Fit you too
Fit you too

Nämä asiat minusta tiedetään!

2405_2 (1 of 1)1. En osaa juoda viiniä. Viini maistuu pahalle. En tajua viineistä hölkäsen pöläystä – mulle ei sano mitään ”caberne savignon” tai ”cava”. Tykkään tasan yhdestä viinistä ja se on Lambrusco, koska se ei maistu liikaa viiniltä!
2. Pidän virsistä ja niiden laulamisesta. Äitini on myös kova nainen veisaamaan. Lempivirteni on ”Totuuden henki”. Mutta kaikki käy.
3. Olen hurrin mielestä ”henkisesti tasapaksu”. Tämä siis tarkoittaa sitä, että mulla on hyvin harvoin mielialanvaihteluita, joka on taatusti parisuhteemme salaisuus 😀 ! Kaikki meidän ystävä- ja perhepiirissä tietää, ettei me hurrin kanssa riidellä oikeastaan ikinä.
4. Inhoan hiuksia ja koirankarvoja!!! Aina kun pesen ja kuivaan hiukseni, niin en voi todellakin heitellä niitä irtoilevia hiuksia maahan, vaan vien jokaisen yksitellen vessanpönttöön. Aina ennen kuin laitan sukat koneeseen, niin käyn ne tarrarullalla läpi. #karvaneuroosi
5. Sotken lähes aina syödessäni vaatteeni ja tämä on ihan yleinen vitsi meillä. Yleensä sotken itseni myös syöttäessäni vauvaa ja joskus pudottelen jääkaapista ruokaa päälleni (viimeksi lauantaina soijakastikepullon anoppilassa).
6. Olen tosi mustasukkainen ruastani 😀 . Tämä on aivan älytöntä… mutta mua ärsyttää ihan jumalattomasti, jos joku tulee närppimään mun lautaselta (ellei ruokaa ole oikeasti tarkoitus jakaa esimerkiksi ravintolassa)! No, kaikki tietää, että lasten kanssa tätä asiaa on vain pakko oppia sietämään… Joskus mua ahdistaa jo etukäteen kun olen nälkäinen, että joku haluaa maistaa ruokaani ennen kuin olen itse maistellut sitä.
7. Mulla on autolla ajamiseen liittyvä vahva fobia! Mulla liittyy suuria rajoituksia sen suhteen missä, milloin ja millä ajan. Jos ajan johonkin, niin selvitän aina etukäteen reitin netistä vaikka laittaisinkin navigaattorin päälle.
Suurimmat fobiat liittyvät kaistojen vaihtoon, liittymiin ja parkkeeraamiseen. Ajotaidoissani ei kuitenkaan ole mitään vikaa.
8. Olemme parhaan ystäväni kanssa aivan hulluna Aki Tykkiin. Hän on NIIIIIIN kuuma!
9. Säilytän vanhoja cd-levyjäni meidän ullakolla, vaikka oikeasti en enää ikinä kuuntele niitä. Sanon kaikille, että niistä tulee vielä joku päivä keräilyharvinaisuuksia. Kyllä varmasti joku haluaa ostaa hyvään hintaan multa 30-vuoden päästä ”Dance Now 2”:sen…
10. Tiedän yleensä kaikki b-luokan julkkisjuorut. Kutsumme äitini kanssa 7 päivää lehteä raamatuksi (vitsillä siis). Rentoudun katsomalla tosi tv:tä ja ”laatusarjoja” kuten Rich kids of Beverly Hills ja Temptation Island Suomi. Eikä hävetä myöntää yhtään! Jostain syystä kaikki kaappaa sen seiskan kuitenkin pöydältä käteen kun tulevat käymään….

Kommentit (10)

 1. Rameau

  Isot pointsit ja hurraahuuto kohdasta 2!! Miten mahtavaa, että joku myöntää tykkäävänsä virsistä ja niiden laulamisesta!!
  MAHTAVAA!!!
  Terveisin lukija, joka ei ole vielä koskaan kommentoinut, ja on ammatiltaan KANTTORI.

  • fityoutoo

   Jeeeee! Mulla on siis lukijoissa ainakin yksi varma pappi ja nyt kanttori! Siis super iso jee!!! Tiiätkö virret on niin ihania… Laulan tietty muutenkin mielellään, mutta etenkin virsiä. Etenkin kirkossa <3.

  • HF

   Lukijaksi ilmoittautuu myös yksi lähetystyöntekijä Etelä-Amerikasta! 🙂 Virret ei täällä päin maailmaa ihan aina lähde, mutta vähän modernimmat vastaavat kyllä.

  • fityoutoo

   Upeeta! Mun blogia luetaan siis myös toisella puolella maailmaa 🙂 ! Pakko myöntää, etten ihan heti pystyisi kertomaan mitä tekee lähetystyöntekijä. Mutta jos mulla on jo pappi, kanttori ja nyt lähetystyöntekijä, niin mitä tästä vielä puuttuu?? PAAVI??

 2. Katja

  Ah, toka vika kohta! Mä NIIN tunnistan ton 😀

  • fityoutoo

   Mun äidin suurin pelko on silti, että mä päädyn itse Seiskan Kääk-juoruihin 😀 ….

 3. Kaisa

  ”Henkisesti tasapaksu” Saanko ottaa tämän myös käyttöön?! Kuvastaa itseäni niiiiin hyvin 😀

  • fityoutoo

   Tottahan toki 🙂 !

 4. Imppa

  Minäkin aloitin aikanaan Lambruscolla.. Kunnes pikku hiljaa siirryin muihin viineihin, joissa sokerimäärä ei ole yhtä kauhistuttava kuin Lambruscossa. Voi luoja.. Kuulostaa joltain alkoholistin tarinalta 😀 😀

  • fityoutoo

   Ahahah, tässä blogissa kaikenlaiset tarinat sallittu 😀 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.