Fit you too
Fit you too

Motivoit vai latistat?

Yksi ehkä tärkein asia mielestäni elämässä on se, että ympäröi itsensä motivoivilla ihmisillä! Itselleni terveellinen elämäntapa ja urheilu ovat ”se” juttu, joten tottakai monet seuraamani ja ihailemani ihmiset ovat myös samalta alalta. Lähipiirissäni ei hirveästi ole liikunta-alan ihmisiä ja ehkä muutenkin kaveripiirissäni olen enemmän hurahtanut näihin viherpirtelöihin kuin muut. Joka on tietty vähän sääli, koska joskus koen olevani maastavetotulokseni kanssa aika yksin. 😀
Siksi haen sitä fiilistä tekemiseen paljon muualtakin ja se auttaa mua tottakai olemaan myös teille lukijoille ja seuraajille tsemppari. Liikunnallinen elämäntyyli ja siihen muiden motivointi on mun sydämen asiani ja tulee varmasti olemaan sitä koko elämäni! 2806 (1 of 1)
Oon huomennut sellaisen valitettavan ilmiön, että ikä kyynistää ihmisiä ja tekee meistä jotenkin vähemmän heittäytyviä ja negatiivisempiakin. Olen itse aika spontaani tyyppi, enkä koe esimerkiksi noloksi tanssahdella tai hypähdellä ihmisten ilmoilla (okei vähän hölmö esimerkki mutta tajusitte varmaan pointin). Oikeastaan mua vähän ärsyttääkin sellainen, että aina pitäisi olla jotenkin korrektisti ja mahdollisimman huomiota herättämättä?! Ehkäpä juuri siksi ihailemani ihmiset ovatkin avoimia, ulospäinsuuntautuneita ja heittäytymiskykyisiä!
On harmi, että aika monesti jonkun toisen ihmisen negatiivinen valitusasenne tai lamaantuneisuus syö itsestä juuri niitä piirteitä, joita itsessään haluaisi juuri korostaa ja tuoda esille. Pidän siitä kun ihmiset uskaltavat nauraa ja hullutella, enkä nyt tarkoita, että täytyy olla joku 24/7 pelle. Vaan niin että jos kaupan kassajonossa kuulet hyvän biisin, niin kaverisi ei hylkää sua siihen jos haluat näyttää parhaimmat moovisi.
Suoranainen valitus on sitten asia erikseen. On mun mielestä terveen itsekästä blokata ainakin päivittäisestä elämästään tällaiset ikuiset ”puolityhjät lasit”. Muuten päätyy olemaan itsekin lopulta sellainen!2806_3 (1 of 1)
Toinen tärkeä juttu on myös se, että samanhenkisistä ihmisistä saa voimaa etenkin silloin, kun itsellä kone yskii. Kun ei jaksaisi lähteä treenaamaan, niin katsottuaan jonkun seuraamansa ihmisen treenivideon tai luettuaan tsemppaavan blogipostauksen irtoaa se omakin tassu vähän helpommin sohvan pohjasta! Varmasti tekin olette huomanneet, miten suuri vaikutus jollain tosi motivoivalla tekstilla tai vaikka kuvallakin voi olla! Se antaa fiiliksen, että hitot, mä hoidan tän homman! Mä en oo se, joka nyt luovuttaa ja katuu sitä myöhemmin!
Saan ainakin itse tosi paljon inspiraatiota esimerkiksi omiin treeneihin tai kokkailuihin seuraamiltani tyypeiltä! Esimerkiksi tällä viikolla ajattelin ekaa kertaa kokeilla paistettua kukkakaaliriisiä ja idean siihen sain suuresti ihailemaltani aussi PT:ltä Ashy Binesiltä, jonka snapchattiin olen ihan koukussa! Voi kun suomessakin olisi samanlaisia tyyppejä enemmän kuin hän! Pidin tuota snapchatia aluksi ihan teinihommana, mutta siellä on kiva seurata juuri omaan tyyliin sopivia inspiroivia ihmisiä ja saan paljon ideoita heiltä myös omaan elämään! Toki myös meillä FF:ssä on paljon ihania bloggaajia ja upeita tyyppejä!2806_4 (1 of 1)
Olisi kiva jos heittelette tähän liikunnallisia tyyppejä (kotimaisia tai ulkomaisia), jotka teitä inspiroi joko blogin välityksellä tai muualla somessa? Ties vaikka sieltä löytyisi itsellekin uusia suosikkeja!
Tässä muutama oma suosikkini:

 • Ashy Bines (IG @ashybines ja SC ashybines1), tsekkaa etenkin youtubesta hänen RAW-sarjansa joka on todella hauskaa katsottavaa! 27-vuotias pienen pojan äiti ja yksi Aussien tunnetuimmista personal trainereista.
 • Sophie Guidolin(IG sophie_guidolin ja SC SOPHIE GUIDOLIN), jonka löysin alunperin jonkun lehtijutun perusteella. Myös Ausseissa huippusuosittu PT ja vuoden ikäisten kaksosten äiti, joka on ällistyttävässä kunnossa!
 • Hanna Öberg (blogi http://www.hannaoeberg.com IG hannaoeberg), joka on 27-v ruotsalainen ööö… No nainen 😀 . Luen tosi harvakseltaan hänen blogiaan, mutta hän treenaa kovaa ja vaikuttaa muutenkin ihan hauskalta persoonalta. Ja hänellä on, kuinkas muutenkaan, upea kroppa!

PS. Muistakaa, että muakin voi seurailla snapissä nimimerkillä katrivee!white2-001

Kommentit (6)

 1. Aino

  Mä niin jaan sun kans noi tuntemukset 😀 Varsinkin nyt kun oon muuttanut, niin tulee vähemmän hengailtua omanhenkisten ”viherpiipertäjien” ( 😉 ) kans, joten aika paljon tulee imettyä motivaatiota ja tsemppiä somesta. Ja hei – iso kiitos snäppivinkeistä! Oonki kaivannu sinne jotain vähän sporttisempaa seurattavaa, kun lähinnä tulee kytättyä vaan kavereiden snäppejä (jotka on aika terdekeskeisiä näin kesällä :D).

  • fityoutoo

   Hei mä unohdin että sä oot muuttanut!!!
   Seuraa mua, mä en käy terdellä ikinä heh heh…. 😀

 2. Jonna

  Kiitos näistä! Mulla on ollut viime aikoina pienoista motivaation laskua havaittavissa sattuneista syistä ja itsekin tykkään somesta seurata hyviä tyyppejä. Nää vaikuttaa lupaavilta 🙂

  • fityoutoo

   SIt yks sellainen Jonna Musakka on kans tosi makee tyyppi 😉 ! Seuraatko jo sitä??

 3. Ninna

  Ida Warg från Sverige är aktiv bloggare och har massor med Youtube videon, hon är väldigt positiv och äkta. Av de finländska Oona Tolppanen, Sara och Camilla Back. Uppskattar även Utti Hietala och Peter Wilenius, som har mycket kunskap inom bodybuilding.

  • fityoutoo

   Tack för tipsen! Jag ska snabt kolla Ida W också.
   Sara och Camilla är båda fantastika! I Yle Areena finns dokumentär gjort av dem, rekomenderar! PS. Ursäkta min svenska… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.