Fit you too
Fit you too

Mikä olisi hyvä paikka aktiiviselle sporttilomalle ihan kahdestaan?

Olen alkanut päässäni suunnittelemaan reissua ehkäpä syyskuulle, jonne voisimme lähteä miehen kanssa kahdestaan. Olemme viimeksi olleet kahdestaan reissussa viime kesänä, jolloin olimme viikonlopun Barcelonassa ystäviemme häissä (btw oli ihanaaaaaa). Nyt alkaa taas tuntumaan, että tekisi todella hyvää parisuhteelle päästä jonnekin ihan vain kahdestaan, vaikkei meillä tässä mitään kriisejä olekaan. Onneksi kesä on vasta alussa ja tässä ehtii sporttailemaan Suomessakin, mutta jos edulliset lennot meinaa saada kannattaa olla liikkellä ajoissa.
Noin neljän päivän miniloma olisi juuri sopivan mittainen, jos lentoaika on kohtuullinen; Sen ajan pojat pärjäävät oikein hyvin vaikka isovanhempieni kanssa ja neljässä päivässä ehtii jo kivasti rentoutua. Lisäksi itselleni on tärkeää, että oikeasti lähtee johonkin, koska kotona tuppaan koko ajan hösäämään jotain.

Minua kiinnostaisi kovasti myös oikein sporttinen pidennetty viikonloppu! Viikonloppuun voisi sisältyä ihanan terveellisen aamupalan jälkeen lenkkeilyä kauniissa maisemissa, joogaa, kuntosalia, melontaa, ratsastamista tai jotain muuta. Joko niin, että hotellissa on kunnon kuntosali tai sitten lähellä voisi olla jokin hyvä, mutta suht edullinen kuntokeskus.
Ai niin ja se tärkein jäi mainitsematta. Eli aurinko! Siitä en voi joustaa! Kuumaa en niin välttämättä kaipaa, mutta syyskuussa Suomessa alkaa jo ikävöimään aurinkoa.
Itse olen sellainen persoona, etten juuri välitä löhöämisestä. Mulle sen takia esimerkiksi auringon ottaminen poolilla on vähän pitkästyttävää. Usein uima-altaat ovat niin pieniä, että niissä matkan uiminen ei onnistu, vaikka sekin maistuisi näin entisenä kilpauimarina.
Kävelen reissussa mielelläni paikasta toiseen jos olen liikkeellä ilman lapsia. Viime Alicanten reissusta jäi vähän harmittamaan se, etten ottanut kunnon lenkkeilykamoja mukaan! Siellä olisi ollut käytännössä ihan hotellin vieressä aivan upeat lenkkeilymaisemat vuoren huipulle. Jos meinaat joskus matkata Alicanteen, niin varaa siis lenkkarit matkalaukkuun!

Nykyään on paljon saatavilla jo järjestettyjä treenileireijä, mutta olen hieman skeptinen; Jaksaisinko aikataulutettuja treenejä lomalla? Tai jaksaisinko koko ajan ylipäätään treenata kovaa? Joogaretriitti vois puolestaan olla ihan mun juttu, mutta mies tuskin siitä ihan hirveesti jaksaa innostua. Nykyään tosin monen hotellin valikoimaan kuuluu jo ohjattuja tunteja.
Huh, tässähän oikein innostuu! Täytyypä alkaa tutkailemaan vaihtoehtoja. Kuulen mielellänne vinkkejä, mitä kaikkea sporttista ulkomaanlomalla voi ja kannattaa tehdä jos ja kun liikkeellä on ilman lapsia! 

Kommentit (2)

  1. ninna

    Mallorca alcudia

  2. Elise

    Voin suositella Italian Gardajärveä, edulliset polkupyörä vuokrat, huikeat maastot ja maisemat! Polkupyörän voi ottaa lautalle tai linja-autoon kyytiin näin voi välillä siirtyä kylästä toiseeen nopsaa ja jatkaa taas pyöräilyä. Löytyy myös juoksu lenkkeilyyn upeaa baanaa. Kiertämää vaikka koko järvi ja sitten linja-autolla tai junalla päiväretki Venetsiaan.
    Jos tykkää vaeltaa ja kunto kestää kovempaa off road pyöräilyä voin suositella Kroatian Cavtatia. Myös hyvät kuntosali mahdollisuudet.
    Israel Eilat myös aivan huikee liikkujan loma kohde!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.