Fit you too
Fit you too

Olisko aika jo leikata lyhyt tukka…?

Kaupallinen yhteistyö: PRIME hair and beauty design

En todellakaan muista missä se oli, mutta joku (oletettavasti mies) kommentoi, että minkä hiton takia naiset leikkaa aina vanhetessaan lyhyet ”täti”hiukset?? No, mullahan on ylihuomenna synttärit ja ainakin iän perusteella alan olemaan pelottavasti jo enemmän aikuinen ”täti” kuin nuori 😀 . Toisaalta, mä kyllä tunnen myös pitkähiuksisia vanhempia naisia, kuten vaikka oma anoppini jolla on suorastaan kultakutrit! Toki pitkissä hiuksissa on oma hommansa ja useimmille pese ja pidä -hiustyyli on vaan arjessa mieluisampi vaihtoehto.

Tasan vuosi sitten versus nyt

 
Kävin reilu viikko sitten hovikampaajallani Vilmalla Primessä. Sen jälkeen kun Vilma värjäsi hiukseni ekan kerran (olikohan hän silloin vielä harjoittelija?) en ole haikaillut muiden perään ! En ole koskaan kävellyt kampaajalta ulos pettyneenä tai joutunut sanomaan ”tää on ihana” vaikka en oikeasti tarkoittaisi sitä. Mulle sopii myös täydellisesti, että Prime on Tampereella, koska saan siihen aina yhdistettyä kavereiden tapaamisen ja yritykselläni on nykyään myös asiakkaita Tamperella.
Olin jo aika lähellä lyhyen tukan leikkaamista häiden jälkeen, mutta tyydyin ”long bob” malliin. Samalla hiuksissa kokeiltiin tummempaa vaaleaa ja pidinkin siitä… Kunnes aloin taas kaivata vanhaa blondia! Oikeastaan näin käy AINA kun mä uskaltaudun kokeilemaan jotain muuta väriä tai mallia. Eli alan kaivat pitkää vaaleaa tukkaa.
Nyt olen taas ihan siinä ja siinä. Kun katson tätä kuvaa muistan, miksi alunperin halusin pitkän polkan. Ainoa huono puoli siinä on se, että se pitää aina laittaa; ilman föönaamista ja suoristamista tämä malli ei todellakaan pääse oikeuksiinsa.
Tää kuva on viime syyskuulta! Ihan kivasti kasvanut hiukset sen jälkeen!

 
Ennen häitä kokeiltiin myös hennon pinkkistä tukkaa. En ole ehkä koskaan saanut niin paljon positiivista huomiota mun hiuksista! Pinkkinen, tai siis oikeammin sävy ”strawberry” ei ollut mikään pysyvä sävy, vaan sen olikin tarkoitus haalistua pikku hiljaa pois. Jos olisin halunnut ylläpitää sävyä, se olisi onnistunut helposti kotikonsteinkin. En kuitenkaan halunnut häihini pinkkiä tukkaa, vaikka rehellisesti sanottuna mietin kyllä sitäkin vaihtoehtoa.

Nyt mulla on sitten taas se same old pitkä blondi. Aion vielä kasvattaa tästä kunnes jossain vaiheessa saan taas jonkun väliaikaisen mielenhäiriön. Prime Hair and Beauty Design on muuten Suomen ensimmäinen Balmain Prestige -salonki, eli heillä on käytössä Balmainin tuotteet ja salongin uuteen ulkoasuun on tuotu ihanaa ”ylellisyytta” mustilla ja kultaisilla yksityiskohdilla. Minulle kampaajalla käynti on hyvin kokonaisvaltainen kokemus, koska kiireisen pienten lasten äitinä ne ylelliset hetket on aika vähissä. Se, että saa pesupaikalla istua hierovassa tuolissa ja nauttia päähieronnasta on kyllä kokemuksena omaa luokkaansa.
Kannattaa muuten laittaa seurantaan Primen perustajan ja meilläkin bloggaavan Umpun hiuksiin liittyvä youtube kanava Prime Estrada sekä tietysti Primen oma instagram (primehairandbeautydesign), jonne he todella aktiivisesti lisäilevät upeita hiuskuvia!
Umpun tekemä pikakampaus

 
Miten pitkään teillä on ollut tämä sama malli ja väri hiuksissanne kuin tällä hetkellä?

Kommentit (5)

 1. Pilvi

  Itse rohkaistuin leikkaamaan pitkän polkan enkä ole katunut. Niin freshi fiilis 🙂 Anna mennä vaan!
  http://www.lily.fi/blogit/pilvi-daily/i-love-my-longbob

 2. Jenna

  Mä vaihdan mallia ja väriä noin puolen vuoden – vuoden välein. Riippuu mallista ja väristä. 😀 Tällä hetkellä suunnitelmissa käydä värjäämässä mahdollisimman lähelle omaa hiusväriä ja antaa sitten vaan kasvaa oma tilalle. Mulla tainnut oma väri olla päässä viimeksi yli 15v sitten. Mulla siis tällä hetkellä kasvatusprojekti menossa. Kunnolla pitkä tukka mulla on viimeksi ollut 9v, jolloin leikkasin puoleenväliin takamusta olevan tukkani korvien korkeudelle.
  Katsotaan riittääkö mulla kärsivällisyys parin vuoden projektiin.

 3. ninna

  jee paljon onnea!isot juhlat?toi pinkki ihana samoi sul joskus poika tukka sopi ehkä uudestaan?kesäl lyhyet helpompi.

 4. Satu

  Mulla on ollut lyhyet hiukset 14 vuotiaasta lähtien ja olen nyt 37 joten ehkä teen toisin päin ja kasvatan pitkät 😉 Mulla on ollut nykyinen väri eli turkoosi nyt kuukauden ja olen tykännyt vaikka onkin ihan uutta mulle. Mulla blondataan päälliosaa ja värjätään sitä suoraväreillä. Tätä ennen oli pitkään pinkki. Mulla on luonnonkiharat joten hiukset on helppo laittaa. Mulle on tärkeää, että hiukset on aina mintissä ja tyylikkäät.

 5. E

  Toi pinkki olisi ihana kesäksi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.