Fit you too
Fit you too

Onko luonnollisuus aina kauneinta…?

Olen tässä pohtinut, että miten paljon olen valmis laittamaan aikaani ja rahaani kauneusoperaatioihin kuukausittain, etenkin nyt kun en ole vielä kokopäiväisesti töissä. Itse kuitenkin koen, että moni kauneuteen liittyvä asia on itselleni sitä ”pientä arjen luxusta”, joka kohottaa mielialan lisäksi myös itsetuntoa tietyssä määrin! En missään nimessä tuomitse mitään radikaalempiakaan operaatioita, koska lopulta jokainen päättää omasta kehostaan. Kyllä mua rehellisesti sanottuna kiinnostaa kaikki nää mesolangat, pistokset sun muut. Ei nyt kuitenkaan vielä niin paljoa, että laittaisin joka päivä sukanvarteen saadakseni rypyt kuriin 😉 .
Oma toiveeni olisi aina olla tosi huolitellun ja freesin näköinen, mutta näin pienten lasten äitinä se on vaan yleensä vähän liian iso vaatimus. Tykkään esimerkiksi rusketuksesta, mutta blaah… Olen niin laiska läträämään itseruskettavien kanssa ja sen lisäksi mun mies INHOAA sitä hajua (siis inhota on vielä aika lievä ilmaus…)!! Kynnetkin olisi ihanat, mutta niiden huollattaminen maksaa täällä E-Suomessa vähintään sen 60€/kerta.
Hiusten värjäämisestä en luovu ja juurikasvu on taas päässyt sen verran törkeäksi, että täytynee varata aika Vilma Iso-Hirvelälle, joka on tämän universumin paras blondaaja!
Tein viime viikolla päätöksen luopua ripsipidennyksistä, koska niiden kanssa homma alkoi mennä aivan pelleilyksi; Ripsien huoltovälin olisi pitänyt olla n.2vkoa, koska ne eivät kaikista kikkakolmosista huolimatta tahtoneet pysyä mun silmissä. Ja sehän ei missään nimessä ole ilmaista lystiä! Ripsiteknikkoni lähtiessä lomalle tulin lopputulokseen, että silmiin on turha jättää muutamaa karvaa roikkumaan ja odotella seuraavaa huoltoaikaa! Ripsipidennykset ovat IHANAT, mutta vain silloin, kun ne ovat runsaat ja tuuheat… Eli tämä mulla tarkoitti laiton jälkeen ekaa viikkoa! Tässä sitten se mitä jäi jäljelle… Masennun!
Ripsistä luovuttuani peiliin katsoessa on ollut jotenkin yllättävän vaikeaa tottua näkemäänsä! Ihan kuin olisin naamasta kalju! Silmäripset vaikuttavat yllättävän paljon ulkonäköön avaten katsetta ja piristäen ilmettä, etenkin kun itselläni on hieman raskaat silmäluomet. Kuten kuvasta huomaatte, niin mun omat silmäripset ovat aivan vaaleat ja lyhyet (ovat aina olleet). Toki ripsari hieman auttaa, mutta ei sekään ihmeitä tee, kun omia ripsiä on hankala taivuttaa.
Nyt ajattelin jonkun aikaan käyttää Maylash -ripsiseerumia, josta on tulossa tällä viikolla vielä juttua blogiin. Koitan olla ainakin kuukauden nyt ilman ripsipidennyksiä – katsotaan kestänkö niinkään kauaa! Mulla on siinä mielessä ripsiseerumin käytöstä (en muista mikä merkki) hyviä kokemuksia, eli sain sillä kyllä ihan oikeasti ripset kasvamaan tosi hyvän pituisiksi! Lisäksi ajattelin ostaa apteekista biotiinia, josta olen lukenut paljon hyviä kokemuksia. Onko teillä tästä tuotteesta sanottavaa…??

Pidennysten kanssa!

 
…Ja ilman!

 
No, jokatapauksessa en kyllä yhtään välitä näin luonnollisesta lookista! I wan’t my lashes back!!!
Mikä on oma mielipiteenne ripsipidennyksistä – hot or not?? Entä mistä ”huoltotoimista” ette itse suostu luopumaan??

