Fit you too
Fit you too

Miten meidän häiden käy..?

Häistä en ole kovin paljon kertoillut blogissa, eikä kyllä ole paljon nytkään kerrottavaakaan. Tästä ei tule mitään hääblogia, mutta yllättävän paljon edellinen lokakuinen hääpostaus teitä kumminkin kiinnosti!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Peruimme nimittäin meidän hääpaikan! Siitä onkin hyvä aloittaa häiden suunnittelu 😀 !
Valitettavasti joudun nyt aiheuttamaan kuitenkin pettymyksen draamannälkäisimmille lukijoilleni ja tutuilleni. Ei, häitä ei peruttu. Tuleva morsian tässä vaan sekoittaa vähän pakkaa heh heh… Ei kai se oo nainen eikä mikään jos ei mieltänsä muuta!
Kirjoitan tästä blogiin, koska en ole ehtinyt ihan kaikille tutuillekaan tästä kertomaan, jotka tietävät odottaa kutsua häihin. Voipi olla että saatte vielä hetken odotella!
Syynä perumiselle on se, että ensin varaamamme paikka ei ollutkaan ehkä sellainen mitä haettiin. Tai siis yllättäen MULLA tuli sellainen fiilis, että ei, tää ei oo vaan se meidän paikka. Ja suoraan sanottuna hinta oli aika megalomaaninen suhteutettuna siihen, mitä sillä rahalla saa.
Oikeestaan nyt on sitten enää ainoa kysymys se, että millon meidän häät on?
Tosi moni paikka on jo ensi vuoden elokuulta buukattu, joten voi olla että jäädään nuolemaan sen suhteen näppejämme. Syyskuussa on jo useammassakin paikassa vapaata, mutta ajankohta on miehelleni tärkeä ja tottakai molemmat päätetään tästä asiasta.
Sain itseasiassa juuri pari päivää sitten viestin, että eräässä tosi potentiaalisessa paikassa oli tullut peruutus ja heiltä siis vapautui yksi elokuinen viikonloppu. Tähän paikkaan myös mieheni kovasti tykästyi. Viikonloppu vaan ei ole se sama, mitä alunperin oltiin mietitty, joten hieman täytyy vielä tarkistaa juttuja ennen varaamista. Aloin jo innostua ihan tosissani ja mun on vaikea pitää jäitä hatussa…
Jostain syystä mua ei ennen viime viikkoa ja tätä päätöstä perua paikka juurikaan innostanut koko häiden järjestäminen, mutta sain nyt uutta virtaa siihenkin! Laitoin mm. erääseen hääpukuihin erikoistuneeseen ompelimoon viestiä ja kysyin tarjousta unelmieni hääpuvun teetätykseen! Mulla on nyt yksi tietty puku mielessä ja sen tilaaminen rapakon takaa ei olisi kovin järkevää. Oon jotenkin todella huojentunut, että löysin JUST sellaisen puvun, jossa luultavasti tuntisin viihtyväni ja joka on varmasti tyyliäni. En varmaan ole mikään ihan perinteinen morsmaikku ja mun päällä ei tulla näkemään aivan tavallista pukua. Kuten tätä (en tiedä miksi edes sovitin tätä…)haapuku
Jos siellä on muuten joku ompelutaitoinen, joka voisi kuvitella osaavansa väkertää melko simppelin hääpuvun (tai no mistä minä oikeasti tiedän onko se simppeli kun en ole mikään ompelija..), niin ei muuta kuin sähköpostia tulemaan katri@katriviirret.fi. Taidoiltaan ei tarvitse olla mikään huippu, mutta toki toivoisin kokemusta ompelusta kangaskassia ja t-paitaa enemmän 😀 …
Samalla toivoisin myös kokemuksia kankaiden tuomisesta esimerkiksi rajan takaa, lähinnä pukupellava siis kyseessä. Olisi kyllä hienoa teetättää hääpuku ja samalla tukea jonkun kaltaiseni pienyrittäjän elinkeinoa!
En nyt aio ottaa ainakaan vielä mitään stressiä tästä hääasiasta, koska asioilla on aina tapana järjestyä. Vaikka häät siirtyisi vuoteen 2018, niin tuskinpa sekään mikään katastrofi olisi. Eikun ehkä kuitenkin olisi?? Äh. Meillä on tässä matkaa takana jo kohta 7-vuotta, eli olen kyllä tottunut odottamaan heh heh.
Pidetään nyt kuitenkin peukkuja, että saadaan nyt nämä päivämäärät ainakin lyötyä lukkoon. Sitten voikin huokaista helpotuksesta kun edes yksi asia on hoidossa 😀 …..
PS. Mustahan tulee sitten tulevaisuudessa Katri G! Eli ”KG pitää kilot kurissa”!

Kommentit (2)

  1. nimetön

    Tai sit otat yhdistelmänimen ja oot KVG, ”Haluatko laihtua? KVG” 😀

    • fityoutoo

      Ahahaha, hei tota en oo ees tajunnu 😀 !

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.