Fit you too
Fit you too

Osaatko ottaa iisisti?

Vielä olis viikonloppu aikaa mökkeillä ja sunnuntaina istahdetaan autoon taas ”pikku toviksi”. Kävishän täällä maalla useamminkin, mutta toi kevyt kuuden tunnin automatka on vaan perslihaksille tappoa! Koiratkin pärjää ihan hyvin kun saavat välillä jaloitella, mutta ton pikkuhurrin kanssa oltiin vähän helisemässä tulomatkalla… Miten viihdyttää reilun vuoden ikäistä kuusi tuntia, joka haluaa kaikkea muuta kuin istua paikallaan??

maalla

Mä olin viime viikon jäljiltä aika väsynyt fyysisesti, koska olin eka sairaslomalla ja sit lähdettiinkin heti rytinällä liikenteeseen ja jumppien lisäksi oli vielä Go Expo-shown harjottelu, joka vei suunnilleen yöunet! Mä olin suunnitellut etukäteen, että kävisin myös täällä ollessa salilla, mutta tulin toisiin ajatuksiin; Täällä mökillä on kahvakuula, jolla olen jumppaillut iltaisin. Olen tehnyt kevyttä koko kropan kuntopiiriä, mutta kuitenkin niin että hiki on tullut. Tuntuu jotenkin hölmöltä maksaa täällä kalliit kertamaksut salille, kun ens viikolla saa tahkota Eastbodylla vaikka joka päivä jos jaksaa ja haluaa. Mulle käy kuitenkin usein niin, että etukäteen (väsyneenä) suunnittelen, että ”ens viikolla otan sit ihan iisisti” ja sitten kuitenkin mulle iskee pieni huono omatunto…Siis tyyliin ihan kuin mun lihakset ehtis viikossa surkastumaan :D! Välillä on hyvä ottaa treenien suhteen kevyemmin, että voin taas paahtaa täysillä ja uusilla energioilla! Mulla on kuitenkin fyysinen työ ja päivät täytyy juosta pojan perässä, joten on vissiin ihan paikallaan vähän levähtää. 
Osaatteko te lomalla hengähtää? Kyllä viikko on sellainen aika, että se pitäs osata oikeasti rentoutua, ettei tee siitä stressiä onko 2km säteellä salia ja onko siellä tarpeeksi käsipainoja :D!

Mä kirjoitan teille vielä lähiaikoina tarkemmin mun nykyisestä ruokavaliosta, mutta tässähän on puolitoista kuukautta pauttiarallaa takana tätä gluteenittomuutta ja mun on pakko myöntää, että olo on paljon parempi. Vaikka olen syönyt terveellisesti jo kauan, niin kyllä tämä viljattomuus säästää ihmisen suuremmilta ylilyönneiltä :D! Siis täällä mun vanhemmilla pulla on ihan pyhä asia (olen kirjoittanut tästä jo aiemminkin) mutta nyt on ihan nollatoleranssi. Ei ole ollu ähkyjä ja jos naistenpäivän turvotusta ei lasketa niin olo on ihan loistava!! Myös ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mun iho on rauhoittunut, mutta sitä on tietysti ihan mahdoton vielä näin lyhyen ajan perusteella sanoa mistä se johtuu. Ihme homma, että joku mussa taistelee silti vielä sisällä tätä viljattomuutta vastaan – siis haluaisin sanoa ettei näissä oloissa ole niin paljon eroa, mutta se ei ole totta. Se on kuitenkin melko varmaa, että en palaa enää entiseen.

IMG_1549[1]

IMG_1555[1]

IMG_1556[1]

Käyvin tänään Joensuussa tapaamassa hyvää ystävääni ja käytiin syömässä kävelykadulla Hyveessä&Paheessa. Tämä ei todellakaan ole mikään maksettu mainos, mutta ihan mieletön salaattisysteemi oli siellä ja ai että mitä kaikkea oli tarjolla! En ole Helsingissäkään missään törmännyt noin maukkaaseen valikoimaan, eli suosittelen lämpimästi jos joskus itärajalla vierailette! 
Kävin myös noutamassa uusimman Anna-lehden, jossa bloggarikaverini Jutta kertoo elämästään! Lukekaapa ihmeessä Jutan juttu! 

lehtijuttu

Sen verran pitää tähän loppuun muuten sanoa, että en ole tällä reissulla todellakaan hiihtänyt missään ihanassa auringonpaisteessa järven jäällä viittätoista kilometriä!! Voitte täältä lukea miten ikimuistoinen oli mun viime talven ensimmäinen ja viimeinen hiihtolenkki! Mä olen varmaan surkea mökkeilijä, mutta en todellakaan tee mitään siksi, että ”on tehtävä” – en kävele jäällä tai hiihdä vain siksi että se nyt vain kuuluu talvimökkeilyyn! Kävin mä lykkimässä pikkusen kelkalla mutta se meni minne tykkäs…ja mä päätin lykkiä takaisin kotiin!
Eli kesää ja vesihiihtokelejä odotellessa!

koirat
Tässä kuvassa meidän toopersson näyttää pieneltä, mutta se on oikeasti karmeen kokonen jättiläiskoira :D!

Kommentit (4)

 1. On my way

  Voi kiitos Katri! :))

 2. Christa Kosonen

  Melkein 3 vuotta mie olen Joensuussa asustellut enkä vielä kertaakaan käynyt Hyveessä&Paheessa vaikka moni on sitä suositellut. Näyttää kyllä niin hyvälle toi salaattivalikoima että täytynee pistäytyä vihdoinkin 😉

 3. Hennah

  Heips..ihanat housut sulla ja muutenkin niin fressin näkösenä 🙂 Mistähän ne mahtaa olla, siis jos niitä vielä jossain olis 😉 Ja matti myöhäsenä mukana kk:n kuurillasi, ihan huippu juttu 🙂
  terkuin, hennah

  • fityoutoo

   Kuule ne on ihan tosta Jumbon Onlysta! Eli varmaan kyllä löytyy vielä :)… Edullisetkin olivat ja istuu kuin hanska! Kiva että osallistut!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.