Fit you too
Fit you too

OMG, mun polttarit alkaa TÄNÄÄN!

Niinhän siinä kävi kuten ennustinkin; Mun polttarit on tänä viikonloppuna! KÄÄÄÄÄÄK!
No, ei tavallaan tarvii olla mikään Sherlock, jotta tämän pystyi päättelemään 😀 .Häihin on enää viikko. Toisaalta, eikös vasta häiden jälkeen vietettävät polttarit ala tulemaan muotiin…?
Silti olo on jotenkin uskomattoman kutkuttava ja sain (tietysti) melko älyttömän pakkauslistan kaikista kamoista! En tiedä, mitä varten vaelluskengät on pakattava mutta kai me joku karhunkierros lähetään kiertämään ja juodaan pannukahvia kuksista…
Kunhan ei vaan mihinkään Triathlonin täysmatkalle tarvi revetä!!!
Kävin eilen laittamassa tukan ”polttarikuosiin”, eli värjättiin vielä hiukset ennen häitä Prime Hair and Beauty Design -kampaamossa Tampereella, jossa olen käynyt jo kauan. Kampaajana toimi tällä kertaa Umppu, joka on laittanut hiukseni monta kertaa aiemminkin ja hänen ollessaan äippälomalla sijaisena toimi Vilma Iso-Hirvelä. Voin kyllä molempia suositella täydestä sydämestä!
Ei ole todellakaan turhaa matkustaa Helsingistä Tampereelle asti hiuksiin, koska mä oon todella tarkka lopputuloksesta! Tällä kertaa kysyin, josko Umppu väkertäis jonkun yksinkertaisen ja nopean lettijutun mun päähäni ja katsokaa miten UPEA siitä tuli! Aina kampauksissa ei kestä kovin kauaa, jos tekijä on ammattilainen! Tossa kampauksessa mun mielestä tulee vielä ihanasti esille hiusten värin elävyys, koska en halua että väri on joka puolelta täysin samanlainen.
Huomenna aamulla vielä ripsihuolto ja olen good to go. Mua jännittää jo nyt ihan hemmetisti, että mitä kaikkea mun hullut ja rakkaat ystävät on keksineet? Sen tiedän, että hauskaa tulee olemaan vaikka istuttas kaatosateessa keskellä erämaata! Mulle tärkeintä on viettää aikaa heidän kanssaan ja tää viikonloppu me pidetään niin satasella hauskaa, että pois alta!
Sikälimikäli korvessa ei ole kuuluvuutta TAI mun kännykkä otetaan huostaan, niin aika hiljaista tulee olemaan somessa… Mutta muutoin instasta ja snäpistä löydyn nimimerkillä katrivee -> käy laittamassa seurantaan 🙂 !

Kommentit (2)

  1. Eve / Queen Of Everything

    Ihana kampaus ja näytät muutenkin tosi kauniilta <3

    • fityoutoo

      Kiitos babe!<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.