitä sun postausta ripsien kasvattamisesta pidennysten jälkeen.

 2. Sara

  Ihan superkaunis kuva sinusta! Kuulostaa kamalalta tuo tilanne, mutta toivottavasti on jo paranemaan päin. Oikein rentouttavaa lomaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.