Fit you too
Fit you too

Mikä on mulle luksusta arjessa?

Luin tänään tämän Even postauksen ja sain siitä ajatuksen kirjoittaa asioista, joita pidän itse tietynlaisena luksuksena omassa arjessani. Kukapa ei ylellisyydesta ja luksuksesta pitäisi, etenkään jos niihin ei pääse kyllästymään!
Elän todella ns. tavallista perhe-elämää ja vaikka toki haaveilenkin välillä hienoista illallisista ja iltapukutilaisuuksista, niin silti nautin aivan tavallisista asioista enkä osaa edes kaivata muuta. Välillä on tietysti ihana hemmotella itseään ja mun mielestä se on myös todella tärkeää kun on pieniä lapsia ja toisinaan arki on kuluttavaa. Silloin aika pienet jutut voivat tuntua todelliselta luksukselta! Mä oon ehkä luonteeltani sellainen maanläheinen, etten esimerkiksi piittaa niin merkkilaukuista tai hienosta autosta. En silti sano, etteikö ne voisi tuoda jonkun toisen arkeen mielihyvää! Ja kyllä mäkin sitten toisaalta tykkään olla hienon auton kyydissä tai lentää bisneksessä. Todellakin muuten lentäisin aina bisneksessä jos olisi varaa (koska lentokoneessa on niin ahdistavaa aina).

Tässä asioita, jotka miellän omassa arjessani hieman erityisiksi ”herkuiksi.
Koska, koko postausidea sai alkunsa Even postauksesta, niin sanon taksilla ajaminen. Mä ajan todella harvoin taksilla ja ihan siitä syystä, etten raaski laittaa siihen hirveästi rahaa. Käytän omaa autoa ja julkisia lähes aina. Viimeksi tosin käytin taksia viime viikolla, kun mun piti päästä juna-asemalle ja kannettavaa oli paljon. Silloin tilaan kyllä ihan suosiolla mittarin!
Siivoojan palkkaaminen kotiin ei pitäisi olla mitenkään eriskummallista ja itseasiassa on hienoa tukea toista pienyrittäjää! Silti se tuntuu musta vähän luksusjutulta. Meillä oli nyt pitkä tauko kun siivoojamme ei käynyt, koska ajattelin säästää siihen menevän rahan. Meillä on kuitenkin 140 neliötä ja siivooja viipyy aina kerrallaan sen 4-5h. Silti on pakko sanoa, ettei tästä tuu mitään! Mä jaksan kyllä kerätä tavarat, imoroida ja pestä vessat (jotka pienten poikien talossa muistuttaa usein metron vessaa..). Mutta se, että alan luuttuamaan lattioita.. Tuntuu niin turhalta tuhlata omaa aikaa siihen.
Hierojalla käyminen on kans asia, joka on kyllä todellista arjen luksusta! Paljon liikkuvana se on silti asia, joka lisää ihan hirveästi omaa hyvinvointia ja taas nostan esille toisen pienyrittäjän tukemisen. Oon onnellinen, että oon löytänyt meidän läheltä niin hyvän hierojan Marko Arposen. Hän jos kuka saa jumit auki ja tuntuu, että käsittely on joka sentin arvoista!
 
Joku yksittäinen kosmetiikkatuote voi antaa itselleni todella ylellisen olon ja mä rakastan muutenkin mun purkkeja ja purnukoita. Usein ostan tosin ihan Lumenea ja jonkun verran saan toki blogin kauttakin. Sain kuitenkin mieheltäni pari vuotta sitten lahjaksi 70€:n primerin (jota olin toivonut) ja hittovie se olikin hyvä tuote (kyseessä oli Guerlainin L’Or Primer Base)! Haluaisin ostaa itselleni joululahjaksi Sisleyn primerin (Paris Double Tenseur Moisturizing Gel) jonka hintaa mä en voi edes kirjoittaa tähän…

Mitkä asiat teistä tuntuu arjessa luksukselta? Siis jopa niin ylelliseltä, että siitä jopa hieman nolottaa pitää??

 
 

Kommentit (1)

  1. ida ihana

    Hei, kiva aihe! Mulle luxusta arjessa on vaikkapa brunssi tai ravintola-illallinen, hieronnassa, kampaajalla tai kosmetologilla käyminen, teatteri-ilta tm kulttuuritapahtuma -ja ennen kaikkea rauhallinen aika läheisten kanssa, kun ollaan aidosti yhdessä eikä kenelläkään ole kiire. Sitä aikaa ei ole koskaan liikaa <3
    https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.