Fit you too
Fit you too

Nyt saattas pikkusen harmittaa, ellei….


Kyl se on vaan aina yhtä ”hieno” tunne, kun huomaat, että jahas – meillä onkin pojalle nousemassa kuume! Huhhuh. Siitä voi päätellä ihan suoraan, että menee pari päivää, niin toinenkin on kuumeessa ja itse sitten vedät puoli purkkia c-vitamiinia ja teet ties mitä loitsuja, että säästyt samalta!
Sen jälkeen kun lapset aloittaa hoidon, niin ihan sama vaikka syötät mitkä napit ja vaikka KUINKA terveellisesti söisit ja vaikka koko perhe olisi  -ton, -ton, -ton ja -ton ruokavaliolla… Niin kyllä niitä pöpöjä silti aina vaan tulee! Kaikkea ei vaan voi estää.
Itse kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei ikinä tule kunnolla kipeäksi! Arvasin jo eilen, että nyt en oo ihan kunnossa ja tänä aamuna olin kiikun kaakun onko järkeä ohjata. En kuitenkin oo kuumeessa, eikä nenäkään vuoda. Olo on vaan kertakaikkiaan hölmö, tiedättekö?
Tätähän ei pitäs todellakaan sanoo ääneen, mutta kyllä mä mietin pakostikin, että jos nyt jään saikulle, niin löytyykö mun tunneille tuuraajaa…? Se suomalainen raatajansielu on vaan niin tunnollinen. Vaikka eihän se oikeasti ole yhtään mun päänsärky! Päin vastoin, nyt kun en ole enää yrittäjänä töissä vaan ulkopuolisella työnantajalla, niin nyt voi jopa sairastaa menemättä ihan vararikkoon!
Mutta niin sitä taas aamulla kello herätti 06.30 ja ei muuta kuin Finrexin naamaan ja menoksi! Sanoin vesijumppareille, että tänään on vähän hiljaisempi jumppa ja otin muutaman stepin rauhallisemmin.
Kaikesta voi kuitenkin kaivaa aina positiivisen puolen ja teen sen nytkin! Jos lasten on pakko käydä läpi tämä tauti (ja munkin näin puoliksi), niin nyt on ihan loistava viikko siihen! Mun vanhemmat on nimittäin täällä koko viikon auttamassa meitä ja on ollut niin kätevää, kun ei tarvi miettiä, kumpi meistä jää hurrin kanssa kotiin hoitamaan kipeitä lapsia. Sain eilen ja tänään levättyä myös töistä tullessa ja kyllä se lepo vaan tekee ihmeitä.
Toinen juttu on se, että ihan hyvä että tää tapahtuu hyvissä ajoin ennen reissua, eikä esimerkiksi niin, että saadaan jännittää viimeiseen hetkeen asti onko lapset lentokunnossa. Voin vaan kuvitella, millaista on olla kuumeisen lapsen kanssa 12h koneessa… Vai saako kipeän lapsen kanssa edes lentää?
Elän oikeasti ihan siitä ajatuksesta, että viikon päästä ollaan jo matkalla Thaikkuihin. Kestän räntäsateen, kestän pimeyden ja kestän kiukuttelevan asiakkaan. Vielä huominen mukaan luettuna 5 päivää töissä ja sen kestän vaikka mikä hitto olis!
Oon alkanut jo pikku hiljaa keräämään kasaan reissukamoja ja eilen postiluukusta tupsahtui myös mun uusi uikkari, jonka tilasin Halla x Hallalta. Maksoi ihan saaaaa…..isti, mutta hitto se on söpö kuin karkki ja kotimainen! Ja eettinen!!!
Sen lisäksi mukaan lähtee tietysti arsenaali erilaisia aurinkorasvoja, sekä aurinkokapseleita, joiden toivon auttavan rusketuksen pysyvyydessä. Lapsille on hankittu kelluttavat uikkarit ja systeemit.
Nyt ei sitten muuta kuin minuutteja laskemaan 😀 ……
Onks joku teistä muuten ollut Krabilla tässä viime aikoina? 

Kommentit (10)

 1. Ellimm

  Moi ja terveiset Krabilta, tai tarkemmin Koh Lantalta! Täällä on aivan ihanat ilmat, aivan täydellistä! Aurinko paistaa koko ajan pienen pilven takaa, välillä toki myös pilvettömältä taivaalta. Illalla ripsauttaa vähän vettä, mikä raikastaa ihanasti ilman. Tuoreet hedelmät maistuu taivaallisilta ja joka ilta joku hoito tai hieronta. 👌 Ei vois parempaa lomaa toivoa. 😎

  • fityoutoo

   Ahhhhh…. Mä NIIN odotan sinne pääsyä! Meillä oli viimeksikin aivan ihana loma siellä, vaikka olisi ehkä kannattanut pysyä koko reissu Ao Nangissa. Mentiin vielä Koh Lantalle ja se siirtyminen oli ehkä vähän turhaa, koska Ao Nang oli kivempi.

