Fit you too
Fit you too

Missä piileskelee ne mukavat ja VAPAAT miehet???

Nyt kun olen perustanut oman Match by K -deittiyritykseni, niin voitte uskoa, että olen kuunnellut about 100 tarinaa siitä, miten hemmetin vaikeaa on löytää ihminen, jonka kanssa voisi harkita elämää yhdessä! Ihmiset on olleet todella kiinnostuneita palvelusta ja selkeästi se potentiaalisen treffikumppanin löytäminen on haastavaa. Moni ystävistäni on kokeillut useampaakin deittipalvelua, mutta tuloksetta. Esimerkiksi Tinderissä on tarjontaa yllin kyllin, mutta miten löytää se yksi timantti sieltä satojen joukosta? Ja kuinka usein se keskustelu lopulta vaan tyrehtyy, eikä homma johda sen pidemmälle matchin kanssa?
Etenkin näin naisen näkökulmasta sellaisen kunnollisen miehen löytäminen on haastavaa, vaikka itse uskon, että kyllä ne miehetkin haluavat seurustella ja perheen jossain vaiheessa. Olen selaillut muutamankin kaverin Tinderiä (en sentään itse mennyt sinne tutkimuksen nimissä 😀 ) ja tullut tulokseen, että ainakin muutaman kuvan + pienen esittelytekstin perusteella siellä on kivan oloisia miehiä. Jostain syystä Tinderiä ei ajatella niin ”epätoivoiseksi” paikaksi löytää seuraa, kuin vaikka joku sinkkusivusto netissä.

Kun se treffikumppani ei vastaakaan odotuksia…

Mulla itsellänikin on kokemusta toki deittailusta ja muistan edelleen kuinka aikaavievää ja turhauttavaa se oli. Tein itse sen virheen, että usein viestittelin aivan liian pitkään jonkun ihmisen kanssa ja viestien perusteella muodostin hänestä tietynlaisen kuvan. Tavatessa sitten ihminen olikin aivan toisenlainen ja tuntui, että olin hukannut vain aikaa. Huomasin myös, että usein yhden viestin perusteella, tai jopa vain yhden sanan perusteella tekee johtopäätöksiä ja välillä vääriä sellaisia! Kirjoitetussa tekstissä on aina se ongelma, että lukija ei voi tietää, millaisella äänensävyllä teksti on tarkoitettu kerrottavaksi ja onko siinä mukana mahdollisesti sarkasmia tai onko se jopa tarkoitettu ihan vitsiksi.
Yksi syy, miksi perustin yrityksen on myös se, että nykyään kaikki on tosi ulkonäkökeskeistä ja Tinder on siitä hyvä osoitus. Tällainen sotii omaa arvomaailmaani vastaan! Voiko oikeasti muutaman kuvan perusteella tuomita ihmisen? Yksi kaverini totesi että ”en voisi koskaan mennä sellaisen miehen kanssa treffeille joka laittaa Tinderiin peiliselfien itsestään”.
Olin eilen Miesten messuilla promoamassa palveluani ja olin yllättynyt, miten moni mies piti itseään jotenkin negatiivisessa mielessä ”tavallisena”. Siis hetkinen, onko tavallisuudessa jotain vikaa?
Totuus on kuitenkin se, että makuja on monia ja oikeasti me tykätään hyvin erilaisista ihmisistä ulkoisesti. Ulkonäkö on toki tärkeää ja pidän itsekin kauniista asioista. Silti sillä ei kuitenkaan pitkälle pötkitä, etenkin kun puhutaan parisuhteesta. Itsestään huolta pitäminen ja hyvä hygienia on sitten ihan eri juttu, mutta kenenkään ei tarvitse olla missi tai ”lihaksikas, pitkä ja hyvin tieenaava palomies”. 😉

Meidän yhteinen juttu on ollut matkustelu. Reissattiin paljon jo ennen lapsia ja mulle oli tosi tärkeää, että mies tykkää matkustella!

 
 

Missä ne potentiaaliset miehet sitten piileskelee?

Ehkä eniten viimeisen kuukauden aikana multa on kysytty, että miten löydän palveluuni niitä potentiaalisia miehiä. Kyllä, on aivan totta, että naiset ovat ehkä avoimempia kokeilemaan uusia juttuja ja miehet ovat ylipäätään deittipalveluja kohtaan epäluuloisempia. Silti olen ihan 100% varma, että myös moni mies kokee yksinäisyyttä ja haluaisi rakastua. Puhutaan kuitenkin ihmisen perustarpeista. Olen sanonut ihan vitsillä, että jos Napakymppiin löydetään mukavia miehiä, niin miksipä ei meidänkin listoille 🙂 ?? Markkinointi ei ole helppoa, mutta töitä tunnettavuuden eteen on vain painettava lujaa! Onneksi aika monella sinkkumiehellä on se sisko tai naispuolinen kaveri joka voi antaa pienen sysäyksen kokeilla vaikka tällaista kehittämääni palvelua! Heille kannattaa muuten vinkata, että Match by K:n testiasiakkaaksi mahtuu vielä muutama mukava mies, joka saa kokeilla palvelua ilmaiseksi!
Mitäs te olette mieltä – onko niitä vapaita sinkkumiehiä vaikeaa löytää?? Onko Tinderissä paljon potentiaalisia ehdokkaita ja eteneekö homma usein myös ihan treffeille asti??

