Fit you too
Fit you too

Näissä asioissa olen huono!

Vaikka olenkin monissa asioissa mielestäni oikein taitava, niin on minullakin asioita joissa taitoni eivät yllä parhaimpaan a-luokkaan. Ei toki monia, mutta jotain kuitenkin 😉 .
Tässä siis lista niistä asioista, joiden SM-kilpailuissa minua ei tulla näkemään, mikäli sellaiset järjestetään.

Taskuparkkeeraus
Siis mä aivan aidosti ihailen ihmisiä, jotka saa sen auton parkkiin ykkösellä ilman hinkkaamista! Joskus mun on pakko laittaa silmät kiinni jos istun pelkääjän paikalla (no ei sentään silloin kun itse parkkeeraan!). Mulla on pari kaveria jotka tuntuu kääntävän sen auton just oikeassa kulmassa siihen koloon, vaikka olen aivan 100% varma että kohta keula jättää terveiset viereiseen autoon! Meillä on sentään hurrin autossa sellainen joka ilmansuuntaan oleva parkkitutka ja silti menee harvoin ykkösellä. Uskotteko, että rakastan niitä lapsiperheille tarkoitettuja jättiläismäisiä parkkiruutuja 😀 !!
Koreografioiden oppiminen
Sääteleeköhän sama osa aivoissa sekä tarkuparkkeerausta, että koreografioiden oppimista??? Vaikka mulla on kevyehkö tanssitausta ja olen myös ohjanut lattaritunteja, niin koreografioiden opettelu vie multa normaaliin ihmiseen nähden varmaan viisinkertaisen ajan! En tajua mikä mussa on vikana, koska rakastan tanssimista ja on mulla hyvä rytmitajukin. Silti tuntuu, että ihan mahdottoman hanakaa muistaa jonkun toisen tekemä kore.

Säästäminen
Kuten kerroin tässä postauksessa, niin en ole saanut kotoa jollain tapaa ehkä oikeanlaista kasvatusta säästämiseen. En nyt halua missään tapauksessa syyttää mun vanhempia, mutta haluaisin, että omista lapsistani tulisi säästeliäämpiä. Olen ollut ihan hyväpalkkaisessa työssä ennen kuin täytin 30, eikä tuolta ajalta jäänyt säästöön mitään. Asioita on tietysti turha jossitella ja aina voi olla jälkeenpäin viisas.
Nykyään sijoitan jo hieman rahastoon ja olen avaamassa toista. Minua kiinnostaa tulevaisuudessa myös ehkä asuntosijoittaminen. Sit olen todennut hyväksi myös ihan vanhan kunnon säästöpossun, jonne kertyy pari sataa melkein huomaamatta! Ne rahat käytän aina reissuilla.
Piirtäminen
Mua ei oo siunattu sitten minkään valtakunnan taiteellisilla lahjoilla!! Tykkään esimerkiksi tehdä käsilläni, askarrella ja sen sellaista, mutta piirtäminen ei ole mun juttu. Joskus pojat haluaa että piirrän jotain ja kyllä se onnistuu – mallista! Jos mun pitää piirtää vaikka rekka-auto, niin enemmän se taitaa muistuttaa jotain pesukonetta…

 
Missä asioissa sinä olet jäänyt taidoiltasi muita ehkä hitusen vajaaksi
 
Kuvat: Johanna Varis ♡♡♡

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.