Fit you too
Fit you too

Olen NIIN valmis, että itku meinaa tulla!

Tiedättekö sen tunteen, kun on lähdössä noin kolmen tunnin päästä lomareissulle? Se tunne on täydellinen. Kun tiedät, että huomen aamulla heräät lämpimästä ja voit kävellä aamulla valmiiseen aamiaispöytään. Viikkoon ei yhtään kurahousujen pesemistä, astianpesukoneen täyttämistä tai kiirehtimistä dagikseen.

Tää syksy on vaatinut veronsa ja mä oon valmis, suorastaan kypsä pientä breikkiä varten. Yrittäjyys ei ole todellakaan aina ruusuilla tanssimista ja välillä tuntuu, että jopa nukkuessaan sitä kelaa yrityksen asioita. Vaikka 110% uskoo omaan juttuunsa ja puskee sitä eteenpäin, niin silti voi tulla vastoinkäymisiä, jotka eivät ole itsestäkään aina kiinni. Joskus kaipaan työkaveria, jonka kanssa voisi pallotella ideoita ja vaihtaa ajatuksia. Teen kuitenkin paljon yksin ja siksi mulla on tietysti myös iso vastuu.
Olen antanut tänä syksynä itsestäni kaiken omalle visiolle ja yritykselleni! Mulla on tavoitteena, että ensi vuonna Match by K valtaa isosti Suomen deittiskenen ja haluan olla mieluumin latautunut kuin hermoraunio, kun tämä vuosi tulee loppuun. Ensi vuonna mennään KOVAA!

Nyt on kuitenkin sellainen olo, että jos en vaihda hetkeksi maisemaa, niin mun stressitaso alkaa saavuttaa jonkun ylärajan. Tämän päivän kruunasi oikein kunnon räntäsade ja mikäs sen parempi ilma lähteä lomalle! Meidän lomakohde on siis Arabiemiraatit ja Ras Al Khaimah. Meillä on all inclusive hotelli, koska tältä lomalta ei haeta mitään muuta kuin täydellistä rentoutumista. Hotellissa pitäisi olla kivat altaat lapsille ja kun lapset viihtyy niin aikuiset viihtyy. Treeniä, (toivottavasti) hyvää ruokaa ja lillumista altaalla.

Huh. Melkein tulee itku, on niin helpottunut olo. Me palataan vasta jouluviikolla ja sitten voikin rauhoittua joulun viettoon.

Jos haluat tietää miten meidän loma etenee, niin laita mun instatili katrigruner seurantaan! Päivittelen sinne varmasti kuulumisia.

Tsemppiä vielä kaikille viimeisiin viikkoihin. Jaksaa jaksaa!!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.