Kommentit (9)

 1. Laura K.

  Katsoin eilen Maajussille morsian ohjelman ja siitä tuli sellainen ajatus mieleen että ne mukavat, itsenäiset ja fiksut tyypit on vaan niin kiinni työssään tms. asiassa että ovat siksi sinkkuja. Sit jos sä olet kiinni siinä työssäsi niin moni voi ajatella vaikka tietäisi tyypin olevan sinkku että eihän ”sillä ole edes aikaa seurustella”. Eihän ketään tulla tosiaan kotoa hakemaan (varsinkin jos työkin on kotona tehtävää) eli itsensä on vaan uskallettava laittaa ”tarjolle”.
  Tsemppiä uuteen yritykseen, rakkaus on ihana asia <3. Toivon teille asiakastulvaa 😀

  • fityoutoo

   Sulla on kyllä tossa pointtia. Muutenkin mä ihailen niitä ihmisiä, jotenkin sellaisia aidon oloisia eikä esitä mitään. Ja kiitos, minä toivon kanssa 😀 .

  • Katarina

   Just kysyin mun mieheltä, että miten on mahdollista ettei sitä kukaan napannu ennen mua, koska hän on just sellanen täydellinen ja kunnollinen. Hän kerto, että vuosikausia sen työkaverit oli ihmetellyt samaa, että miten se voi olla yhä sinkku, mutta hän tosiaan tekee tosi paljon töitä ja viihtyy pelkästään kotona niin eipä sitä kukaan kotoa hae. Eli siellä ne kivat miehet on..töissä ja kotona. 😀

  • fityoutoo

   Katarina mä epäilen, että toi pätee todella moneen sinkkuun sukupuolesta riippumatta! Jos mietin että olisin nyt itse sinkku, niin varmasti keskittyisin luomaan uraa ja muihin mielekkäisiin asioihin arjessa.

 2. Sinkku

  Voi kyllä, vaikeaa on! Tinderistä oman kokemuksen mukaan löytyy kyllä seksiseuraa, mutta mitään muuta ei kyllä ole tarttunut matkaan. Toisaalta, onhan se varmaan omasta käytöksestä myös kiinni 😂
  Mutta kaiken kaikkiaan, en pidä Tinderiä parhaana mahdollisena paikkana, jos parisuhdetta etsii.

  • fityoutoo

   Voi kuule, et ole ainoa. Tinder on niin helppo paikka tohon. Moni on sanonut, että harmittaa hitosti kun tapaa jonkun kivan oloisen tyypin ja sitten keskustelu kääntyy nopeasti tyyliin ”mitä sulla on nyt päällä”…. Aaaargh.

 3. Mikko

  Onnea yrityksellesi deittipalvelun suhteen. Ehkäpä siitä jotkut hyötyvät. Minä luovuin täysin deittipalveluista ja vastaavista sovelluksista, sillä kerta toisensa jälkeen tavatut kumppanit osoittautuivat joko liian rikkinäisiksi sielultaan tai turhan epävarmoiksi itsestään ja näiden päälle ei tunnetusti rakenneta suhdetta. Terveisin mukava ja vapaa mies.

  • fityoutoo

   No olet ihan oikeassa, kyllä toimiva parisuhde vaatii kaksi ihmistä, jotka tuntee itsensä ja arvostaa itseänsä. Muuten nään mahikset aika huonoina. Ihmisten pitäisi avoimemmin kertoa omia fiiliksiään ja siksi meillä tässä on mukana asiantuntija, jolla on hyvä kyky ”aistia” ihmisestä haastattelussa näitäkin puolia. On aivan totta, että eivät kaikki ole valmiita seurustelemaan, vaikka kovasti haluaisivatkin sitä! Eka pitää olla sinut itsensä kanssa!
   Ps. Harkitse vielä 😉

 4. ninna

  kyllä kelpaisi ihan perusjussi kriteerinä ei tupakoi nuuskaa ei mammanpoikas eli itsenäinen ottaa vastuuta omasta elämästä ja luotettava eläinrakas ei tarviiolla mikään hunks lihaskimppu supermenestyjä liikemies varakas Mensan jäsen tai kaikkeen taipuva remonttireiska.kelpaisi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.