Fit you too
Fit you too

Nyt äkkiä jotain sutinaa!!!

Näin just kaverini fb-postauksen, jossa hän suunnitteli huomista iltaa kavereidensa kanssa. Tuli sellainen fiilis, että mäkin haluan! Pidän monessakin asiassa itseäni vähän erilaisena äitinä ja ylipäätään 35-vuotiaana naisena. Tosi moni mun kaltainen kotiäiti on jotenkin ”seesteinen” ja nauttii siitä kun pääsee kotona lauantai-iltana saunaan lasten kanssa ja ottaa ehkä lasin punaviiniä, eikä kaipaa oikein muuta. Älkää ymmärtäkö väärin – tottakai mäkin rakastan olla mun perheen kanssa. Mutta epäilen, etten voi koskaan vaientaa sitä toista puolta musta, jolla on aika ajoin yksi lause mielesssä.

Nyt pitäs saada vähän jotain sutinaa!!!


 
Mä rakastan yli kaiken juhlia ja kaikkia häppeninkejä! Muistan kyllä ajan, kun siihen joka viikonloppuiseen juoksemiseen kyllästyi. Nykyään se on vain niin harvinaista, kun viikonloppuna on jotain erityisempää luvassa. Kyse nyt ei oo oikeastaan siitäkään, etteikö mulla olisi sellaisia ystäviä, jotka eivät lähtisi viettämään iltaa. Viimeistään mun ihana sisko on suunnilleen aina valmiina toimintaan!
Kyse on enemmänkin siitä, etten mä saa enää kiksejä siitä, että mennään tonne Helsingin yöelämään jonottelemaan johonkin kuppilaan. Sitä haluaa jotain spesiaalimpaa ja on vaativampi ohjelman suhteen! Alkoholikaan ei enää nykyään näyttele kovin suurta roolia ja miehiäkin jahtaan nykyään enää vain muille 😉 .
Kun elää aika intensiivistä perhe-elämää, niin on tärkeää saada siihen vaihtelua. Toiset lähtee joogaretriitille ja toiset nauttii vähän erilaisista jutuista. Mä rakastan sitä tunnetta, kun on pitkään kaveriporukalla suunniteltu jotain yhteistä iltaa. On mietitty paikka, on mietitty syömiset ja juomiset ja asukokonaisuuksia mallattu. Tällaisia iltoja on vain harmittavan harvoin. Itsestähän se on tietysti myös kiinni, eli ei sitä aina tarvitse odottaa, että joku muu järjestää! Onneksi kohta alkaa pikkujoulukausi (kauheeta sanoa näin elokuussa!), koska meillä on maailman täydellisin pikkujouluporukka sitten taas koolla! Ja just tänään lyötiin lukkoon marraskuulle yks Tampereen reissu ja Happoradion keikka!
Mietin, että mistä se mun menohalu kumpuaa? Varmaan siitä, että olen todella sosiaalinen ja extrovertti luonne, sellainen porukassa viihtyvä. Ne on myös sellaisia iltoja, kun päästään puhumaan ”tyttöjen juttuja”, koska hurria ei hirveästi kiinnosta millainen mun uusin highlighter on tai kuinka mun on pakko näyttää sille uus ihan täydellinen mekko jonka löysin netistä. Usein vain kaipaan sitä ihanaa naisten välistä asioiden jaarittelua ja taivastelua!

 
Mun mies on parhaillaan parhaan kaverinsa synttäreillä, mutta hän on enemmän sen tyyppinen, että tykkää istua hyvällä porukalla iltaa. Tässä ehkä korostuu taas meidän ystäväpiirien ero, eli hänellä on ehkä astetta rauhallisemmat kaverit. Mulla saattaa kavereiden kanssa helposti vierähtää aamun pikku tunneille ja vielä sittenkin kävellään ilman kenkiä makkaraperunat käsilaukussa joku 5km. Joku vois ajatella, että on liian vanha sellaiseen riekkumiseen, mutta mua vaan alkaa väsyttämään jos koko ilta istutaan paikoillaan. Meillä ei oo koskaan ollut parisuhteessa ongelmaa siitä, että toisen menot haittaisi toista. Kun toinen lähtee, toivotetaan hauskaa iltaa, eikä soitella perään. Onneksi päästään kuukauden päästä hurrin kanssa yhdessä juhlimaan nelikymppisiä!

Milloin sä oot viimeksi ollut kaveriporukalla juhlimassa ja kuinka usein tulee käytyä yöelämässä?

Kommentit (2)

  1. Hanne

    No mä oon just se vanha ja väsynyt nainen 😀 !! Viime kerrasta yöelämässä on niin monta vuotta, etten edes muista. Viisi vuotta ainakin. Alkoholia en ole edes maistanut yhtä moneen vuoteen. Täytän ensi kuussa 40 vuotta ja vaikka toisaalta ajattelen paljonkin sitä, kuinka hauskaa olisi järjestää juhlat, todellisuus on varmasti täysin toinen: puolen litran Pepsi Max kotisohvalla perjantai-iltana ja nukkumaan klo 23 mennessä.
    Kyllä mä joskus reilut 10 vuotta sitten olin vielä kovakin bilehirmu, joka viikonloppu tanssimassa pilkkuun asti, mutta sitten se jäi. Lasten ollessa pieniä kävi ensin niin, että baarireissuja oli kerran vuodessa ja nyt tosiaan pyhitän viikonloput joko lasten harrastuksille tai levolle eikä vaan tulisi mieleenkään lähteä viihteelle. Jätän väliin myös kaikki pikkujoulut ja firman bileet, koska sitten olisi kuitenkin edessä taksin jonotus ja myöhäinen kotiinpääsy. Kavereiden kanssa voidaan istua iltaa just ja just puolille öin. Taidan olla liian mukavuudenhaluinen, kun en suostu joustamaan hyvin nukutuista viikonloppuöistä 😉 .

  2. Karkki

    Ihan mahtavaa, että olet säilyttänyt hyvän biletysasenteen! Rakastan itsekin tuota naisten kanssa vouhottamista ja nousuhumalasta nauttimista 😉 Minullakin kaksi lasta. Kesällä juhlin festareilla, polttareissa, häissä ja Kallio Block Partyilla. Mies meni mm. mökille lasten kanssa, että sain juhlia rauhassa 😅 En juo itseäni koskaan änkyräkänniin ja lopetan hyvissä ajoin, koska krapula pelottaa 😳 Harmikseni alkoholi laskee omat serotoniinitasoni niin alas, että dagen efter on sanalla sanoen silti ankea 😢

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.