Fit you too
Fit you too

Nyt on pakko vetää sanansa takaisin!

Hei täähän onkin ihan jees! Siis juhannus.

Kaikista ennakkoasenteistani ja ahdistuksistani huolimatta juhannus on mennyt kuulkaa oikein hyvin. Ei olisi kannattanut maalailla turhaan piruja seinille, koska vaikka täällä nyt ei aivan hirvittävissä helleaalloissa uida, niin ei ainakaan sada. Olemme siis vanhempieni luona Itä-Suomessa, kuten perinteisesti aina juhannuksena.
Joku lukijani kysyi, että miksi sitä pitää mennä sinne keskelle ei mitään mielensä pahoittamaan 😀 . Hyvä kysymys, jota olen miettinyt paljon itsekin. Yksi suuri syy on tietysti lapset, eli vanhempani kokevat, että haluavat viettää juhannuksen lasten kanssa ja ymmärrän tietysti tämän täysin. Meidän välillä on 400km ja nyt kun vanhempani ovat viellä hyväkuntoisia, niin haluan antaa heille mahdollisuuden touhuta mahdollisimman paljon lasten kanssa.
Toinen juttu on varmaan minussa ikuisesti elävä miellyttämisenhalu, jota olen koittanut tässä vuosien saatossa työstää. Mun on vaikeaa tuottaa etenkin äidilleni pettymys ja tiedän, että äitini ottaisi varmasti raskaasti sen, jos ilmoittaisimme, ettemme vietäkkään täällä juhannusta. Ajattelin kyllä tällä reissulla varoittaa äitiäni, että suunnittelemme ensi juhannukseksi ulkomaanmatkaa.
Tiedän, että tämä saattaa jonkun mielestä kuulostaa ihan pähkähullulta, koska aikuisen ihmisen pitäisi tehdä omat päätökset. Itse varmaan jollain tavalla haluan välttää sellaista välien kiristymistä, enkä jaksa myöskään selitellä miksi nyt ei tullakaan.

Tähän mennessä reissu on ollut kuitenkin oikein onnistunut ja me ollaan täällä poikkeuksellisesti vain sunnuntaihin asti, koska sekä mulla että hurrilla jatkuu maanantaina normaalisti työt.
Tänään nautitaan (tai nautittiin) hyvästä ruasta, grilliherkuista ja uusista perunoista. Nyt taidan lähteä pienelle lenkille, ennen kuin lähdetään kokkoa katsomaan Saariston Puodille.
Ihanaa ja rentoa juhannusta mun blogin lukijoille. ♡

Miten ja missä te vietätte juhannusta?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.