  • Ellimm

   Okei, tuo ao nang ei oo meille tuttu eli siihen en osaa verrata, onneksi en tiedä tämän paremmasta niin tää lanta tuntuu ihan paratiisilta. 😁 anyway, ihanaa lomaa (ja loman odotusta) sekä tervehtymistä teille, ei oo enää pitkä aika! 😎

 2. Plum

  Krabi ei ole kovin mukava paikka.. likainen ja liikaa turisteja – etenkin suomalaisia. Lähisaarille voi tehdä retkiä, mutta nekin on ahdettu täyteen turisteja. Pettymys.
  Lapsen kanssa on iso riski matkustaa sairaana. Jos ennen matkaa alkanutta sairautta joutuu hoitamaan reissun päällä, ei vakuutus todennäköisesti korvaa mitään, koska sairaus ei ole alkanut reissussa. Eikä se korvaa mitään kotimatkoja, jos pitäisi palata kesken matkan kotiin tai vaikka myöhemmin, jos ei pääse alkuperäisellä lennolla. Kannattaa mieluiten perua matka ja lähteä vasta, kun on terve.

  • fityoutoo

   Siis me ollaan kyllä oltu Krabilla ennenkin ja hotla on tuttu! Se on todella hyvä ja sopiva lapsille.
   Heillä on nyt viikko aikaa parantua ja toinen on jo kuumeeton, joten eiköhän me lähdetä ihan hyvillä mielin. Noin jos ajattelee, niin ikinä ei pysty lähtemään kyllä mihinkään… Tietenkään emme lennä kipeänä, eikä olla koskaan lennettykään.

 3. mariem

  Täällä ollaan lähdössä 1.5vkon kuluttua Thaimaahan, lento on Krabin kentälle, mutta varsinainen määränpää vähän kauempana. Terveysalan ammattilaisena voin sanoa, että oikein pahassa korvatulehduksessa on epämukava lentää, muutenhan flunssat ei haittaa terveydellisesti matkustamista. Itse saan erittäin herkästi kurkkukivun matkustaessa, johtunee lentokoneen antarktista muistuttavasta ilmasoinnista 😀 Eikun reissuun vaan ja matkustaessa perushyvä käsihygienia lapsille ja suojautuminen ilmastointien viimalta, ettette ole kipeitä ja saatte nauttia lomasta! Huikeaa reissua, d-vitamiini yliannostus odottaa 🙂

  • fityoutoo

   Kiitos! Meillä ei onneksi (KOPKOPKOP) oo ollut kun kerran joskus 2-vuotta sitten korvatulehdus pojalla, eli ollaan siltä säästytty tosi hyvin! Mullakin kurkku reagoi herkästi, toinen on hotellin ilmastointi jonka kanssa pitää olla varovainen. Ihanaa lomaa teillekin! 🙂

 4. ninna

  EI KATRI! ei treeniä eikä varsinkaan ohjaamista kipeänä/puolikuntoisena. kokemusta on; 2 kurkunpääntulehdusta ja kolleegoilla ties mitä jälkitauteja usein keuhkokuume. Älä murhedi saatko sijaista se on työnantajan esimiehesi tehtävä. kun olet sairas sairastat olet potilas. silloin on lupa levätä ja keskittyä paranemiseen. stressikin vaan pitkittää, tutkitusti stressaantunut sairastaa. sori pikku saarna haluan vain että toimit oikein ja viisaasti. hyvä että saat apua isovanhemmilta ja viikko aikaa vielä parantua. lapsen kanssa matkustamisesta en tiedä ehkä neuvola tietäisi? kuitenkin lukenut että korvatulehdus voi olla huono yhtälö. paranemisia. oletteko rokotteet ottanut?

 5. Nimetön

  Hei! Huomasitko mitään hyötyä aurinkokapselien popsimisesta? Ajattelin, että onko aivan turhaa rahan hukkaa vai huomasitko ruskettumisessa ja palamisessa eroa 🙂

  • fityoutoo

   Hmm… Hyvä kysymys! Käytin koko ajan 50 suojakerrointa ja se varmasti vaikutti myös osaltaan siihen, etten palanut. Mutta tällä kertaa iho ei ainakaan kuoriutunut vaan rusketus pysyi kauemmin ja tasaisempana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.