Fit you too
Fit you too

Mitä ihmeellistä on kookosvedessä?

Kaupallinen yhteistyö: Crazy Coco

Kookosvesi on selvästi nyt THE juttu. Tai on siis ollut jo muutaman vuoden. Olen itse koittanut päästä kookosvesibuumiin mukaan ja kokeillut eri kookosvesiä useampaan otteeseen. Viimeksi join sitä Thaimaassa, jossa se ainakin kaiken järjen mukaan pitäisi olla tuoretta! Kookos on siitä jännä hedelmä, että pidän valtavasti sen mausta kookosmaidon muodossa, mutta hiutaleista ja kookosvedestä en niinkään. Kookosmaitoa rakastan käyttää Aasialaisissa ruoissa ja smoothieissa. Kannattaa muuten joskus kokeilla ananas-porkkana-kookossmoothieta. Se on täydellistä!!


Kookosvettä on käytetty jo iät ja ajat, vaikka tuote on täällä meillä Suomessa ollut hitti vasta muutamia vuosia. Sen etuja ovat luontainen sokerittomuus, sekä korkea kalium- ja natriumarvo. Kesällä treenatessa kookosveden hyöty tuleekin siitä, että se on loistavaa luonnollista urheilujuomaa! Vaikka täällä Suomessa harvoin aivan hirvittävissä helteissä joutuu hikoilemaan, niin silti pullossa kannattaa olla jotain muuta, kuin pelkkää vettä. Itse olen muuten kerran kokenut Thaimaassa aika rajun nestehukan kovan treenin jälkeen ja voin pahoin kokonaisen vuorokauden. Ei ollut mukavaa se!
Sain tutustua eräässä tilaisuudessa Crazy Coco* -nimiseen Suomalaiseen brändiin, joka tekee kookosvesipohjaisia virvoitusjuomia ilman lisättyä sokeria, makeutusaineita ja väriaineita. Maistelin juomia skeptisenä, koska en ollut aiemminkaan pitänyt kookosveden mausta. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, koska maku ei ollut yhtään samanlainen kuin pelkässä kookosvedessä! Minusta maku on jotain maustetun vichyn ja limpparin väliltä. Kookos tulee mukavasti esille kuin mausteena. Juomat on kehitetty terveelliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin sopivaksi.
Mulla on ollut jo tässä kuukauden päivät koukkuuntuminen light limppariin, joten olen koittanut miettiä mikä voisi olla sille luonnollisempi vaihtoehto. Toki pelkkä vesikin on ihan hyvä, mutta välillä kaipaan jotain muuta jota voin ottaa virkistämään treenin jälkeen tai illalla oman terassin sohvalla laiskotellessa. Eilen kokeilin Crazy Cocoa itämaisen ruoan kanssa ja toimi!

 Crazy Cocolla on juomissaan Energy Mango -energiakookosvesi , joka on itseasiassa ensimmäinen kookosvesipohjainen energiajuoma ilman sokeria ja makeutusaineita! Jos kofeiinipohjaiset energiajuomat passaavat, niin tässä on hyvä ja luonnollinen vaihtoehto. Olen välillä korvannut iltapäiväkahvin Crazy Cocon Energyllä, kun ei tee mieli kuumaa juomista. Kofeiinia Energyssä on 40mg/100ml. Meillä pojat ovat saaneet maistella mansikanmakuista Sparkling Wellness versiota, jossa ei ole kofeiinia, kuten Energyssä. Makeus Wellnesiin on saatu kookosvedestä ja kylmäpuristetusta sokeroimattomasta mansikkamehusta. Crazy Cocon juomat myydään tölkeissä.
Tiedän, että moni on kiinnostunut juomien sisällöstä, niin lisään ne vielä tähän:
Crazy Coco Energy Mango 250 ml
Ainesosat: Hiilihapotettu kookosvesi, kofeiini (40mg/100ml), luontainen hedelmäaromi (mango), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).
Crazy Coco Sparkling Wellness Mansikka 250 ml
Ainesosat: Hiilihapotettu kookosvesi (95%), kylmäpuristettu mansikkamehu (5%), askorbiinihappo (C-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti).

Jos et ole kookosveden fani (ja vaikka olisitkin!) niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan Crazy Cocon juomia! Ihana kun markkinoille tulee kotimaisen yrityksen luonnollisia ja terveellisiä tuotteita! Energistä viikon jatkoa kaikille!

Maistuuko teille kookosvesi?

Kommentit (3)

 1. Annukka

  Harmi,että haluat mainostaa energiajuomaa..😕

  • fityoutoo

   Nyt en ymmärrä. Luitko jutun? Kommenttisi perusteella ajattelen, että et välttämättä lukenut. Tätä tuotetta ei voi ollenkaan rinnastaa normaaleihin energiajuomiin mielestäni.

  • Jonna / Palasia arjestani

   Toisilla sana ”energiajuoma” saa näköjään karvat pystyyn! Energiajuomiakin saa nykyään varsin laadukkaina ja ilman hampaita pilaavaa sokeria. Mä voin rehellisesti kertoa, että vaikka hyvinvointi on mulle tärkeää, syön terveellisesti ja treenaan ahkerasti, juon myös tölkin ENERGIAJUOMAA päivittäin. Sokeritonta. Se on mun arjen luksusta. Täytyypä ostaa näitäCrazy cocojakin testiin, kun eteen sattuu 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.