Kommentit (30)

 1. Sanna

  Minä olen luopunut kaikesta, jopa kampaajasta, ihan taloudellisista syistä. Olen käynyt viimeksi kampaajalla 2014 tasoittamassa latvoja 🙂 Toki niitä on senkin jälkeen leikattu. Ripsiä minulla ei ole koskaan ollutkaan enkä voi niitä laittaakaan, koska silmäni ei tahdo sietää edes ripsaria. Ja jos rehellisiä ollaan, niin minusta ripset harvoin on niin kauniit ja luonnollisen näköiset, että ne itselleni haluaisin. Toki niitä näkee.. mutta kynnet. Voi kuinka kaipaan geelauksia kynsiin!! Ottaisin heti, jos sen verran löytyisi ylimääräistä rahaa. Vielä kun on niin tuhannen laiska lakkaaja kuin minä, niin kynnet(kin) on luomut.

  • fityoutoo

   Oon itsekin tosi laiska kynsien lakkaaja ja silloin kun jaksan lakata, niin ne lakat pysyy korkeintaan kaksi päivää 😀 ! En ymmärrä miten joku saa ne lakat pysymään hyvinä pitkään (ja oon laittanut lakkoihin varmaan kymmeniä ja taas kymmeniä euroja!)….

 2. mari

  Kahdesta en luovu. Ripsistä ja hiuksista.
  minulla on ollut ripset vuosia ja näytän ihan väsyneelle ja vanhalle ilman niitä. Käyn huollossa 4-5 viikon välein, minulla kestää nykyisen laittajan laittamina tosi hyvin. Ensimmäisen laittajan ripset kesti viikon max kaksi.
  Toinen on hiusten pidennykset/tuuhennokset puhtaasti siitä syystä että minulla on todella ohuet omat hiukset ja määrällisestikin vielä vähän, itsetuntoni romahtaisi jos joutuisin olemaan omalla siimatukalla.
  Olen syönyt biotiinia vuosia ja nimenomaan sitä vahvempaa koirien biotiinia tukkaa ei olisi varmaan yhtään ilman sitä.
  Mutta kynnet on omat ja ne on paksut isolla peellä ja pitkät ja vahvat.
  Rusketus ois kiva mutta en viitsi läträtä aineilla enkä halua maata solariumissa joten pakko kestää naturellina.
  jos tulisi tilanne että pitäisi valita ripsien ja hiusten välillä niin hiukset olisi tärkeämmät. Minulle vaan ripset maksaa koska huollan itse tukkani kotona.

  • fityoutoo

   Oon kans unelmoinut tuuhennoksista, koska oon kuullu niistä magoista hyvää! En mua niinkään pituutta kiinnosta saada, mutta mulla on kuitenkin aika ohut tukka, joten paksu tukka houkuttelee. Toisaalta ne klipsipidennyksetkin vois olla aika kivat, koska niitä voisi käyttää sitten spessutilanteissa. Tosin katselin et nekin on aika kalliit….

 3. Jenni T.

  Moi!
  Mitä pidennyksiin tulee niin äh, en kyllä jaksanut itse yhtään sitä huoltorumbaa. Ne on kauniit, kun ne eivät ole ihan överit, klimppiset tai vinksallaan. Ja sellasia karseita näkee kyllä aika paljon.
  Mutta seerumeita vieläkin parempi hankinta on risiiniöljy. Alle vitskan, luonnollinen vaihtoehto ja ainaki allekirjoittaneen ripsistä tuli paksummat, pidemmät. Ainakin omasta mielestä.
  Kulmat kun on särmät, hymy valkoinen ja tukassa ei juurikasvua, on näky freesi. Toisaalta, aina ajatellut että ei oo multa pois, tekee kuka itselleen mitä tahansa 🙂

  • fityoutoo

   Oon kuullut myös paljon positiivista risiiniöljystä! Jos tuo Maybeautyn seerumi ei toimi, niin seuraavaksi sitten se testiin! Ja oot ihan oikeessa, että huolta kaipaavat ripset näyttää oikeesti aika karmeilta ja usein nimenomaan ulkopuolisen silmin (sitä ei edes välttämättä itse huomaa…).

