Fit you too
Fit you too

New hair, new me??

*Yhteistyössä Prime hair and beauty design

Isäni kysyi tässä taannoin, että miksi ihmeessä naiset leikkaa ”sellasen ruman lyhyen tukan” kun ne vanhenee 😀 ?? En kestä mikä kysymys!!
Mä nyt en onneksi vielä kovin vanhaksi itseäni tunne vaikka meninkin pätkäisemään hiukseni, eli oisko tää nyt se ”vaimotukka”? Olin kyllä jo jonkun aikaa ajatellut, että leikkaan syksyksi/talveksi vähän sellaisen ”long bob” tyylin, joka mulla on ollut muutaman kerran aiemminkin. Silti vielä ihan viime hetkellä mietin, että pitäskö sittenkin pitää hiukset pitkänä? Luopumisen tuskaa!

Tilanne ennen saksien esille ottamista!

…Ja värin ja saksien jälkeen!

Kävin siis perjantaina jälleen Vilma Iso-Hirvelän käsittelyssä Primessä ja hänestä on tullut tässä vuoden sisällä lempikampaajani! Vilma osaa tehdä aivan täydellisen blondin ja nuoresta iästään huolimatta hän on mielettömän lahjakas kampaaja. Otin mukaan pari inspiskuvaa, jotka oli bongannut pinterestistä ja Vilma ehdotti, että laitetaan tyveen väriä, joka on lähempänä omaa väriäni ja latvaan halusin jotain hieman tummempaa, mutta kuitenkin pysytään vaaleassa ja kylmässä. Eikä missään nimessä punaiseen taittavaa! Olin miettinyt ehkä hieman hunajaa tai sinne päin.
Kuten Vilma sanoikin, niin vaaleita sävyjä on muitakin kauniita sävyjä, kuin se perinteinen hyvin vaalea ja kylmä blondi! Tuossa aivan postauksen viimeisessä kuvassa tämä mun nykyinen väri on mielestäni lähimpänä oikeaa, koska kuva aina vähän vääristää sävyjä.
Varmaan tästä kasvattelen taas pidempää tukkaa ajan kanssa, mutta nyt nautin tästä kevyemmästä ja helpommasta mallista! Pitkä tukka on ihana kun sen jaksaa laittaa, mutta suurimman osan ajasta se on kuitenkin mulla ponnarilla! Lisäksi tukkani kuivaaminen on aivan hirveä homma, vaikka hiukseni eivät olekaan kovin paksut. Mulla on muuten aivan piikkisuora tukka oikeasti, joka sopii hyvin mielestäni tähän malliin.
Pitkä tukka on kuvissa hyvän näköinen kun sen jaksaa laittaa, mutta mielestäni tämä lyhyempi malli ei pääse kuvissa niin hyvin oikeuksiinsa mitä livenä. Tää nykyinen malli on aivan ihana!!! Tuntuu melkein eri ihmiseltä. Nyt toisaalta vähän mietin näitä kuvia katsoessa, että olisko vieläkin pitänyt uskaltaa leikata lyhempää…
Miehen kommentti oli, että ”ihan ok” – eli se perinteinen ”mieskommentti”. Mitäs mieltä te olette? 
Tässä vielä tänään ulkoa otettu kuva hiuksista!

 
Ps. Muistakaa seurata myös Primen instaa @primehairandbeautydesign, josta saa ihania hiusideoita! 

Kommentit (7)

 1. Aurinkoinen

  Kaunis ja tyylikäs.

  • fityoutoo

   Kiitos ja aurinkoista viikkoa 🙂 !

 2. Nimetön

  ehdottomasti fresh, klassisen kaunis, sopii aikuiselle itsevarmalle naiselle! lyhyempi malli tuo sinullakin vaan jotenkin niin uudenlaisesti kasvot esiin ja kehystää! HIANO! 🙂 tosi fresh uus lookki!

 3. Nimetön

  Wow! Aivan ihanat hiukset ja sopii sulle todella hyvin. Tyylikäs ja naisellinen look! 🙂

 4. Renström

  Nätit on, pituus ja väri. Jos mulle joskus kasvaisi tuon mittaiset hiukset, ne olisivat itselleni PITKÄT! Tämä pitkä/lyhyt-määritelmä hiuksissa on mielestäni mielenkiintoinen. Nuo sinun ovat vähintään keskipitkät. Lyhyet hiukset ovat minun näkökulmasta sellaiset pixie-malliset tai isäsikin varmaan tarkoittaa sellaista korvien päälle ulottuvaa miesmäistä mallia.

 5. Minnea/Minnean muruja

  Tosi skarppi ja kaunis! Piristää ilmettä todella kivasti 🙂
  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

 6. Nimetön

  En olisi instasta tänne tullut jos tuo tukka ei olisi näyttänyt täydelliseltä. Hyvä väri. Semmonen nätti blondi, eikä teennäinen kellertävä tai harmaa (yllättääkö jos sanon, että mulla on luonnostaa tommonen 😀 ). Leikkaus on myös upea. Eikä lyhyttä lähelläkään. Kadehdin railakkaasti piikkisuoraa tukkaasi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.