Fit you too
Fit you too

Mitä EN aio tehdä tänä jouluna!


Joulu on täynnä perinteita ja traditioita. Itse en ole mikään jouluihminen, saati suhtaudu siihen jotenkin hullulla hartaudella, jolloin kaikki pitää olla täydellistä. Viime jouluna yli puolet meidän joulunviettäjistä oli influenssassa, joten voitte kuvitella miten ratkiriemukasta meillä oli, kun osa makasi kuumeessa.
Joulu on kuitenkin tärkeä lapsille, joten ymmärrän miksi sitä halutaan juhlia. Toiveissani on kuitenkin matkustaa ehkä jo ensi vuonna jouluksi ulkomaille lämpimään.
Ajattelin tähän koota sellaisia asioita, joita itse en aio tehdä jouluna. tai teen vain toisin kuin normaalisti.

 • Emme koristelleet tänä jouluna omaa kuusta! Lasten kanssa se on vähän hasardi ja neulaset leviää joka paikkaan. Mun blogia pitempään lukeneet tietävät, että olen hius- ja karvaneurootikko, ja neulaset menevät samaan kategoriaan 😀 …
 • En lähettänyt joulukortteja… No, koska olen laiska!
 • En syö joulukinkkua. Periaatteesta. Anoppilassa, jossa olemme joulun, on kyllä kinkku. Jos se olisi luomu, voisin hieman maistaa, mutta eettiset syyt ovat tämän päätöksen takana.
 • En käy joulukirkossa. Menisin kyllä, jos joku lähtisi seuraksi. Yksin sinne on vähän kurjaa mennä. Uskoon kristillisiin arvoihin ja aina pienenä kävin vanhempieni kanssa joulukirkossa.
 • Tämä voi tulla pienenä yllärinä, mutta tänä jouluna en mene salille! Viime jouluna taisin käydä joulupäivänä treenaamassa. Oikeastaan viimeisen viikon olen ollut jotenkin niin epämotivoitunut treenaaja, ettei tosikaan! Odottelen edelleen motivaatiota saapuvaksi ja tiedän, että kyllä se sieltä vielä palaa.Huomenna lähdemme mun porukoille Pohjois-Karjalaan, jossa on kuulemma aivan älyttömästi lunta! Ihanaa!
Onko jollain muulla samoja juttuja, joita jätti/jättää tänä jouluna tekemättä??

Kommentit (2)

 1. ninna

  Ihanaa joulua ja kiitos kuluneen vuoden blogista joka toivottavasti jatkuu ensi vuonna yhtä raikkaana. Samaistun: •en koristellut kuusta mökillämme vaikka se on ollut perinteenä minulla ja veljellä yhteisenä askareena. syy; en jaksa ja veli tulee vasta niin myöhään. kotona ei ole kuusta ollenkaan.,
  •En lähettänyt joulukortteja… No, koska säästyy rahaa ja turhaa tuhlausta. sainkin vaan 5korttia. roskiin me menee jossain vaiheessa kuitenkin. nykyaika; s posti ja textari.
  •En syö joulukinkkua. enkä muutakaan lihaa ja kalaa koska olen vege. enkä riisipuuroa, suklaata, torttua tai alkoholia.
  •En käy joulukirkossa. Menisin kyllä, jos joku lähtisi seuraksi. Yksin sinne on vähän kurjaa mennä. Uskoon kristillisiin arvoihin ja aina pienenä kävin vanhempieni kanssa joulukirkossa.->aivan sama mulla. ja osittain myös koska kuuntelin jouluradiota ja YouTubesta konsertteja+telkkarista siinä musiikkia kerratakseen. Viime vuonna olin kyllä mutta monet olivat ”kamalia” mm Oboe ja mieskuorokonsertti.
  Mitä en myöskään aio: joulusauna koska en pidä, katsoa lumiukkoa telkkarista ja ostaa lahjoja. enkä stressaa kuten monet enkä siivoa kaappeja. perussiisteys riittää.
  Se mitä kyllä teen on treenaus ja salille meno. Joka vuosi joulu alkaa olla itselleni normaalipäivä. ehkä ensi vuonna vietän yksin tai jossain muualla.

 2. Nora

  Muovikuusi on kyllä parasta luksusta tuon neulashomman osalta – ei yhtäkään tippunutta neulasta ja kuusi on ihan fresh vielä 3 vuoden käytön jälkeenkin, jes! Me ei siis hankittu aitoa kuusta, eikä käyty kirkossakaan. Joulukortitkin oli sähköisiä. Muutoin joulumme oli aika perinteinen. 🙂
  Nora / https://dreamerachiever.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.