 4. Epe

  Miä mänen luomuna! Ei vaan kerta kaikkiaan olisi edes aikaa käydä huollattamassa ripsiä tms. Kampaajalla käyn kaksi kertaa vuodessa 😀 Ripsiä tosin en haluaisikaan, sillä en halua mitään ylimääräistä silmiin, koska näyttöpäätetyö rasittaa silmiä jo aivan tarpeeksi. Ripsiväriä laitan jos laitan. Ehkä se Siulla on päinvastainen tunne, kun olet ilman ripsiä, kuin miulla jos meikkaan kunnolla 😁 By the way, oot tosi nätti ”kaljunakin”! 👍😘

  • fityoutoo

   No hei, mikäli muistan oikein niin sullahan on ihan järkyttävän pitkät ripset omasta takaa!!! ja kiitos <3

 5. Eve / Queen Of Everything

  Sulla ei kyllä ole vaaleat omat ripset, vaan aika tummat! 😀 Mun ripset on ihan vaaleat ilman kestoväriä, ja olivat vielä puolta harvemmat kuin sun luomut. Eli älähän höpise! 😀
  Mutta joo, ripsipidennyksistä olen luopunut itsekin. Kestotaivutus ja väri auttoi, ja nyt pärjään ihan hyvin. Meikatessa laitan sitten tekoripset jos haluan näyttävyyttä.

  • Jonna / Palasia arjestani

   Oo, kestotaivutus! Se vois olla munkin juttu. Mulla on luonnostaan suht pitkät ripset, mutta haluaisin niihin kaarevuutta. Mulla oli joskus pidennykset, mutta hermo meni siihen kun parin viikon välein piti ravata niitä laittamassa. Kampaajalla käyn joskus. Tänä vuonna en ole käynyt kertaakaan ja varmasti siltä näyttääkin 😀 Mutta on ollut nyt kyllä mielessä! Geelikynnet olisi ihanat, mutta mun työ ei niitä salli, joten luomuna ja lyhyillä kynsillä mennään..

  • fityoutoo

   Katselin just netistä niitä kestotaivutuksia ja ne on varmaan tosi hyvät pitempiin ripsiin! Sen lisäksi ripsien värjääminen vois olla paikallaan. Mietin, että yksi syy siihen miksi ripsipidennykset ei pysyneet voi olla just se, että mulla on luonnostaan niin liukkaat ripset…. Siihen kestoväri ois voinut auttaa.

 6. Anniina

  Ripsistä viis kun on noin älyttömän kauniit huulet! Nyt vaan leikittelemään huulipunilla ja -kiilloilla 🙂

  • fityoutoo

   Joo niihin olenkin tosi tyytyväinen 🙂 ! Ja kiitos kivasta kommentista!

 7. Luna

  Mä oon ihan totaaliluomu. Välillä haaveilen jostain nätistä ja näyttävästä, mutta jotenkin en vaan jaksa… muitakin syitä toki on. Hiuksiin vääjäämistä olen väitellyt, koska se on tietääkseni yksi pahimmista kemikaalikylvyistä. Tosin nyt pukkaa harmaata hiusta päähän jo niin pahasti, että on ehkä pakko tehdä asialle kohta jotain; en tosiaan haluaisi harmaantua alle nelikymppisenä! Kynsiä en ole laitattanut, koska ne ei kestä mun harrastuksia. Ripsien pidennykset ois kivat, mutta en todellakaan jaksa huollattaa niitä harva se viikko. Eli vissiin ainakin toistaiseksi jatkan harmaahiirulaisena! 😁 No ei, itse asiassa mun mielestä ei nainen tarvii noita ollakseen viehättävä, vaan vähempikin on kaunista.

