Fit you too
Fit you too

Mun piti kirjoittaa ruokapäiväkirjapostaus, mutta…

”Tuli pari muuttujaa.”
Aamu alkoi perinteisesti, eli kaurapuuroa, mustikoita, siemeniä, kiivimarmeladia (Kreetalta) ja pari kuppia maitokahvia. Teen puuron nykyään mantelimaitoon, se on jäänne mun maidottomasta kokeilusta. Kahviin laitan edelleen tavallista maitoa, mieluiten punaista. Kreetalla oli muuten aivan taivaallista kahvia. Miksi en ostanut sitä mukaan???
Otan kuvan aamupalasta. Harmittaa, etten jaksanut keittää kananmunia. Proteiini!!!2505_5 (1 of 1)
Aamupäivällä en syö mitään, vaan käytän Theon pienen päiväunihetken vastatakseni sähköposteihin ja oikoluen Fitbodyyn kirjoittamani jutun vielä kerran. Hörpin noin litran verran vettä isosta kannusta suoraan, koska lasista juominen turhauttaa.
Syötän Theolle bataattiasosetta ja lähdemme ulos. Sitä ennen nappaan jääkaapista Oatlyn ”energiajuoman”, jonka sain erään goodiebagin mukana blogitilaisuudesta. Nämä tällaiset ”hätävarajuomat” ovat elämäni pelastus! Juoma maistuu hyvälle. Otan siitä kuvan. Tiedän, että välipala on liian köykäinen, mutta lapsi alkaa kitistä. Gotta go.
Kävelen vaunujen kanssa ja kuvaan blogiin treenivideota. Nälkä alkaa hiipiä.2505_6 (1 of 1)
Pääsen kotiin ja mietin mitä söisin. Ärsyttää, koska meillä ei ole mitään valmista ruokaa. Ihmettelen noin sadannen kerran tällä viikolla, miksi en vaan voi tehdä kunnolla ruokaa kerralla ja pakastaa sitä??? Ote on lipsunut viime aikoina mitä tulee kokkaukseen. Imetän Theoa ja samalla selailen netistä sellaista palvelua, joka toimittaisi terveellistä ja valmista ruokaa kotiin suoraan annoksiin pakattuna.
Sellaista ei ole. Tai siis oli, mutta firma on tainnut lopettaa. Olisin ollut potentiaalinen asiakas.
Mies tulee hakemaan Theon matkaansa ja kiire alkaa iskeä päälle, koska minun pitää olla 16.30 kaupungissa! Tukkakin pesemättä ja tänään sen likaisuus on ylittänyt sietokykyni! Syön porkkanan ja pari riisikakkua ja olen edelleen aivan älyttömän nälkäinen! Hyvin menee, juuri näin Katri. Toimin tosi esimerkillisesti ja päätän haudata koko idean ruokapäiväkirjapostauksesta. Päätän, että nappaan bussiin mukaan valmiin proteiinijuoman, mutta unohdan ottaa senkin. Shit.
Onneksi olen sopinut pankkineidin kanssa, että menemme syömään ennen Maaret Kallion ja Hanna Partasen ”Naisen Koot” -luentoa, jonne vien pankkineidin syntymäpäivälahjaksi.
Syömme Thai Orchid ravintolassa keskinkertaista Pad Thaita kanalla, jota en malta kuvata, koska meillä on paljon päivittämättä. Jää vähän nälkä. Ostan ennen luentoa Tennispalatsista ison laten ja ison macaron-leivoksen. Luennolla Maaret puhuu siitä, kuinka täydellisyys on haurasta. Hänen jälkeensä Hanna Partanen puhuu ruokafilosofiastaan ja huomaan olevani hänen kanssaan samoilla linjoilla. Luennon jälkeen olen rentoutunut ja hyväntuulinen ja mikä parasta – kylläinen!
Mietin kotimatkalla milloin söin viimeksi pakastepitsan, koska Hanna Partanen kertoi syövänsä sellaisen kerran kuussa.
Söin viimeksi pakastepitsan heinäkuussa 2015, kun palasimme kotiin reissusta, eikä jääkaapissa ollut mitään. Lempipitsassani on smetanaa.

Otin tulomatkalla muutaman kuvan mun vaatteista. Kerrankin keksin jotain päällepantavaa! Historiallista!!!
Otin tulomatkalla muutaman kuvan mun vaatteista. Kerrankin keksin jotain päällepantavaa! Historiallista!!! Ei tietenkään liity postauksen aiheeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kotona keittelen lapselle iltapuuroa ja syötän sen hirveän päristelyshown kera. Kun kaikki alaikäiset on tainnutettu sänkyyn mietin, kaipaanko vielä iltapalaa. Unelmoin tonnikalasalaatista ja kaivan jo salaattiainekset pöydälle, mutta päädyn täytettyyn ruisleipään, johon löydän mielettömällä munkilla jääkaapista vielä yhden viipaleen cheddaria. Nam.
Huomenna pidän sellaiset ruoanlaitto-orgiat, että oksat pois! Laitan uuniin broileri-kasvispadan ja keitän riisiä kattilallisen. Niin ja pakastevihanneksia pitää ostaa ainakin 5 pussia! Suunnitelma on valmis! Huomenna lupaan olla taas esimerkillinen!
 
 

Kommentit (2)

  1. Tiltu

    Lohduttavaa, ettei bloggaajatkaan ole aina esimerkillisiä 😀
    Mä kokkailen vapaapäivinä yleensä 2-3 ruokaa koska syön 2 lämmintä ruokaa päivässä ja useimmiten itse tehtynä,(säästän työpaikkaruokailuissa näin…), en jaksa puputtaa sitä samaa peräkkäisinä kertoina. Näin pysyy pieni vaihtelu. Se vain vaatii sen pienen panostuksen vapaapäivinä. Mun pelastus on Apetit- kasvispyörykät, joita pitää olla aina pakastimessa. Laukussa kannan raakapatukkaa niitä hetkiä varten kun ei kerta kaikkiaan vain ole mitään muutakaan.

    • fityoutoo

      Mulla on kans noita patukoita varalla kotona. Ja nyt on sitten pakastearkku täynnä pakastevihanneksia! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.