Fit you too
Fit you too

Mun pää lyö ihan tyhjää.

Pahoittelen jo etukäteen hyvin sekavaa sepustusta…


Mun pää on lyönyt jo tässä pari päivää vähän tyhjää. Oon todella helpottunut, kun sain yhden isomman luokan puristuksen maaliin.
Oon tällä hetkellä hemmetin iloinen – sain nimittäin eilen TE-Toimistosta puhelun, että uusi yritykseni sai starttirahan! Uuden yrityksen nettisivutkin ovat kovaa vauhtia valmistumassa ja kaikki tarpeellinen paperityö tehtynä.
Starttirahan hakeminen oli yllättävän pitkä prosessi, eikä ainakaan täällä PK-Seudulla homma ole aivan hetkessä hoidettu. Ei riitä, että täyttää puolihuolimattomasti jonkun lappusen ja kiikuttaa sen toimistoon… Tein todella perusteellisen liiketoimintasuunnitelman, jota muokkasin muokkasin vielä matkan aikana ja se kannatti!
Starttirahalla ei todellakaan päästä mälläämään, mutta olen sitä mieltä, että todellakin rahaa kannattaa hakea jos kerta siihen olen ainakin teoriassa oikeutettu! Lisäksi raha tuo ainakin pienesti taloudellista turvaa yrittämisen alussa, vaikka todellisuudessa se taitaa riitää puolen lainani lyhennykseen 😀 .
Voisin vaikka sunnuntaina avata uutta bisnestäni teille enemmän. Sen kerron, että rakkauteen liittyy ja laitan hommaan sieluni, selkänahkani ja pyydän voimia yksisarvisilta!! Suomessahan kaikki pitäs tehdä ”pienimuotoisesti” ja odottaa jo suunnilleen heti nurkan takana odottavia kovia aikoja. Mutta itseppäs ajattelin, että nyt ei todellakaan aleta mitään näpertelemään nurkkapöydässä, vaan teen ilolla omaa juttuani!
Mulla on myös ollut kovasti mietinnän alla mihin suuntaan vien tätä blogia vai vienkö mihinkään.
Tää blogi on ollut aikaisemmin hyvin vahvasti treeniin ja ruokavalioon (etenkin painonhallintaan) keskittynyt, mutta jotenkin sillä saralla on monessakin blogissa mun mielestä jutut vähän kaluttu loppuun ja painokin pysyy hallinnassa. En tietenkään tarkoita sitä, että vaikka jään liikunta-alalta pois, niin alan vetämään mäkkimunkki-linjaa tai lopetan treenin… Eli toisin sanoen menen salille vain ottamaan #selfien #gymshark -trikoissa ja sen jälkeen ajelen kaistalle hakemaan vähän vatsantäytettä tehtyäni ”todella hikisen ja tehokkaan treenin”… Haha!
Oon kuitenkin huomannut olevani enemmän sellainen tylsän keskitien kulkija näissä treeni- ja ruokavalioasioissa. Jos syön salaatin, niin en jaksa kirjoittaa siitä enää reseptiä blogiin!

Olemme paljon pohtineet parin bloggaajakollegan kanssa sitä ilmiötä, että samalla kun jo suunnilleen joka toinen nainen on Suomessa bloggaaja, niin moni idea on hyvin pitkälle kirjoitettu jo sataan kertaan! Itse ainakin haluan kertoa lukijoille jotain TUORETTA (vaikka mun naamahan on jo kaikkee muuta kuin tuore!) ja MIELENKIINTOISTA;  Sopivassa suhteessa jotain musta itsestäni, teräviäkin mielipiteitä ja sitten tietysti hyödyllistä informaatiota asioista jotka mua itseäni kiinnostaa! Jotta blogi voi pysyä enää hengissä tällä aivan mielettömän kilpaillulla alalla, niin tuotoksen pitää olla jotain persoonallista mistä ihmiset jaksaa vielä kiinnostua ja tykätä! Moni blogi on mennyt hyvin ”konservatiiviseksi” ja kirjoitellaan hyvin ympäripyöreästi sen pelossa, että joku tykkää kyttyrää. Mutta minusta silloin häviä kaikki hauskuus tästä hommasta!
Olen silti ilokseni huomannut, että postaukseni kerää edelleen lukijoita, ehkä jopa hienoista kasvua on ollut ilmassa! Silti pelkään, etten enää oikein istu terveyspostauksien keskelle. Perhebloggaajan sielunmaisemakin on mulle liian vieras, kun ei meillä ole perhepetiä, korkeintaan perhepitsa toisinaan. Niin mitä mä sitten oikein olen??
Kuulisin tosi mielelläni nyt ihan rehellisen mielipiteen teiltä: Mitä TE haluaisitte lukea ja millaisia postauksia mun kannattaisi blogiin tuutata?
 
 

Kommentit (6)

 1. Anniina

  Itse luen kaikki SUN kirjoitukset, olipa aiheena mikä vaan. Kiinnostaa hyvinvointi, mut ei mikään liian siloteltu meininki..kiva et oot aito.

 2. MiTe

  Olet joskus ollut kisoisssa? Tee siitä postaus 🙂

 3. Terhi

  Toisaalta faktahan on se, että ihminen on utelias ja hyvinkin arkiset asiat toisten elämästä ja arjesta kiinnostavat, hyvin useita. Arjen pienet oivallukset ja ajatukset, vinkit ja tapahtumat kyllä herättävätä mielenkiintoa. Joskus se salaattireseptikin saattaa olla hyvä postaus, jos siinä on oikeasti joku jippo ja uusi hyvä idea löytynyt. Väkisin väänneetynä reseptit ei niinkään innosta.
  Sinun kirjoituksesi ovat olleet mukavan vaihtelevia ja kuitenkin lähempänä sitä todellsita elämää, mistä lukeminen kiinnostaa. Siloteltu pinta, niin teksteissä kuin kuvina ei oikein kiinnosta itseäni. Blogimaailma kun on menossa tai on jo vahvasti siinä pisteessä, että kaikki haluavat tehdä sitä niin tosissaan ja ammattimaisesti, jolloin se kiinnostava todellisuus enemmänkin katoaa..
  Tästä tuli enemmänkin vuodatus, eikä niinkään ideoita kirjoituksiisi jatkossa, mutta mielenkiinnolla jään odottelemaan jatkoa blogissasi, ja uuden yrityksesi paljastusta! 🙂

 4. miranda

  Työ- ja kotijutut kiinnostaa, sekä tietty hyvinvointi. Sun blogia voisi kuvailla lifestyle-blogiksi?

 5. mä vaan

  moi! mä oon edelleen odottanut sitä juttua sun inttiajasta, joskus jossain tekstissä mainitsit käyneesi intin ! 😉

 6. töppö

  Minua ei kiinnosta treeni ja reseptivinkit ollenkaan.. joten hyvä vain jos niitä ei ole. Bloggaajien henk koht oma elämä kyllä kiinnostaa, ei se perhe-elämä niinkään. Eikä teennäisen tekosyvälliset ”pohdinnat” joissa ei ole mitään uutta kellekään, koskaan. Varsinkaan jos sama aihe kiertää kaikilla bloggareilla kun on oltu samassa deodoranttiesittelyssä ja tehdään yhteistyötä linkittämällä luonnollisesti yhteen se dödö ja ”hiestä tulikin mieleeni, ei kantsi olla kade!”

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.