  • fityoutoo

   Toki kauneus on katsojan silmissä ja jotkut on upeimmillaan ihan luomuna! Itsellä ei vielä onneks harmaita ole tullut (fingers crossed!!) mutta hiusten värjäämisestä en luovu!

 8. Nimetön

  Kaikkihan on näyttävämpiä ja kauniimpia (hyvin) meikattuna mutta itse en jaksa silti vaivautua, hiukset värjään kasviväreillä mutta en meikkaa lainkaan. En ole kiinnostunut ”leikittelemään” meikeillä joten en jaksa sitä jokapäiväistä meikinlätkimis ja meikinpoistirumbaa kun kuiva ihokin menee huonoon kuntoon riippumatta mitä tuotteita käyttää.

  • fityoutoo

   Itse taas rakastan meikkejä ja värejä, joten se varmaan selittääkin miksi tykkään meikata! Ihana kuitenkin, että et ota mitään paineita, koska miksi tehdä sellaisia juttuja jotka ei tunnu omalle 🙂 …?

 9. Jenny

  Biotiinia suosittelen lämpimästi! Itsellä ollut käytössä noin 6kk ja eron huomaa hiuksissa, ripsissä ja kynsissä. Ja mitä luonnollisikseen tulee, Niin oma naamani näyttää paljon paremmalta ripsien kanssa ja käyn myös värväämässä kulmia säännollisesti. Ei tarvi sitten kikkailla sen meikin kanssa niin paljoa kun jo herätessä näyttää freshiltä 😊

  • fityoutoo

   Tuo biotiini menee todellakin testaukseen! Kiitos vinkistä 🙂 !

 10. nainen25

  Mun mielestä siinä ei ole mitään kaunista, kun kaikki iskee samat purkkirusketukset, ripsienpidennykset ja hiusten pidennykset päälle ja näyttää täysin toistensa kopioilta. Hukuttavat kaikki persoonalliset piirteet alleen. Kulmat värjään ja nypin itse kotona, koska mielestäni ne tuovat paremmin kasvot esiin. Jos minulla olisi yhtä hyvä iho kuin sinulla, en varmaan käyttäisi edes meikkivoidetta.
  Hiuksissakin tykkään siitä kun ne ovat huolettoman näköiset, juurikasvu liukuvärillä on hyvä vaihtoehto, koska näyttää auringon vaalentamalta ja on halpa. AJattelen kauneustuotteista, että niiden pitäisi olla niin huomaamattomia, että näyttää kuin oman ulkonäön eteen ei nähtäisi lainkaan vaivaa.

  • fityoutoo

   Tykkään itse myös luonnollisesta, toki joskus esim juhliin mennessä vähän laitetummasta lookista. Mulla tosin on noissa kaikissa kuvissa meikkivoidetta – tosin se on niin kevyttä, että ei juurikaan näy. En tykkääkään paksuista meikkivoiteista!
   Mutta samaa mieltä oon siinä, että överiksi ei kannata vetää…

 11. Emmi

  Biotiiniä suosittelen! Olen vertaillut eri apteekin tuotteiden sisältöjä sekä muualta löytyviä vaihtoehtoja ja huomannut että Bioteekin super Biotiini on ollut sisällöllisesti ja hinnaltaan hyvä hankinta! Itse ostanut ainakin sokokselta. MSM on mielestä ollut myös jees lisä 🙂

  • fityoutoo

   No oonkin menossa lauantaina Sokokselle! Täytyypä vertailla tuota Bioteekin valmistetta ja Puhdas+:aa, jota myös suositeltiin.

 12. ninna

  Olet kaunis ilman pidennyksiäkin säilytä naturel look, silmäsi eivät niitä kaipaa. Itse en luovu kuorinnasta, kulmakarvojen nyppimisestä, sheivauksesta(kainalot)hieronta ja hiusnaamio kerran viikossa. Itseruskettavat ovat jees mutta hyvää tuotetta ja hajustamatonta kohtuuhintaista ei löytynyt. saa vinkata jos on tiedossa! kynsihoito on älyttömän kallista siihen en menisi. joskus miettinyt jotain pistohoitoja mutta uskallusta puuttuu. ikää ja ryppyjä kun alkaa tulemaan. kestopigmenttirajauskin olisi kiva, kokemusta? mutta tosiaan totuttele tuohon naturelliin aluksi tuntuu ”alastomalta” mutta sitten tottuu.

  • fityoutoo

   Kaikki itseruskettavat haisee, ei ole olemassakaan hajutonta valmistetta (valitettavasti!!) En osaa tuosta rajauksesta valitettavasti sanoa, itse pelottaa ihon tatuoiminen niin lähellä silmää….

  • Heidi

   Minä kävin muutama vuosi sitten viisikymppisenä teettämässä pigmenttirajaukset yläluomiin – alaluomiin ei kyseinen tekijä juurikaan suostunut laittamaan, hän ei kuulemma itse pitänyt niitä tarpeellisena tai ”luonnollisena”. Uskoin ammattilaista. Olen ollut tyytyväinen. Tuloksen piti kestää pari vuotta, mutta on siitä ainakin kolme vuotta aikaa ja hyvin ovat edelleen tallella.
   Etukäteen mietitytti lähinnä se, tuleeko jotakin allergista reaktiota (olen aika monelle tuotteelle, ruoka-aineelle jne allerginen), mutta ei tullut mitään ongelmia.
   Epämiellyttäväähän se silmän lähellä tökkiminen on, mutta sen kestää, kun niin päättää.

 13. TiiaHanna

  Heippa! Täällä kommentoi suht tuore uusi lukija ensimmäistä kertaa 🙂
  Itselläni on kanssa luonnostaan melko mitättömät ripset ja käytinkin pidennyksiä useamman vuoden putkeen. Ja vannoin että niistä en koskaan luovu! 😀 Noh, nyt keväällä niistä kuitenkin luovuin (alko mietityttää se rahanmeno+vakkari tekijä lopetti) ja kauhulla odotin sitä ”ripsetöntä” aikaa. Aloin syömään mm. biotiinia (Puhdas+ merkiltä, sisältää 10mg biotiinia mikä on huikeen paljon!) sekä tein omaa ”ripsiseerumia” risiini-, oliivi- ja kookosöljystä, jota sivelen ripsityveen (alkuun joka ilta, nyt on vähän jäänyt). Nyt mun ripset on kasvanut huimasti, ainakin lähtökohtaan verrattuna! Pituutta löytyy ja hyvällä ripsivärillä saa sitten sitä tuuheutta ja näyttävyyttä 🙂
  Tsemppiä pidennysten jälkeiseen aikaan! 😀 Alkuun tuntuu kauhealta, mutta kyllä siihen tottuu 🙂

  • fityoutoo

   Hei tervetuloa seuraamaan blogia, kiva kun kommentoit! Mä katselin eräästä fb-ryhmästä, että siellä kans porukka on saanut tosi hyviä tuloksia aikaan erilaisilla öljyillä/seerumeilla. Mulla on kovat odotukset! Nyt oon kyllä jo melkein tottunut omiin ripsiin…

 14. Joggjogger

  Siis olin tulossa ihan vaan kommentoimaan että oot ihan järkyttävän kaunis et en kestä! Ja sit täällä oli viä tälläne postaus mitä en ollu huomannu :’D Siis ripsiä tai ei, en vaan käsitä sun kauneutta.

 15. Nimetön

  Mä voin kyllä suositella ripsiseerumia. Olen käyttänyt kosmetologilta ostamaani Hairplus-nimistä tuotetta, ja on ollut ihan ilmiselvä vaikutus – multa on useampi ihminen kysynyt että olenko laittanut ripsienpidennykset. Aika hintavaa tavaraa, mutta riittoisaa, ihan varmasti ripsiin olisi mennyt enemmän rahaa tässä ajassa. Pidennyksiä ei ole koskaan ollut, en näe että olisivat sen vaivan ja rahanmenon väärtti kun en mistään luonnottoman näköisistä pidä. Tällä tavalla saan luonnolliset mutta näyttävät ripset 30 sekunnin vaivannäöllä päivässä 😊

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.